Gebruikers

Score: 4
9 reviews

Minix Neo X7 16GB

Prijs
Specificaties DLNA -support • WiFi • 16GB - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Minix Neo X7 16GB. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+3
HetGezegde 10 augustus 2014

Minix Neo X7 16GB

Mooie, stevige en kleine mediaspeler van alle opties voorzien; werkt hetzelfde als elk ander Android apparaat. Een nadeel is de besturing; Zonder touchpad en toetsenbord is er niet fijn mee te werken, aangezien vrijwel alle Android apps voor touch gemaakt zijn. Met toetsenbord en touchpad/muis werkt het feilloos.

Pluspunten

  • Goed afgewerkt; mat in combinatie met glans.
  • Veel aansluitmogelijkheden (3x USB; LAN; WLAN; SD, etc).
  • Krachtige hardware; Quad Core A9 op 1.8gHz en 2GB RAM.
  • 16GB aan opslag (extern uit te breiden)
  • Ideaal apparaat om je lokale bestanden op af te spelen, te internetten (met los toetsenbord) en apps op het grote beeld te toveren (met los touchpad of muis).

Minpunten

  • Trage opstart van 40 tot 50 seconden.
  • Afstandsbediening is minimaal waardoor deze al gauw vervangen wordt door een toetsenbord en/of een touchpad.
  • WLAN antenne niet te strak draaien; binnenwerk draait dan mee. Vast = vast.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 2
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
chefkeds 2 januari 2014

Minix Neo X7 16GB

Pluspunten

  • Minix-versie van xbmc
  • 1080p speelt vloeiend af (mits deze op harde schijf of usb staan)
  • Externe antenne heeft zeer goed ontvangst
  • Compleet pakket met adapter, afstandbediening, hdmi-kabel en usb kabel

Minpunten

  • Bijgeleverde afstandsbediening is niet goed te gebruiken in de stock android launcher.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
OneTimer 7 december 2014

Minix Neo X7 16GB

Goed apparaat voor media. Android systeem waardoor bijna alles mogelijk is. Veel aansluitingen om bijvoorbeeld HDD's op aan te sluiten.

Pluspunten

  • Goede prijs voor wat je krijgt
  • Android systeem
  • Aansluitingen

Minpunten

  • Meegeleverde remote
  • Trage opstart

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4

B2 23 juni 2014

Minix Neo X7 16GB

Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
BrutusMaximus 19 februari 2014

Minix Neo X7 16GB

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 3
pcgek 6 december 2013

Minix Neo X7 16GB

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
bruutone 21 november 2013

Minix Neo X7 16GB

Prijs Score: 1
Featureset Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
odyon 4 november 2013

Minix Neo X7 16GB

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
MrNiCeGuY77 21 augustus 2013

Minix Neo X7 16GB

Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Minix Neo X7 16GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee