Club 3D Radeon HD 7950 '13Series

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties Max. 930MHz • GDDR5 • DVI-I, HDMI, 2x m-DP - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Marc Rademaker - Redacteur 27 juni 2012

Snelle HD 7800- en 7900-kaarten

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
m4y 14 mei 2014

Club 3D Radeon HD 7950 '13Series

Pluspunten

  • Prijs
  • Stock prestaties
  • Geweldige overklok

Minpunten

  • Niet de stilste
  • Coilwhine vanaf zo'n 2000 fps

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Drivers en compatibiliteit Score: 5
Warmte en geluid Score: 4
Overklokbaarheid Score: 5

0
Anoniem: 529701 1 februari 2014

Club 3D Radeon HD 7950 '13Series

*edit* augustus 2015 Vorig jaar schreef ik dat deze kaart instabiel is. Leek toen al op psu problemen. PSU was idd de boosdoener. mn club3d hd7950 blijkt nagenoeg perfect kaaartje! Mijn Be quiet system power 700w psu uit 2009 is inmiddels gestorven.Hij knetterde nog een keer strijdlustig en ging heen.

Pluspunten

  • veel geheugen
  • Meer dan 30% oc
  • goedkoop

Minpunten

  • Geluid wat hard. Ach als dat alles is...

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Drivers en compatibiliteit Score: 5
Warmte en geluid Score: 3
Overklokbaarheid Score: 5
Modbaarheid Score: 4

Thiadmar 5 augustus 2015

Club 3D Radeon HD 7950 '13Series

100 euro tweedehands gekocht. Erg snelle kaart voor die prijs. Wordt erg warm. Furmark over 100 graden. Stock instellingen, kast open.. Draait bij mij op 80 graden (kast open) bij games, met vddc van 1168 naar 1100, daarbij wil hij nog steeds goed overklokken... GPUclock 1030, Memoryclock 1560, stabiel!

Pluspunten

  • prestaties, snel
  • goedkoop
  • goed overklokbaar
  • stabiel (genoeg)

Minpunten

  • geluid (fans altijd 100%)
  • wordt erg warm

Eindoordeel

Score: 4
Donool 3 augustus 2014

Club 3D Radeon HD 7950 '13Series

Prima kaartje, 2e hands voor 130 euro te krijgen en levert prima prestaties in BF4. Maakt wel een hoop geluid in vergelijking met m'n gtx660ti van MSI; die hoor ik nauwelijks.

Pluspunten

  • Prestaties
  • 2e hands prijs is erg laag

Minpunten

  • Geluid

Eindoordeel

Score: 4
Thomas. 15 december 2013

Club 3D Radeon HD 7950 '13Series

Prijs Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Drivers en compatibiliteit Score: 4
Warmte en geluid Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Daniel159753 29 november 2013

Club 3D Radeon HD 7950 '13Series

Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Drivers en compatibiliteit Score: 3
Warmte en geluid Score: 5
Overklokbaarheid Score: 4
Modbaarheid Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
jwmvs 25 juni 2013

Club 3D Radeon HD 7950 '13Series

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Drivers en compatibiliteit Score: 4
Warmte en geluid Score: 4
Overklokbaarheid Score: 5
Modbaarheid Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
JT888 16 juni 2013

Club 3D Radeon HD 7950 '13Series

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Drivers en compatibiliteit Score: 4
Warmte en geluid Score: 3
Overklokbaarheid Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Club 3D Radeon HD 7950 '13Series?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee