Tweakers

Tweakers zegt: 9

Samsung 840 EVO 1TB

Prijs
Specificaties 2,5" • TLC • SATA-600 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Willem de Moor - Redacteur 25 juli 2013

Samsungs nieuwe 840 EVO-ssd's: moeilijk te verslaan

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Lees verder »

Pluspunten

  • Relatief lage prijs
  • Goede prestaties
  • Schrijfsnelheid aangepakt

Minpunten

  • Energieverbruik niet significant verbeterd
  • Onzekere levensduur slc-cache

Eindoordeel

Tweakers zegt: 9
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
7
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
chrislaarman 30 oktober 2013

Samsung 840 EVO 1TB

Pluspunten

  • snelheid

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 3
Compatibiliteit Score: 5

0
eppo16 17 januari 2015

Samsung 840 EVO 1TB

Een mooie snelheidwinst met veel opslag voor weinig geld

Pluspunten

  • Snelheidswinst
  • Garantie [3 jaar]
  • Goedkope prijs
  • Zowel desktop als laptop variant

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Compatibiliteit Score: 5

[Thomas] 6 april 2016

Samsung 840 EVO 1TB

Snelle SSD met voldoende opslag, helaas nog aan de dure kant.

Pluspunten

  • Snel
  • Genoeg opslag

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 4
sjappiepk 13 oktober 2015

Samsung 840 EVO 1TB

1TB is eigenlijk meer dan iemand nodig is, maar het is super om alles op je SSD te kunnen plaatsen.

Pluspunten

  • Snel
  • Betrouwbaar
  • Goede software

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 4
onenoorder 23 maart 2015

Samsung 840 EVO 1TB

Dit is een prima product voor iemand die ook graag al zijn games op zijn SSD wil hebben. De bouwkwaliteit van die product is goed en het oogt mooi in mijn behuizing.

Pluspunten

  • Snel
  • Veel ruimte
  • Ziet er strak uit

Minpunten

  • Geen sata kabel erbij

Eindoordeel

Score: 5
btwil 29 november 2014

Samsung 840 EVO 1TB

Net gekocht. Zelf los een usb->sata kabeltje gekocht. MEt de meegeleverde software was clonen geen enkel probleem en mijn laptop loopt nu veel en veel sneller.

Pluspunten

  • snel
  • niet duur
  • prima software

Minpunten

  • je moet maar weten dat je het kabeltje erbij moet hebben

Eindoordeel

Score: 5
kruis 10 juli 2014

Samsung 840 EVO 1TB

Gemakkelijke-install, Lekker groot, toch snel.

Pluspunten

  • Deze 1Tb SSD blijft ook razendsnel net zoals kleinere die ik al elders gebruik.

Minpunten

  • Is nog wat duur, maar met een actiekorting toch aantrekkelijk.
  • De meegeleverde Magician-software bleek een oudere versie,
  • maar via Samsung is de nieuwe versie4.4 gewoon te DL-en.

Eindoordeel

Score: 5
mrgummage 18 juni 2014

Samsung 840 EVO 1TB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
verkoper nick 25 september 2013

Samsung 840 EVO 1TB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
JJCP Trading 4 september 2013

Samsung 840 EVO 1TB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung 840 EVO 1TB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee