Tweakers

Tweakers zegt: 8

Gebruikers

Score: 4
49 reviews

Microsoft Xbox One 500GB + Kinect

Review door de redactie

Door Redactie Tweakers - 6 december 2013

Microsoft Xbox One: een console met potentie

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Lees verder »

Pluspunten

  • Kinect 2.0
  • Moderne features
  • Sterke interface
  • Stemcommando's
  • Diversiteit in aanbod games

Minpunten

  • Groot apparaat, externe voeding
  • Kleine minpuntjes controller
  • Xbox luistert niet altijd goed

Eindoordeel

Tweakers zegt: 8
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
20
Score: 4
16
Score: 3
3
Score: 2
3
Score: 1
7
Toon reviews van:
+1
VW-Arjan 8 december 2015

Microsoft Xbox One (2014) 500GB Zwart

Toch maar de 360 vervangen voor zijn nieuwe broertje. Jammer van de verplichte update bij eerste x aanzetten (1.8GB meen ik). Supermooi beeld, ben nu helemaal into Forza 6 :)

Pluspunten

  • 1080P
  • mooi beeld
  • 5.1 of 7.1 ongecomprimeerd
  • netflix
  • blu-ray speler
  • mediaplayer
  • oude games zijn mooier

Minpunten

  • prijs
  • accessoires duur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 5
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 4

+1
RainwormNL 24 september 2014

Microsoft Xbox One (2014) 500GB Zwart

Erg fijne console, goede vervanger voor je Xbox 360. Erg fijn dat hij ook blu-ray afspeelt. 500GB Lijkt wat weinig.

Pluspunten

  • Prachtig simpel design
  • Controller houdt subliem vast
  • Tijdens gamen is de console goed stil
  • Xbox Home is duidelijk en snel
  • HDMI-In poort (voor bijvoorbeeld KPN Interactieve TV kastje)
  • Snappen functie erg handig

Minpunten

  • Enorme Power Brick
  • Power Brick heeft actieve koeling (maakt dus geluid)
  • Niet dwars weg te zetten
  • 500GB lijkt wat weinig

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 5
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 5

+1
NepGangster 14 april 2014

Microsoft Xbox One 500GB + Kinect + Titanfall

Pluspunten

  • Gamen ziet er haarscherp uit
  • Controller ligt heerlijk in de hand
  • Vibraties in de controller-triggers
  • Forza 5

Minpunten

  • Controllers geven geen 'player' aan
  • Redelijk grote console
  • 500GB gaat zo vol zitten.
  • Geen USB-drives ondersteuning!!?

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Spelaanbod Score: 3
Randapparatuur Score: 5

+1
Penhoat 30 januari 2014

Microsoft Xbox One 500GB + Kinect

Pluspunten

  • Kinect
  • Controller
  • Software

Minpunten

  • Grote powerbrick
  • Geen grote exclusieve launchtitel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 5
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 3
Randapparatuur Score: 5

+1
pielle007 27 januari 2014

Microsoft Xbox One 500GB + Kinect

Prima (geruisloze) gameconsole met een heerlijk bespeelbare controller waar we de eerst komende tijd lekker mee vooruit kunnen. GAME ON

Pluspunten

  • Oude Xbox profiel wordt volledig mee gekopieerd (incl. Gold abo)
  • Controller
  • Snelle game installatie
  • Switchen van scherm (in game naar menu of andere app)
  • Bluray speler
  • geruisloos qua geluidsproductie
  • Beeld kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet verkrijgbaar in Nederland
  • Bouw kwaliteit (plastic fantastic)
  • Prijs / Kinect; Verplicht om kinect aan te schaffen en dus zo'n € 100 meer te betalen
  • WAF

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 3
Randapparatuur Score: 4

+1
mymac 24 december 2013

Microsoft Xbox One 500GB + Kinect

Pluspunten

  • Meer functionaliteit dan ooit
  • Kinect is bruikbaarder dan je verwachtte
  • Controller is een grote stap voorwaarts
  • Werkt prima in Nederland
  • Meteen een blu ray speler voor de fans
  • Skype

Minpunten

  • Bouwkwaliteit moet nog maar blijken
  • Menu's zijn soms toch te ingewikkeld

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 5

+1
sunflame 26 november 2013

Microsoft Xbox One 500GB + Kinect

Pluspunten

  • Snel opgestart
  • Apps
  • Skype
  • PlayTo ondersteuning
  • Kinect

Minpunten

  • HDMI passtrough werkt niet wanneer Xbox uit of in stand-by staat
  • Nog niet zo veel apps
  • Geen DLNA
  • Disc moet aanwezig zijn bij opstarten game

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 3
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 5

