Review door de redactie

Review - Downloadable Games Special: kleine greep uit PSN, Live en Steam

Op Tweakers wordt in de regel vooral aandacht besteed aan de grootste gametitels. Er zijn uiteraard ook kleinere games die de moeite waard zijn - of juist niet. Tweakers speelde er zes.

47 6 mrt '15

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
2
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
1
PatatjefrietNewbie 15 november 2020 Product gekocht

Valve Steam

Ze kunnen geen simpele dingen programmeren. Probeer te betalen voor een spel, wat niet werkt. Vervolgens werkt het en krijg ik de foutmelding dat ik teveel spellen heb gekocht binnen een uur. Wat is deze shit? Waarom wordt dit niet gechecked wanneer je een spel hebt gekocht? Wat een nietsnutten.

Pluspunten

  • Compact al je spellen

Minpunten

  • De rest

Eindoordeel

Score: 1
Saturnus 4 maart 2019 Product gekocht

Valve Steam

Vaak crashes met de overlay voor bijvoorbeeld opnemen of uitzenden. Als je die van Windows even gebruikt crasht die van Steam sowieso direct. Trage en verouderde interface; Windows XP/7 achtig. Werk aan de winkel.

Pluspunten

  • Groot aanbod van spellen

Minpunten

  • De overlay is instabiel en crasht vaak
  • Trage, oude, logge interface

Eindoordeel

Score: 2
Tyrian 10 januari 2016

Valve Steam

Leuk platform om games mee te onderhouden, maar helaas worden savegames en andere instellingen lang niet altijd gesynchroniseerd via Steam cloud.

Pluspunten

  • Games worden automatisch gepatcht
  • Leuke aanbiedingen in de winkel
  • Makkelijk in het gebruik

Minpunten

  • Savegames worden lang niet altijd via Steam gesynchroniseerd
  • Games hebben DRM

Eindoordeel

Score: 3
floor77 23 november 2015

Valve Steam

Handig, je hoeft niet al je games fysiek aan te schaffen of te hebben. Helaas lukt het me nu niet meer Total Ware: Rome II aan de praat te krijgen (ondanks 2x de- en opnieuw installeren)

Pluspunten

  • games kun je downloaden, je hoeft niet naar de winkel
  • automatische updates
  • zeer uitgebreid

Minpunten

  • na sommige updates sommige games niet meer te spelen
  • af en toe best complex
  • help service niet heel goed; je mag je eigen problemen oplossen, ookal komen die niet door jouwzelf...

Eindoordeel

Score: 3
jessevandijk 30 september 2015

Valve Steam

Overzichtelijk, snel en handig. Dat het downloaden af en toe sloom gaat, terwijl ik 1000mbit heb neem ik dan op de koop toe. al met al is dit het beste platform in zijn categorie

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Werkt snel en licht
  • Steam market
  • gebruikerservaring

Minpunten

  • Slechte downloadservers
  • Af en toe wat kleine buggs

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 667297Newbie 15 mei 2015

Valve Steam

Goed progamma, vergelijkbaar met de playstation/xbox stores.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Handig in gebruik
  • Big picture mode is handig voor gebruik met een controller
  • Er is altijd sale
  • Heel veel games (ongeveer 5 á 6 duizend)

Minpunten

  • Soms is het ingewikkeld

Eindoordeel

Score: 5
Slaut 11 januari 2015

Valve Steam

DRM voor games, met leuke extra features

Pluspunten

  • Steam sales
  • Profielen
  • Tradingcards/Steam market

Minpunten

  • Support schijnt niet optimaal te zijn

Eindoordeel

Score: 5
Geitenkaas 22 juni 2014

Valve Steam

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 2
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 2
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Devin19 27 februari 2014

Valve Steam

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
chun1 8 december 2013

Valve Steam

Prijs Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 4
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Ceaneye 6 december 2013

Valve Steam

Prijs Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 3
PeterPanda 28 november 2013

Valve Steam

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Dr.Trunks 26 november 2013

Valve Steam

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Valve Steam?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee