Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
36 reviews

Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows) - Reviews

Review door de redactie

Review - Assassin's Creed IV: Black Flag - meer piraat dan moordenaar

Assassin's Creed IV: Black Flag past niet helemaal bij de overige games in de franchise, maar toont desondanks kwaliteit. Een heerlijke piratengame met een Assassin's-sausje.

88    29 okt '13

Preview - E3: Assassin's Creed IV: Black Flag - stoere piratengame

Ubisoft belooft weer een uitstekend najaar tegemoet te gaan, met onder meer Assassin's Creed IV: Black Flag. Met het hoofdpersonage in deze game zit het in elk geval wel goed.

53    17 jun '13

Preview - Eerste blik op Assassin's Creed IV: Black Flag

Na de geruchten van de afgelopen week is het weinig verrassend dat Ubisoft een nieuwe Assassin's Creed-game heeft aangekondigd. Tweakers wierp een eerste blik op het spel.

23    4 mrt '13

Videoreview - Assassin's Creed IV: Black Flag

Niet zo heel lang geleden kon Ubisoft vooruitkijken naar een sterk najaar. Met Assassin's Creed IV: Black Flag en Watch Dogs had de Franse uitgever twee ijzers in het vuur, waarbij de bekendere franchise voor veel mensen niet de meest interessante titel bood.

19    29 okt '13

Hands-on - Assassin's Creed IV: Black Flag: moordenaars op zee

Tweakers ging vier uur aan de slag met de PS4-versie van Assassin's Creed IV: Black Flag. Het leverde een gemengd gevoel op: een goede game, maar ook een 'goede Assassin's-game'?

36    30 sep '13

Videopreview - Assassin's Creed IV: Black Flag

Tweakers zag Assassin's Creed IV: Black Flag al een aantal keer in actie, maar kon de game tot aan de gamescom nooit zelf uitproberen. In Keulen mocht gameredacteur Jurian Ubachs echter een half uurtje aan de slag met de nieuwe game. Spelend als...

6    26 aug '13

Hands-on - Assassin's Creed IV: Black Flag - aan de slag als piratenkapitein

Op de Gamescom kon Tweakers voor het eerst zelf een half uurtje aan de slag met Assassin's Creed IV: Black Flag. Ondanks wat herhaling in de gameplay smaakte dat naar meer.

48    26 aug '13

Videopreview - E3: Assassin's Creed IV: Black Flag

Met Watch_Dogs en Tom Clancy's: The Division in de line-up van Ubisoft zou je bijna vergeten dat de uitgever eind 2013 ook een nieuwe Assassin's Creed-game op stapel heeft staan. Assassin's Creed IV: Black Flag doet veel nieuw, maar viel op de E3 vooral op...

11    17 jun '13

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
11
Score: 4
21
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
1
Toon reviews van:
0
Kapats Gaming 6 juni 2018 Product gekocht

Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows)

Mooie game grote mooie map schepen zijn leuk veel upgrades voor je schip helaas soms wat herhaling in de missie's maar dat valt niet zoveel op wel jammer dat je geen groter schip kan varen standaard Zoals de man o war

Pluspunten

  • Grotemap
  • Zeevaart
  • Land en zee
  • Veel upgrades mogelijk

Minpunten

  • Soms wat herhaling in de missie's
  • Kan niet standaard groter schip hebben

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

0
L.Neut 22 augustus 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, Xbox 360

De game is echt geweldig je gaat helemaal op in de game en dat is het leuke er aan. De upgrades van de boot is zeker een prachtige toevoeging. De zeevaart is geweldig. Kort om weer een super game van Ubisoft.

Pluspunten

  • Veel upgrades
  • Grote map
  • Zeevaart

Minpunten

  • De stormen op het water vrij irritant

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

0
Keebs 1 juni 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, Xbox 360

Pluspunten

  • Grote map
  • Veel upgrades

Minpunten

Eindoordeel

Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5

jdh009 5 november 2018 Product gekocht

Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows)

Dit spel heeft een heleboel nadelen. Eenvoudige zeeslagen, vooral bij het aanvallen van marineforten. Daarnaast zijn de gevolgen van piraterij nihil. Gevechten op het land zijn ook zeer eenvoudig. Het verhaal maakt het nog iets goed waardoor het geen onvoldoende krijgt, echter zou ik niet te veel tijd besteden.aan.de.sidemissions.

Pluspunten

  • Zeevaart
  • Vermakelijk verhaal
  • Graphics
  • Thema

Minpunten

  • Lege map en weinig interactie met de wereld
  • Zeegevechten vallen snel in herhaling en gemakkelijk
  • Missies buiten de simulatie om zijn saai
  • Onnodige zaken om het spel te vullen/rekken (collectors items zoals songs en schatten)

Eindoordeel

Score: 3
SilvdVNewbie 10 mei 2018 Product gekocht

Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows)

Ik heb een redelijke goede PC. Ik heb bij deze game zelden 60 FPS. Ik heb me tijdens deze game alleen maar verveeld zo saai. Bijna alles zijn trailing missions of afluister. NIET KOPEN!

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Heel erg saai

Eindoordeel

Score: 1
NinjaGamer 22 maart 2018 Product gekregen

Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows)

Deze AC is bijna een ander soort spel dan zijn voortgangers. Van paarden, gaan we nu naar schepen. Een fusion van piraten en assassin. Toppertje!

Pluspunten

  • Eerste AC met schepen
  • Vette schip gevechten
  • Jagen te land en te zee

Minpunten

  • Buggy

Eindoordeel

Score: 5
capt.Brandt 17 januari 2016

Assassin's Creed IV: Black Flag, PlayStation 4

Goede game. Grote open wereld die je per boot kunt verkennen. Je boot moet je upgraden om verder in de game niet op de zeebodem te belanden. Stadjes leuk en verschillend, multiplayer vond ik persoonlijk niet heel bijzonder.

Pluspunten

  • Grote open wereld
  • Zeevaart en battles
  • Setting

Minpunten

  • Herhaling in missies
  • Varen duurt lang

Eindoordeel

Score: 4
Rising 8 september 2015

Assassin's Creed IV: Black Flag, PlayStation 4

Super gave game, veel mogelijkheden. vooral het "Pirate" thema spreekt mij erg aan. De graphics zijn erg fijn. Ik zie ook enorm veel verbeteringen in de besturing van de game t.o.v. de eerste 2 versies van de reeks Assassis Creed. De intro had echter wel een stuk korter gemogen.

Pluspunten

  • Grafisch dik in orde
  • Fijne besturing
  • Meeslepend verhaal

Minpunten

  • Lange intro
  • De stad nassau is redelijk saai.
  • Moordcontracten lijken allemaal op elkaar

Eindoordeel

Score: 4
SuperSjoerdie 6 augustus 2015

Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows)

Ik vond deze game erg tegenvallen. De verhaallijn komt pas laat op gang, en het vechten is veel te simpel. Verder voelt het ook niet zo 'assassin's creed' aan. Desondanks zijn de graphics erg goed, maar het is je tijd niet waard (vind ik).

Pluspunten

  • Graphics

Minpunten

  • Verhaal wordt pas laat echt leuk
  • Voelt niet assassin's creed
  • Te simpel

Eindoordeel

Score: 2
KotuOglan 31 maart 2015

Assassin's Creed IV: Black Flag, PlayStation 4

Leukste Assassin's Creed na AC2

Pluspunten

  • Super veel te doen en je wilt het ook doen
  • Verhaal
  • Soundtrack

Minpunten

  • Multiplayer

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5
Marii 8 maart 2015

Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows)

Assassins Creed IV heb ik weinig op aan te merken, zoals altijd is de gameplay zeer gaaf en alles ziet er gewoon super uit. Als je van deel 1-2-3 genoten hebt zal deel 4 je ook zeker het zelfde gevoel geven.

Pluspunten

  • Kwaliteit zoals altijd weer super
  • Mogelijkheid tot het besturen van een schip
  • Epische gevechten

Minpunten

  • camera angle kan iets beter tijdens het besturen van een schip

Eindoordeel

Score: 4
briansoft 11 september 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, PlayStation 4

Assassins creed maar dan met piraten! Van het begin tot einde spannend je komt ook helemaal in het piraten stemming als je dit spel speelt. Lekker veel avontuur. Ook wel een lekkere lange gameplay!

Pluspunten

  • Lang speel plezier
  • Piraten altijd leuk
  • Veel rond reizen met overall schatten

Minpunten

  • Weinig graphic verschil tussen last gen en next gen
  • Tegenstaanders zien er altijd hetzelfde uit
  • het varen duurt soms erg lang

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 2
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 3
Geluid Score: 3
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3
jobburg 1 september 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, PlayStation 4

Leuk spel met lange gameplay, zeker een toegevoegde waarde met de zeeslagen.

Pluspunten

  • Sterke karakters
  • Forten veroveren kan erg leuk zijn
  • Pimp my boat

Minpunten

  • Makkelijk
  • Herhalend

Eindoordeel

Score: 4
Noldor 8 april 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
axamenta 1 april 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, PlayStation 4

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 2
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 2

Eindoordeel

Score: 4
frank131331 20 maart 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, PlayStation 4

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
merphixia 20 maart 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Aramius 12 maart 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, PlayStation 4

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
sinapiet 11 maart 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Bacardi95 3 maart 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Mooyal 18 februari 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, PlayStation 4

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 3
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Vettigen_Dr33 20 januari 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, PlayStation 4

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
corewillem 5 januari 2014

Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 3
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
EcoR 30 december 2013

Assassin's Creed IV: Black Flag, Xbox 360

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Imnoa 27 december 2013

Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows)

Besturing Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4
Stabiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Assassin's Creed IV: Black Flag, PC (Windows)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True