0
MASTER NO PRO 31 juli 2018 Product gekocht

Microsoft Xbox One (2015) 500GB

Het is gestopt met werken en hier ben ik zo kwaad om hoe het stopte met werken

Pluspunten

  • Controller is uitstekend
  • De meegeleverde HDMI

Minpunten

  • Extreme cheap out op de power supply
  • De support is egt nutteloos scheld hun uit en hun mij
  • De download is stervens lang
  • De HDMI is zwak in de console zelf
  • Games in geld en goede games is bagger kwam 9van de 10 goedkoper uit in de intertoys
  • Een herrie dat mijn zusje in de kamer naast mij gewoon kwaad van woord
  • Sommige games werken niet eens
  • Teveel oude games om dat er amper nieuwe games zijn

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 1
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 1
Randapparatuur Score: 3

0
Anoniem: 822709Newbie 30 september 2016

Microsoft Xbox One (2015) 500GB

Kapot bij aankomst. verkeerde onderdeel vervangen. Als het dan werkt gaat de voeding binnen een week kapot. 1.5 maand in bezit. 4 dagen kunnen gebruiken en nu weer wachten op een nieuwe voeding. Nooit meer Microsof

Pluspunten

  • Geen ondeugdelijk

Minpunten

  • Slechte kwaliteit

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 1
Spelaanbod Score: 3

0
Deathstrike 24 maart 2016

Microsoft Xbox One 500GB + Kinect

Voor diegenen die twijfelen tussen en PS4 en XBox one: Koop de PS4, de XBox One is hardware gezien inferieur, de user interface is een drama, het OS is buggy en het hele eco systeem is veel slechter dan dat van Sony.

Pluspunten

  • Kan externe HD aansluiten

Minpunten

  • Slechte User Interface
  • Bugs
  • Language lock met gevolgen

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 3
Spelaanbod Score: 3
Randapparatuur Score: 1

Freek Willem 23 april 2021 Product gekocht

Microsoft Xbox One 500GB + Halo: The Master Chief Collection

Gewoon een prima ding. Had hem sinds ie uitkwam en hij werkt zo'n 6 jaar na aanschaf zonder problemen.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Goed beeld
  • Windows gebaseerd
  • Fijne controllers
  • Media afspelen

Minpunten

  • Geen Kinect
  • Weinig intern geheugen

Eindoordeel

Score: 5
arans16 21 november 2018 Product gekocht

Microsoft Xbox One (2014) 500GB Zwart

Koop een pc pls.

Pluspunten

  • Niet echt

Minpunten

  • Weinig fps in meeste spellen
  • Fan is erg luid onder druk

Eindoordeel

Score: 2
Jack53Newbie 5 maart 2018 Product gekocht

Microsoft Xbox One 500 GB + FIFA 16

Xbox na 3 jaar weer eens van zolder gehaald om een nieuw spel te installeren.

Pluspunten

  • Mooi beeld

Minpunten

  • Lange tijd nodig om te updaten
  • Onlogische interface
  • Na 5 uur updaten nog geen spel gespeeld
  • Microsoft
  • Hoog stroomverbruik

Eindoordeel

Score: 1
kakinjehoofd 23 maart 2017

Microsoft Xbox One (2014) 500GB Zwart

Hele fijne console. Controllers zijn nog beter dat die van de 360 500GB is iets aan de weinige kant.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • handige functies
  • hele goede controllers
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • soms een beetje traag
  • 500GB is te weinig

Eindoordeel

Score: 4
Gegius 14 februari 2017

Microsoft Xbox One (2015) 500GB

Altijd een xbox/microsoft fanboy geweest en al vanaf de eerste variant een vaste aanschaf bij release. De one is een mooie opvolger voor de 360.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Fantastische prijs/kwaliteit.
  • Koeling: alleen te horen onder erg zware belasting.
  • Tegenwoordig de games voor windows.
  • Snaps
  • Leuke exclusives!
  • Al je saves worden bewaard in de cloud na deinstallatie

Minpunten

  • 500 GB is te kort
  • Zonder de functie dat downloaden van patches e.d. doorgaat als de xbox ' uit' staat, moet je erg vaak wachten op updates.

Eindoordeel

Score: 5
thomas3dtNewbie 10 juni 2016

Microsoft Xbox One 1TB

Een goede uitvoering van de Xbox.

Pluspunten

  • veel opslag
  • goede prijs
  • fijne controler

Minpunten

  • standaard headset na een half uur pijnlijk aan je oren
  • Xbox live nodig om online te gaan
  • Heeft headset adapter nodig

Eindoordeel

Score: 4
judith418 31 maart 2016

Microsoft Xbox One 1TB

Ik ben een fan van de Xbox, waardoor ik eigenlijk ontzettend positief ben van de Xbox one. Ik vind het een heerlijk systeem op de gamen. Maar het enigste wat ik als minpunt zie zijn de updates, die later pas het e.a. verbeterede op de Xbox.

