Tweakers

Tweakers zegt: 8

Gebruikers

Score: 4
10 reviews

Destiny, Xbox One

Prijs
€ 17,83
Specificaties Xbox One • Actie, MMO, RPG, Shooter • 16 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur 12 september 2014

Destiny: ook een peperduur begin is moeilijk

Er zijn weinig games waar veel gamers zo lang naar hebben uitgekeken als Destiny, maar de game weet de hooggespannen verwachtingen niet helemaal waar te maken. Herhaling in de gameplay, te voorspelbare multiplayer modi en wat andere kleine foutjes staan een topscore nog in de weg. Goed is de game echter absoluut wel. De basisgameplay is dik in orde en de game schotelt gamers regelmatig prachtige, haast filmische scènes voor in de gameplay. Op die momenten mag Destiny zich met recht episch noemen. Met Destiny leggen Activision en Bungie een prima basis voor de komende tien jaar, waarin de bedrijven van plan zijn de franchise nog flink uit te bouwen. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
bonk3r 12 februari 2015

Destiny, PS4

Destiny is een game die op zich niet slecht is, maar ook niet spectaculair goed zoals min of meer belooft was. Ook voor mij was het een grote teleurstelling, een game met een slecht/verwaarloosbaar verhaal. En boven alles. verslavend om de verkeerde redenen.

Pluspunten

  • Vrij mooi spel.
  • Aardige PVP voor even.
  • Voor de huidige prijs (€40) wel de moeite waard om te proberen als je niets anders te doen hebt en je verveelt.

Minpunten

  • Is niet in de buurt gekomen van de beloofde 'epischheid'.
  • Zeer repetitief.
  • Even verslavend om verkeerde redenen.
  • DLC sluit niet DLC bezitters uit door bepaalde endgame content exclusief te maken voor DLC eigenaren.
  • Laat bewust content liggen voor DLC inplaats van DLC te lanceren als daadwerkelijke toevoeging op een complete game.
  • Het verhaal komt zeer tekort.

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Gameplay Score: 1
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 2
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 3

NickMetus 12 december 2014

Destiny, PS4

Het is een geweldige game, een blijver. Het allermooiste aan de game vindt ik het sociale aspect. Je hebt elkaar nodig om het spel te kunnen spelen, zo leer ook veel nieuwe mensen kennen. Ben je het snelle schieten van COD zat? probeer Destiny!

Pluspunten

  • Sociaal aspect
  • uitgebreid + vrijheid
  • Graphics zijn geweldig!
  • langdurige relatie

Minpunten

  • Geluk moet je hebben om wapens te bemachtigen
  • langdurige relatie (voor de vrouw)

Eindoordeel

Score: 5
Gijs1310 19 mei 2019 Product gekocht

Destiny, PS3

Geweldige Game veel gespeeld ook na de het verhaal uitgespeeld te hebben. Online multiplayer aspect leuk en goed uitgevoerd ook te doen zonder hulp.

Pluspunten

  • Graphics
  • Verhaal
  • Multiplayer
  • Gameplay

Minpunten

  • Geen split screen
  • Dure dlc

Eindoordeel

Score: 5
defcon84 25 september 2015

Destiny, PS4

Destiny was min eerste game op de PS4. Prachtig spel met heerlijke controls, waar je lekker in co-op kan spelen. Alleen word het na een tijdje te veel herhaling.

Pluspunten

  • Gameplay
  • Graphics
  • Co-op

Minpunten

  • Herhaling

Eindoordeel

Score: 4
Rising 7 september 2015

Destiny, PS4

Gave game, ik heb er veel speel plezier van. Je kan zien waarom de game zoveel kost. Ik ben zelf gek op games waarbij je levels omhoog kan en je gear kan Customizen/vernieuwen. Dit is mijn soort game, vooral in het begin van de game zie ik overeenkomsten met Borderlands.

Pluspunten

  • Grafische kwaliteit
  • Unieke game sfeer
  • Geen ordinaire shooter

Minpunten

  • Multiplayer alleen leuk met gelijke levels.
  • Gameplay is erg makkelijk

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 646625Newbie 1 juni 2015

Destiny, PS4

Destiny is een leuk spel voor de fantasy-shooting gamer. Het concept is goed en de uitvoering nog beter. Deze game is zeker een aanrader voor anderen.

Pluspunten

  • Uitgebreide game
  • Goede shooting game
  • Sterke Graphics

Minpunten

  • na lvl 50 geen normale lvl ups meer

Eindoordeel

Score: 5
Playclips 26 februari 2015

Destiny, PS4

na ruim 400 uur aan active gameplay kom ik tot de volgende conclusie: dit spel heeft een snelle gameplay waardoor het fijn spelen is. wel kan de grind gaan vervelen, raiden blijft het leukste onderdeel. wel lijkt PvP voorrang te krijgen t.o.v. PvE

Pluspunten

  • Gameplay
  • Visuals
  • Raiden met vrienden

Minpunten

  • Slechte verhouding tussen PvP & PvE
  • Veel grind werk

Eindoordeel

Score: 4
screenraverNewbie 23 december 2014

Destiny, PS4

Destiny is een heerlijke game om even lekker te schieten. Er zijn elke week en dag weer verschillende uitdagingen.

Pluspunten

  • Lekkere Shooter
  • Verzamelen van wapen + gear
  • Raid is zeer bijzonder en de juiste uitdagen voor een gamer
  • Weer een nieuw style van coöp

Minpunten

  • De verhaallijn is niet echt volgbaar
  • Crucible is niks nieuws
  • Meer vrijheid gewild in de werelden
  • Campain is te klein kan binnen 3 uurtjes uitgespeeld zijn

Eindoordeel

Score: 4
Wizzu 8 december 2014

Destiny, PS4

De multiplayer speelt soortgelijk als Halo maar dan een versnelling sneller, wat zorgt voor leuke gevechten. Daarbij is er een zeer brede keus uit wapens, harnas/pantser, je ruimteship etc. Maar de verhaallijn kon wel veel beter en de "netcode" is erg traag. Uiteindelijk een mooi spel met gemiste kansen.

Pluspunten

  • Goede multiplayer met veel keuzes
  • Erg gericht op team-gameplay
  • Voelt als Halo

Minpunten

  • Slechte netcode
  • DLC's geven weinig extra (optioneel)
  • De verhaallijn is teleurstellend

Eindoordeel

Score: 3
briansoft 11 september 2014

Destiny, Xbox One

Een prachtige game om te zien, je kan zien dat het spel zoveel gekost heeft. Je moet er wel erg aan wennen in het begin maar dan blijft het spel zekers leuk.

Pluspunten

  • Ziet er gruwelijk mooi uit (filmpjes zien er ook uit als een echte film)
  • Duidelijk te zien dat het spel van de makers van Halo is
  • Vollop knallen en avontuur

Minpunten

  • Altijd online en Gold vereist uiteraard
  • Als je Titanfall gewend bent is deze spel super traag
  • Missies zijn vrij kort in het begin

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 3
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Destiny, Xbox One?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee