Gemiddelde gebruikersscore
Prijsbewuste aankoop voor veeleisende gaming-doeleinden alsook design-werk met photoshop, ingewikkelde audioproductie met VST's, wat videobewerking en kijken van films en series. Geschikt voor iemand die meerdere zware taken tegelijk wil doen.
Laptop met zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Prettig toetsenbord, touchpad verdient gewenning. Goede mogelijkheden voor uitbreiden opslagruimte.
Ik heb nu sinds een aantal weken de Acer Aspire V3-772G-54208G50Makk, ik zocht naar een laptop die ik kon gebruiken voor mijn studie. Eerst was ik van plan om een desktop samen te stellen (om te gamen) en een goedkope laptop ernaast, maar nu mijn oude computer er mee op is gehouden, moest ik wel de knoop doorhakken. Deze laptop heeft een goede kwaliteit scherm en een fijn toetsenbord. Met deze laptop kan je bijna alle games spelen die je wil, alleen niet in de hoogste kwaliteit. Ondanks dat deze laptop 500GB HDD heeft, is mij verteld dat er nog altijd plek is voor een tweede SSD naast de originele HDD. Verder heb ik ook nog geen last gehad van een slechte verbinding met het draadloze netwerk thuis. Waar ik met mijn HTC One X geen WiFi...
Erg goede laptop voor de prijs maar wel met een aantal minpunten.
Hardware :
Processor: Intel® Core i7 4702MQ 2.20ghz (turbo boost) tot 3.20 ghz
grafische kaart : Nvidia GeForce GT750m 4GB
HDD: seagate momentus thin 500GB
DISPLAY : 1920x1080 Full HD LED/TN/IPS PANEL
Speakers: Dolby Home Theater/ Dolby Home Plus / Realtek HD audio
Gigabit Ethernet
802.11 A/B/G/N WiFi
Gisteren laptop gekocht, en gelijk al problemen met gamen. veel toescombinaties met 3 toetsen tegenlijk werken gewoonweg niet, als je 3 dingen tegenlijk, zoals vaak bij een race game moet doen, gaat dit vaak niet. Je kan bijvoorbeeld niet pijl omhoog voor bijv. Gas, caps lock voor bijv. nitro en pijl naar links om te sturen. Ach maar dan remap je toch gewoon even de besturing? Precies het zelfde probleem. Bij het inhouden van 2 toetsen en een 3e indrukken die daar in de buurt zit gaat vaak niet, maar alle anderen op het gehele toetsenbord wel, maar natuurlijk net waar je hand zit werkt het vaak niet. Toen zijn we terug gegaan en gelijk een nieuwe laptop gekregen toen ze ernaar hadden gekeken, maar ook in de winkel hadden ze nooit van het...
Ik heb een historie met dit type laptop.
Nu al?
Ja, mijn eerste drie exemplaren waren bij Coolblue gekocht (prima winkel, hele goede service en vriendelijk, meewerkend winkelpersoneel), maar ze bleken achteraf exemplaren uit een slechte batch te zijn: ze hadden alle drie problemen van onverwachte stroommonderbrekingen (voor het hele verhaal:Acer Power Issuel) . Mijn vierde exemplaar gekocht bij Informatique (ook prima winkel) en dit exemplaar heeft het probleem niet gelukkig.
Een uitgebreide review van deze laptop is te vinden op...
Na wat rond te hebben gekeken in de pricewatch is mijn keuze gevallen op deze laptop. Op een modelletje uit '99 na, dat ik nooit aan heb gekregen, is dit mijn eerste laptop. Na deze een paar maanden in gebruik te hebben ben ik er nog steeds erg tevreden over.
Mijn ervaring met andere laptops was vaak dat als ik ze een uurtje of langer gebruikt had, begon ik me toch wel te storen aan de warmteproductie, dat valt bij deze laptop best wel mee. Alleen als je er op gaat gamen (wat 'ie overigens prima kan) of zware toepassingen draait dan word de laptop wat warmer en hoor je de fan wel. Bij het gamen gebruik ik meestal wel wat anders voor geluid dan de laptopspeakers dus van geluidsproductie heb ik praktisch nooit last.
Hij is behoorlijk snel...
Ik heb deze laptop nu bijna een jaar en zie nog geen veel betere systemen voor deze prijs. De 120 GB mSATA SSD is al snel vol, waarna je data op de 2,5" HDD moet zetten, en die maakt wel een beetje geluid. Daarom nu een Samsung 1 TB mSATA erin gedaan.
Wat snelheid betreft niets te klagen (verandert niet merkbaar met een andere SSD). Het scherm is op zich goed, maar heeft wel kalibratie nodig om het eruit te laten komen, de mijne was standaard erg blauw. Fijn is dat het een mat scherm is.
De ergonomie heb ik als voldoende beoordeeld, omdat het nu eenmaal niet zo lekker werkt als een los toetsenbord en muis.
Mobiliteit en accuduur zijn voldoende, het is wel een 17" laptop dus geen apparaat waar je de hele dag mee rond wil lopen. Accuduur...
Erg fijn voor studie, als je meerder programma's zoals Photoshop en Premiere Pro tegelijk moet draaien. Ook fijn dat je een groot aanbod van spellen op hoge kwaliteit kan spelen. Wordt wel erg heet en de accuduur gaat snel achteruit.
Een beest van een laptop, sneller ga je niet krijgen voor deze prijs op moment van schrijven.
Dualboot met Linux ging niet bepaald gemakkelijk, het werkt nu maar niet zoals het moet.
Bouwkwaliteit is ruk. Touchpad is onbruikbaar. Hij moet 3 jaar meegaan, ik hoop dat ik het red :)
Een scherp geprijsde notebook van Acer geschikt voor mensen die een krachtigere notebook nodig hebben door zijn 4 Gb videokaart kun je games tussen 2012-2014 vloeiend spelen op een 1080p resolutie. Ook is het handig dat er een extra slot is voor een HDD of SSD
Voldoet aan de eisen van een standaard gamer