Pluspunten

  • Goed besturngssytsteem
  • Goede controller
  • Veel opslag

Minpunten

  • Prijzig
  • Xbox live gold
  • Vele updates

Eindoordeel

Score: 5
KarienStormNewbie 3 maart 2016

Microsoft Xbox One Elite 1TB

Geweldige Xbox met snelle hybride HDD. Wat het helemaal af maakt is de Elite controller die erbij zit. De Controller is wel wennen met de nieuwe knoppen. Maar voelt echt goed aan.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • Elite Controller

Minpunten

  • Controller pedals

Eindoordeel

Score: 5
Jack500Newbie 19 december 2015

Microsoft Xbox One (2014) 500GB Zwart

voordat je het eerste spel kunt spelen ben je eerst 3 uur bezig met account, wachtwoorden en updates. waarschuwing: niet aansluiten op een splitter, waarop ook de HDMI van je PC is aangesloten. Bij uitschakelen Xbox geeft deze waarschijnlijk nog piekspanning af, waarmee HDMI uitgang van je PC wordt opgeblazen.

Pluspunten

  • grafisch mooi beeld

Minpunten

  • ellenlange updates
  • opblazen PC HDMI bij uitschakelen
  • ellendige menustructuur
  • kan niet zonder internetverbinding
  • lompe kast

Eindoordeel

Score: 1
Anoniem: 606872Newbie 14 december 2015

Microsoft Xbox One 500GB + FIFA 15

Inmiddels 4 headsets gekocht. Allemaal stuk gegaan. oplossing: headset adapter kopen van 25 euro met een headset van 50 euro erbij. Niet te betalen voor kinderen. een andere keuze is een nieuwe controller kopen met daarbij een nieuwe headset van 50 euro. De "oude" is 1 jaar oud.

Pluspunten

  • Mooi beeld

Minpunten

  • kosten abbonnement 60 euro per jaar
  • headsets die constant stuk gaan
  • aanschaf adapter om je "oude" controller te kunnen gebruiken
  • alleen compatible headsets a +50. bij te gebruiken

Eindoordeel

Score: 1
BlueFoxOne 14 december 2015

Microsoft Xbox One 1TB + Rise of the Tomb Raider

Helaas door een productie fout oid heb ik enkel een 25 digit code om het spel te activeren maar de code voor "Exclusieve Tactical Survival Kit Content Pack" ontbreekt.Zowel contact met Microsoft als met bol.com geeft geen oplossing en ik word door beide partijen naar de andere partij door verwezen

Pluspunten

  • Console en het spel zijn prima

Minpunten

  • Missende code voor DLC "Exclusieve Tactical Survival Kit Content Pack"
  • Slechte service door Microsoft als Bol.com

Eindoordeel

Score: 1
Agent47 4 december 2015

Microsoft Xbox One (2014) 500GB Zwart

Mooi product met een super fijne controller! Geld meer dan waard. Hij is bijna perfect, hij zou perfect zijn als er niet zo'n groot blok van een voeding achter zou hangen.

Pluspunten

  • fijne controller
  • Mooi Design
  • Maandelijkse updates
  • Goed om te streamen
  • Maakt geen lawaai

Minpunten

  • Wordt redelijk warm
  • Grote voeding

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 379854Newbie 8 juni 2015

Microsoft Xbox One 500GB + Kinect

Ik ben er niet erg over te spreken. Het apparaat ziet er mooi uit maar voor een next-gen console werkt het echt voor geen meter. Het besturingssysteem is traag, onduidelijk en ik heb al meerdere malen gehad dat een spel vastliep. De kinect werkt ook matig.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Fijne controller

Minpunten

  • Traag
  • Loopt vast
  • Stroomadapter maakt veel geluid

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 3
Destrux 28 mei 2015

Microsoft Xbox One (2014) 500GB Zwart

Erg blij met dit product. Staat er strak bij en is behoorlijk stil. Had wel wat opstartproblemen met microsoft accounts e.d. maar nu alles in orde. Windows 8.1 werkt perfect, erg soepel en multitasken gaat vlekkeloos. Games zien er grafisch erg mooi uit. 500GB opslag vind ik alleen wel mager.

Pluspunten

  • Grafisch mooi
  • Strak design
  • Multitasken
  • Fijne controller
  • Windows 8.1, straks Windows 10

Minpunten

  • Accountmogelijkheden (Xbox live)
  • Controller op batterijen

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 673770Newbie 18 mei 2015

Microsoft Xbox One (2014) 500GB Zwart

super ding snel, mooi en bijna ruisloos!

Pluspunten

  • super snel
  • ruisloos
  • zeer goed design
  • controller ligt zeer goed in de hand
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • powerbrick
  • dure console

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 5
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Microsoft Xbox One 500GB + Kinect?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee