Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
8
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
0
Tlozoot 26 januari 2014

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, PC (Windows)

Pluspunten

  • openheid spel, je kan gaan en staan waar je wildt
  • de meeste NPC's respawnen niet, wat je extra op je hoede houdt voor je de keuze maakt iemand om te leggen
  • alles draait om keuzes maken, en verantwoordelijkheid nemen voor degene die je gemaakt hebt.
  • Prachtige graphics

Minpunten

  • per ongeluk iemand doden kan erg irritant zijn..
  • door bugs kan je soms vast komen te zitten
  • soms blijft er, hoe apart het ook klinkt, een Dragon vasy zitten, vast in de omgeving wanneer ik Fast-Travel naar bijvoorbeeld Whiterun, Windhelm of College of Winterhold

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Murdock1985 25 april 2016

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, PC (Windows)

Onwijs leuk en mooi spel

Pluspunten

  • Zeker nu betaalbaar qua prijs
  • Veel mods voor te downloaden

Minpunten

  • Is inmiddels al een wat ouder spel

Eindoordeel

Score: 5
Lucasino 5 december 2014

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, PC (Windows)

De game is vrijwel niet uit te spelen, en dat is geen min punt in dit geval. Ik neem aan dat iedereen de game wel kent, zo niet koop hem en je doet jezelf een groot plezier.

Pluspunten

  • Grote hoeveelheid content
  • Modbaarheid

Minpunten

  • DLC's zijn niet geweldig.

Eindoordeel

Score: 5
RenW_ 27 december 2013

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
chun1 12 december 2013

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
chun1 12 december 2013

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, Xbox 360

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
chun1 12 december 2013

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
John Stopman 17 september 2013

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Dutchmage1997 22 mei 2013

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, PC (Windows)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True