Prijs |
Specificaties | 1.000W (80 Plus Gold) • volledig modulair - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Cooler Master V Series V1000. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
Vijf jaar garantie op dit product en met +- twee weken verschil houdt hij ermee op. Lijkt mij iets te toevallig, geplande veroudering.
Gekocht voor mijn eerste build, ontzettend blij met de aankoop.
Sommige bij geleverde kabels zorgen ervoor dat de voeding niet werkt.(kortsluiting? Geen overbelasting) Na een maand is de voeding kapot na een knal. En overbelasten kan niet want hij is daar tegen beveiligd. Echt een afrader. En als je me niet gelooft moet je er een kopen.
Prima Voeding is lekker stil en modulair en de kabels die je niet gebruikt makkelijk bij elkaar te houden met een Tas laat maar zeggen.
Lekker veel vermogen, dus prop je kast maar lekker vol met leuke onderdelen zonder dat je met voedingproblemen komt te zitten.
De ouderwetse 4pins molex(oude hdd's/case fans) stekker kon beter. De pinnetjes zitten erg los in de stekker. Hierdoor is aanpluggen lastig en kunnen zelfs de pinnen verbuigen.
verder goed.
Goede koeling, paste prima en heeft veel mogelijkheden. Doordat hij modulair is heb je geen last van onnodige kabels in je kast. Wattage is erg hoog, erg fijn als je het nodig hebt, maar zorg dat je niet onnodig teveel wattage in je kast drukt! :)