Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
10
Score: 4
8
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
CrackSlet 6 januari 2012

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Pluspunten

  • Formaat
  • Oppervlak
  • Design
  • Prijs

Minpunten

  • "scherp" randje

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4

+1
Smuey 13 juli 2013

Roccat Taito 5mm Mid-Size

Pluspunten

  • Neutraal ontwerp
  • Degelijk afgewerkt
  • Mooi glad oppervlak

Minpunten

  • Wellicht voor sommigen wat aan de dure kant

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5

FxckBansheeNewbie 30 mei 2020 Product gekocht

Roccat Taito 3mm King-Size

Zeer fijn textuur en zorgt daarbij ook voor een vloeiende muis beweging en tracking. Na hem 5+ jaar te gebruiken en hem meerdere keren te wassen is hij nogsteeds in perfecte staat. De stoffe laag heeft nog nergens losgelaten en de rubbere grip is nogsteeds perfect.

Pluspunten

  • Zeer goede kwaliteit
  • Zeer fijn formaat, vooral voor gamen op een lage sensitivity
  • Fijn textuur, zorgt voor soepele muis beweging en tracking
  • Goeie grip, verschuift niet

Minpunten

  • De randjes kunnen wat scherp aanvoelen in het begin
  • De print rechts-onder kan de muis afremmen

Eindoordeel

Score: 5
SuperToine123 2 mei 2020 Product gekocht

Roccat Taito 5mm Mid-Size

Ziet er erg mooi uit. Muizen glijden er soepel overeen. Ik heb de mat nu al 3 jaar en ziet er nog steeds goed uit. Wel zit er een witte veeg op op de meeste gebruikte stukken van de muismat.

Pluspunten

  • Groot
  • Muis glijd soepel
  • Goedkoop voor de grootte

Minpunten

  • Randje komt een kilometer los na 3 jaar gebruik

Eindoordeel

Score: 5
Azerox 23 maart 2019 Product gekocht

Roccat Taito 5mm Mid-Size

Ziet er erg goed uit. Muizen glijden er lekker soepel overeen. Ik heb deze nu en jaar maar achteraf gezien had ik liever een grotere gehad. Daarnaast is hij wel gevoelig voor verplaatsen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Zorgt voor veel precisie

Minpunten

  • Klein (persoonlijke voorkeur)

Eindoordeel

Score: 4
TheGiant 6 januari 2018 Product gekocht

Roccat Taito 3mm King-Size

Erg grote mooie zachte muismat waarop muizen zeer goed voelen.

Pluspunten

  • SUPERGROOT
  • elke muis die ik heb getest glijd erg goed

Minpunten

  • rafelige randen

Eindoordeel

Score: 5
boTy 5 augustus 2015

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Fijne muismat voor een prima prijs.

Pluspunten

  • Lage prijs
  • Erg Groot

Minpunten

  • Begint na een aantal maanden tekenen van slijtage te geven

Eindoordeel

Score: 4
Dondjee 27 mei 2015

Roccat Taito 5mm Mid-Size

Deze muismat heeft me nu al 3 jaar plezier opgeleverd en gaat waarschijnlijk nog wel even mee.

Pluspunten

  • sterk materiaal
  • gladde stof waar je heerlijk over heen glijd met je muis

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
Rambo007 17 december 2014

Roccat Taito 3mm King-Size

Een hele grote muismat. Superhandig tijdens gamen.

Pluspunten

  • Super groot
  • glijdt niet weg
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Randen komen langzamerhand eraf (na 1.5 jaar)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Gamehack 10 november 2014

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Deze mouse pad is gewoon perfect vor zowel gaming en ander programma's waarbij je grote beweginen maakt met je muis

Pluspunten

  • Design
  • Grootte
  • Oppervlak

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
S3nz 11 mei 2014

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Kithuriel 12 december 2013

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Elwin 3 mei 2013

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Intruder 27 januari 2012

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
g1de0n 8 september 2011

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Theck88 14 juli 2011

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
ArmouredSPony 24 augustus 2010

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Wiethoofd 26 januari 2010

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Roccat Taito 5mm King-Size?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True