Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 5

Driveclub, PS4

Prijs
Specificaties PlayStation 4 • Race • 3 jaar - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur games 17 oktober 2014

Driveclub: komt niet van de grond

Driveclub komt voort uit een goed idee dat, afgaande op eerdere speelsessies, heel goed uit had kunnen pakken. Op het moment van testen wordt het spel echter te heftig geteisterd door technische problemen om echt van de grond te komen. Dat is jammer, want Driveclub beschikt over enkele sterke punten, zoals de graphics. Daarnaast speelt het spel ook erg lekker. De voortgang in de Tour is wat voorspelbaar en het is jammer dat het systeem waarmee je auto's vrijspeelt zo star is, maar in een goed werkende versie van Driveclub zou dat geen heel groot probleem zijn geweest. Helaas blijft er, als het online gedeelte het niet of niet goed doet, een vrij standaard racegame over. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
4
Score: 3
4
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
linksquest 23 februari 2021 Product gekocht

Driveclub, PS4

Driveclub is een game met de grote ideeën, maar de mindere uitwerkingen. Vooral de storingen met het club gedeelte maakt het spel minder. Ook de uitwerking op de besturing had zeker nog beter op de schop genomen mogen worden.

Pluspunten

  • Grafisch een plaatje.
  • Races voelen goed.
  • Super veel events.
  • Samen met vrienden een club starten.

Minpunten

  • Club mode te vaak storing.
  • Bepaalde bugs maken het soms onspeelbaar.
  • Drift mode slecht uitgewerkt.
  • Geen evenement kunnen overslaan.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Gameplay Score: 3
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 2
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 3

Qartus 1 april 2016

Driveclub, PS4

Een erg uitgebreide race game met een mooie online modus en veel auto's, alleen jammer dat service er wel eens uit ligt.

Pluspunten

  • prachtige grapihcs
  • goede online modus
  • veel auto's

Minpunten

  • service ligt er nog wel eens uit

Eindoordeel

Score: 4
ralph075 17 november 2015

Driveclub, PS4

Gewoon een geweldig goede, no-nonsense racegame voor op de PS4. In combinatie met seasonpass een enorme hoeveelheid content voor een zeer schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Graphics
  • Snelheidsbeleving
  • Hoeveelheid content

Minpunten

  • Geen (ja, launch, is inmiddels n.v.t.)

Eindoordeel

Score: 5
martijn10010 15 november 2015

Driveclub, PS4

Veel verschillende auto's en er worden vaak gratis nieuwe toegevoegd. Besturing is even wennen maar daarna heel fijn. Ik mis wel een aantal bekende racetracks.

Pluspunten

  • Veel auto's
  • Goede besturing
  • Multiplayer
  • Relatief goedkoop

Minpunten

  • Meerprijs voor bikes
  • Bekende racetracks ontbreken

Eindoordeel

Score: 4
Pascalito 28 oktober 2015

Driveclub, PS4

Leuke racegame, maar meer is het niet, mooie graphics, maar erg matig uitgewerkt

Pluspunten

  • Graphics
  • Leuke soundtrack

Minpunten

  • Voorspelbaar
  • Matig
  • AI is soms wel erg dom

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Gameplay Score: 3
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 2
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 3
RubenSaurus 31 juli 2015

Driveclub, PS4

Had er veel zin in maar viel een beetje tegen.

Pluspunten

  • Goede graphics
  • Challenges
  • Multiplayer

Minpunten

  • Ziet eruit alsof de auto op het midden van je scherm geplakt is

Eindoordeel

Score: 3
NextGenOscar 27 februari 2015

Driveclub, PS4

Erg fijne race game! Geweldige Graphics en de auto's rijden heerlijk. Minpunten zijn de Audio (erg ondermaats), niet je eigen auto's kunnen tunen (turbo etc) en het No-Mercy gedrag van de computer gestuurde auto's. Ook krijg je als een ander tegen JOU aanrijdt, (mens of computer) minpunten!

Pluspunten

  • Graphics
  • Rijd heerlijk
  • Dynamic weather

Minpunten

  • Audio
  • Multiplayer niet erg speciaal
  • Niet je eigen auto's kunnen tunen
  • Computer-gestuurde auto's

Eindoordeel

Score: 3
VinnieV 21 januari 2015

Driveclub, PS4

Dankzij een horror launch ontving deze game veel matige kritieken, maar inmiddels opgedroogd tot een fantastische racegame, die eigenlijk in de kast van iedere couch-coureur thuishoort. Alles voor de club, en dat gaat nog wel even door met continue uitbredingen en verbeteringen waarbij er daadwerkelijk naar de spelers wordt geluisterd.

Pluspunten

  • Grafisch op eenzame hoogte, weereffecten fenomenaal
  • Challenges, daag medespelers uit
  • Updates die de game steeds beter en uitgebreider maken

Minpunten

  • De launch......nuff said
  • ai soms wel erg agressief, kan frustrerend werken

Eindoordeel

Score: 4
Dutchredgaming 27 december 2014

Driveclub, PS4

Ik heb dit bij mijn broer gespeeld. Ik heb maar 6 races gedaan en ik heb hierdoor een oordeel. Het is meer "first impression"

Pluspunten

  • Graphics
  • 60 FPS
  • Goede sound
  • Trillingen en botsing geen vertraging

Minpunten

  • Sturen
  • Driften moeilijk
  • Je moet op de weg blijven
  • Botsen mag niet
  • Lijkt op Forza
  • 4 paintjobs (exclusief club paintjob)
  • Duur

Eindoordeel

Score: 2
Batiatus 5 november 2014

Driveclub, PS4

De eerste PS4 racegame die ik aangeschaft heb. Best veel keuze in auto's. Op het begin is het aantal trophies dat je krijgt behoorlijk veel, dus een leuke game voor trophyhunters.

Pluspunten

  • Veel keuze in auto's
  • Ziet er t.o.v. PS3 goed uit

Minpunten

  • Rubberbanding
  • Snel uitgespeeld

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Driveclub, PS4?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True