Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Netgear WNDR4300. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
AshesToDust82 5 februari 2017

Netgear WNDR4300

Ik heb hem nu 4 jaar in huis. Strak design. Alleen is het 2,4Ghz verbinding niet breed van bereik. Omdat hij veroudert is, heb ik vaak wel, maar soms geen verbinding.
Je betaalt veel voor wat je krijgt.

Pluspunten

• Strak design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snelle 5,0Ghz verbinding

Minpunten

• Na 3 jaar, nieuwe router zoeken
  • Matige 2,4Ghz verbinding
  • Kosten

3 van 5 sterren (Voldoende)
Jorioz 16 november 2015

Netgear WNDR4300

Doordat er geen exterene antennes zijn, moet je het apparaat in zijn geheel goed positioneren voor een goed signaal. Als ie eenmaal goed staat gaat het prima, maar de volgende router die ik zou aanschaffen heeft externe antennes.
Prima apparaat voor de prijs, admin panel is overzichtelijk en werkt prima.

Pluspunten

• Betrouwbaar merk
  • Eenvoudig in te stellen
  • Snel en stabiel (mits goed gepositioneerd)

Minpunten

• Geen externe antennes
  • Vrij groot
  • Bereik ondermaats bij positionering zonder na te denken (uit het zicht bijvoorbeeld)

3 van 5 sterren (Voldoende)
Rohem 31 januari 2015

Netgear WNDR4300

Prima router, oogt erg chique en vind het mooi dat hij geen externe antenne heeft. Vraag me af of dat nadelig is voor het bereik, stabiliteit en de snelheid. Maar tot op heden nog geen last van gehad (4mnd in gebruik nu)

Pluspunten

• Eenvoudig te installeren
  • Snel
  • Chique uiterlijk

Minpunten

• Voet waarop hij staat voelt wat fragiel aan

BillB 9 juni 2014

Netgear WNDR4300

Minpunten

• No 802.11 ac

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Netgear WNDR4300?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren