Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

- Reviews

Prijs
Specificaties Xbox One • Shooter • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

Review - Battlefield 4 - meer modi, meer vernietiging, meer spektakel

Battlefield 4 blijkt het op de pc moeilijk te hebben om boven het niveau van zijn voorganger uit te stijgen, maar DICE heeft enkele goede vernieuwingen en extra's toegevoegd.

263    30 okt '13

Hands-on - Battlefield 4

We hoeven het eigenlijk niet eens meer te zeggen, maar toch:  Battlefield 4 is een van de grootste titels van dit najaar. Op de E3 kon Tweakers voor het eerst zelf aan de slag met de nieuwe shooter van Electronic Arts en ontwikkelstudio DICE. Destijds...

23    23 aug '13

Preview - Battlefield 4 - Eerste blik, beperkt voorproefje

Ontwikkelstudio DICE heeft Battlefield 4 officieel aangekondigd. In Stockholm kregen de aanwezige media niet veel van het spel te zien, alleen een klein stukje van de singleplayer.

143    27 mrt '13

Benchmark - Battlefield 4: welke hardware heb je nodig?

Net als bij de release van Battlefield 3 hebben we ook voor Battlefield 4 diverse videokaarten op prestaties vergeleken. We bekeken de framerate van kaarten van AMD en Nvidia.

307    6 nov '13

Videoreview - Battlefield 4

Twee jaar geleden veegde DICE de vloer aan met elke vorm van concurrentie op de markt voor first-person shooters op de pc. Battlefield 3 was van grote klasse en zette in zowel de gameplay als de graphics een nieuwe standaard. In de tussentijd hebben we...

47    30 okt '13

Hands-on - Battlefield 4 - spektakel in de Stille Oceaan

Een van de absolute toppers van komend najaar is Battlefield 4. Tweakers speelde de game al op de E3, en kon op de Gamescom aan de slag op een nieuwe map met twee nieuwe spelmodi.

145    23 aug '13

Hands-on - E3: Battlefield 4 - next-gen multiplayer in optima forma

Niet alle next-gen engines maken evenveel indruk, zo hebben we gezien op de E3. De Frostbite 3-engine weet echter wél te overtuigen en maakt van Battlefield 4 een topshooter.

121    15 jun '13

Hands-on - E3: Battlefield 4

Hoewel veel games een multiplayer-modus hebben, is er op de E3 altijd vooral veel singleplayer-gameplay te zien. Zo bewaart Activision de multiplayer van Call of Duty traditioneel tot wat later in het jaar, en EA heeft ook nog weinig losgelaten over de...

58    15 jun '13

Videopreview - Battlefield 4

Gamesredacteur Jurian Ubachs reist in deze video af naar de hoofdstad van Battlefield: Stockholm. Daar is hij aanwezig bij de aankondiging van Battlefield 4 en geeft je meteen een sneak peek op onze volledige reportage die later deze week online verschijnt.

26    27 mrt '13

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
19
Score: 4
22
Score: 3
11
Score: 2
7
Score: 1
7
Toon reviews van:
+1
Aionicus 20 mei 2014

Battlefield 4, PC (Windows)

Pluspunten

  • State of the Art Physics
  • Goed 7,1 sound

Minpunten

  • Verschrikkelijke netcode
  • Te veel wapens met te weinig verschil
  • Instabiel (ondanks dat titel al zeker half jaar uit is)
  • Geforceerd premium aanschaffen om te kunnen spelen
  • Verplicht singleplayer te doen voor bepaalde unlocks

Eindoordeel

Score: 4

+1
Mrjraider 7 december 2013

Battlefield 4, PlayStation 3

Pluspunten

  • Grafisch en geluid prima in orde
  • Interface duidelijk
  • Veel keuze qua wapens en gadgets (dien je ook vrij te spelen)

Minpunten

  • Verhaal is mij te kort en saai (EIGEN MENING)
  • Er zitten redelijk wat bugs in

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Besturing Score: 3
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 3
Prijs Score: 3
Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 3

0
CristianSchriev 13 januari 2014

Battlefield 4, PC (Windows)

Pluspunten

Minpunten

  • Crashes
  • Bugs
  • Errors
  • Onstabiel

Eindoordeel

Score: 3
Stabiliteit Score: 1
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 1
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

bamibal15 11 oktober 2017 Product gekocht

Battlefield 4, PC (Windows)

echt een super leuke shooter. tanks voelen echt top aan en zijn super te besturen. Ruime keuze van wapens en maps. ik ben alleen niet zo'n fan van microtransactions

Pluspunten

  • mooi
  • besturing voertuigen
  • geluiden

Minpunten

  • microtransactions

Eindoordeel

Score: 4
Extrema 4 december 2016

Battlefield 4, PC (Windows)

Net aangeschaft even gespeeld. Totaal de moeite van revieuwen niet waard. Wat slecht zeg alleen de graphics zijn prima. De rest is waardeloos. Echt een fast money maker and quality braker.

Pluspunten

  • Mooie graphics

Minpunten

  • Grapy bug's
  • Loaded with bugs
  • Buggy as hell heaven and all between

Eindoordeel

Score: 1
BierfietsNL 10 augustus 2016

Battlefield 4, PC (Windows)

Speel het al een paar jaar. Blijft een leuke game, echter jammer dat het spel totaal niet overweg kan met SLI (bij mij althans)

Pluspunten

  • Graphics
  • Gameplay
  • Regelmatig nieuwe maps
  • Story mode

Minpunten

  • Netcode.. Je wordt vaak achter een muurtje afgeschoten
  • Waardeloze performance met SLI / Crossfire

Eindoordeel

Score: 4
Twanne 18 maart 2016

Battlefield 4, PlayStation 3

geweldige game, ook jaren na release nog veel actieve servers

Pluspunten

  • geweldige game

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Luie Aard 11 februari 2016

Battlefield 4, PC (Windows)

Heerlijke shooter met een grote community

Pluspunten

  • GUNS
  • GRAPHICS
  • Story
  • Prachtige maps

Minpunten

  • Bugs
  • Glitches
  • Dingen

Eindoordeel

Score: 5
REESE 9 november 2015

Battlefield 4, PC (Windows)

Goede en leuke battlefieldgame, met verfrissende en goed in elkaar gezette maps. Helaas merk ik voor de rest weinig verschil tov Battlefield 3.

Pluspunten

  • Graphics
  • Gameplay
  • Maps

Minpunten

  • Weinig verandering tov Battflefield 3

Eindoordeel

Score: 3
Jointswa 28 september 2015

Battlefield 4, PC (Windows)

Battlefield 4 is een leuk spel. Het is beter dan Hardline.

Pluspunten

  • graphics
  • gameplay
  • wapens
  • Maps zijn enorm

Minpunten

  • voertuigen zijn best wel broken
  • stinger noobs
  • snipers zijn best wel op

Eindoordeel

Score: 4
Hasharin 10 september 2015

Battlefield 4, PC (Windows)

Goedkoop voor zijn soort, deze game is al verkrijgbaar vanaf 5,00 euro. Veel actie voor uren plezier.

Pluspunten

  • Strakke Commander Mode
  • Veel wapenkeuze
  • Unieke Landschappen
  • 32 VS 32 Oorlogvoering
  • Ruime keuze aan militaire voertuigen
  • Unieke DLC's

Minpunten

  • Iets verouderde PC's kunnen de game al niet meer aan
  • Geen In-game Lobby
  • Wordt niet vanuit alle Browsers gestart (Chrome etc)
  • In-game lading gaat traag

Eindoordeel

Score: 4
carlino 23 februari 2015

Battlefield 4, PlayStation 4

Single player game met wederom super vette grapics wat ik niet anders kan verwachten bij EA

Pluspunten

  • Mooie grapics
  • Online single player game.

Minpunten

  • Verhaal is een beetje saai.
  • Multiplayer had ook wel leuk geweest
  • Besturing is soms irritant

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 3
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3
marcel50506 30 december 2014

Battlefield 4, Xbox One

Leuke (vooral multiplayer) shooter. Singleplayer vermakelijk, maar wat kort. Verdienen van XP voor upgraden van wapens e.d. voegt veel afwisseling toe.

