Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 5
10 reviews

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, Windows

Prijs
€ 11,99
Specificaties PC • Actie, Avontuur, RPG • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
8
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
0
Tlozoot 26 januari 2014

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, Windows

Pluspunten

  • openheid spel, je kan gaan en staan waar je wildt
  • de meeste NPC's respawnen niet, wat je extra op je hoede houdt voor je de keuze maakt iemand om te leggen
  • alles draait om keuzes maken, en verantwoordelijkheid nemen voor degene die je gemaakt hebt.
  • Prachtige graphics

Minpunten

  • per ongeluk iemand doden kan erg irritant zijn..
  • door bugs kan je soms vast komen te zitten
  • soms blijft er, hoe apart het ook klinkt, een Dragon vasy zitten, vast in de omgeving wanneer ik Fast-Travel naar bijvoorbeeld Whiterun, Windhelm of College of Winterhold

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 4

Murdock1985 25 april 2016

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, Windows

Onwijs leuk en mooi spel

Pluspunten

  • Zeker nu betaalbaar qua prijs
  • Veel mods voor te downloaden

Minpunten

  • Is inmiddels al een wat ouder spel

Eindoordeel

Score: 5
Lucasino 5 december 2014

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, Windows

De game is vrijwel niet uit te spelen, en dat is geen min punt in dit geval. Ik neem aan dat iedereen de game wel kent, zo niet koop hem en je doet jezelf een groot plezier.

Pluspunten

  • Grote hoeveelheid content
  • Modbaarheid

Minpunten

  • DLC's zijn niet geweldig.

Eindoordeel

Score: 5
RenéW_ 27 december 2013

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 5
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
chun1 12 december 2013

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, PS3

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
chun1 12 december 2013

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, Xbox 360

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
chun1 12 december 2013

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
John Stopman 17 september 2013

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
rolframaker 10 juli 2013

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, Windows

Pluspunten

  • Mooie wereld
  • Wereld zit vol met dungeons, dorpen en grotten.
  • Groot arsenaal aan toffe mods
  • 100+ uur aan gameplay voor een playthrough
  • Epische main quests

Minpunten

  • Bugs!
  • Prestatie problemen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 5
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 4
Dutchmage1997Newbie 22 mei 2013

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, Windows?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True