Pluspunten

  • Multiplayer afwisselend
  • Opbouwen van XP (en soldier)

Minpunten

  • Korte singleplayer
  • Weinig levels (als je geen deluxe oid versie hebt)

Eindoordeel

Score: 4
Wizzu 8 december 2014

Battlefield 4, PlayStation 4

Hoewel dit spel erg kapot was, kan ik met zekerheid nu zeggen dat het spel nu heel goed te spelen is. Het draait lekker met 60 FPS (1080p) met maximaal 64 spelers. Singleplayer is daarin tegen teleurstellend en voorspelbaar. Uitbreiding met Premium maakt het spel op langer termijn interessant.

Pluspunten

  • Het leeuwendeel van de bugs gemaakt
  • Levolution & Premium
  • Speelt lekker met 60 FPS (1080p)

Minpunten

  • Onnodige slechte singleplayer
  • Rush is niet meer wat het geweest is

Eindoordeel

Score: 4
Gamehack 2 november 2014

Battlefield 4, PC (Windows)

Dit is zeker een game met goede gameplay. De storymode is wel erg kort, maar na de story mode kom je in online. En daar gaat dan een wereld voor je open: 64 mensen in een gevecht geeft veel vuurwerk.

Pluspunten

  • Effecten
  • Gameplay
  • Graphics
  • Wapens
  • Maps
  • Veel updates/DLC
  • Surround Sound 7.1 Ondersteuning

Minpunten

  • Story mode kort

Eindoordeel

Score: 5
Aramius 23 september 2014

Battlefield 4, PC (Windows)

Goed spel dat verpest wordt door bugs, glitches en nog meer spelbedervende aspecten.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit.
  • Speelt fijn
  • goed geluid

Minpunten

  • bugs
  • bugs
  • bugs

Eindoordeel

Score: 2
lucvanmeijl98 29 juli 2014

Battlefield 4, PC (Windows)

Een redelijk spel. Als je niet tegen microstuttering kan raad ik aan om het niet te kopen. Overigens is het spel nog niet eens af ( veel bugs). Heb je vragen erover stel ze me :) Luc van Meijl

Pluspunten

  • Als het spel überhaupt werkt is het een leuk spel
  • mooie graphics.
  • Veel opties voor het spel
  • veel game modes wat het spel afwisselend maakt

Minpunten

  • Het spel werkt echt slecht met 2 videokaarten
  • Heel veel lagg soms bij het spelen
  • Veel microstuttering
  • Veel farm servers dus je kan heel makkelijk level up gaan en dat is niet waar het spel voor is gemaakt.
  • Ook doet de netcode nogsteeds irritant dus word je achter muurtjes dood geschoten.
  • Battlefield zet hun richt veld alleen op map packs uitbrengen en niet op het spel verbeteren wat echter nog wel moet.
  • Veel Bugs

Eindoordeel

Score: 2
Lazovic 5 juli 2014

Battlefield 4, PC (Windows)

Ik keek naar dit spel uit, nu na een lange tijd spelen, kan ik het nog steeds niet uitstaan.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit, leuke maps

Minpunten

  • Premium is veel te duur, evenals het spel
  • Lag, Netcode faalt
  • Verschrikkelijke prestaties
  • Minderwaardige interface

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Stabiliteit Score: 1
Replaywaarde Score: 1
Prestaties Score: 1
Besturing Score: 3
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 1
Prijs Score: 1
SherlockHolmes 5 juli 2014

Battlefield 4, PC (Windows)

EA doet het weer. Weer een gameserie waar ik van hield naar de eeuwige jachtvelden geholpen.

Pluspunten

  • Leuke graphics en physics.
  • Goede soundtrack.
  • Mooie maps.

Minpunten

  • Crashen doet hij vaker dan niet crashen.
  • Netcode om jezelf uit je raam van te werpen
  • Ongelofelijk cliché singleplayer
  • Korte singleplayer
  • Veel wapens die eigenlijk bijna allemaal hetzelfde zijn
  • Prijs is al hoog, daar komt Premium nog bij, dan betaal je boven de ¤100, echt bizar.
  • EA.

Eindoordeel

Score: 1
warbly2015 3 mei 2014

Battlefield 4, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Mr_x007 17 april 2014

Battlefield 4, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
frank131331 20 maart 2014

Battlefield 4, PlayStation 4

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
merphixia 20 maart 2014

Battlefield 4, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Fivafo 19 maart 2014

Battlefield 4, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 3
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
w0ut3rb0dd3 17 maart 2014

Battlefield 4, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Battlefield 4, Xbox One?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True

*