Gebruikers

Score: 5
12 reviews

Corsair AX760

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties 760W (80 Plus Platinum) • volledig modulair - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Corsair AX760. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score 4.9166666666667 van 5 sterren
5 van 5 sterren
11
4 van 5 sterren
1
3 van 5 sterren
0
2 van 5 sterren
0
1 van 5 sterren
0
Toon reviews van:
KrinnenGames 25 april 2023 Product gekregen

Corsair AX760

Deze voeding is zeer goed, alhoewel je het nu niet meer kan kopen, zou het nog steeds een hele goede voeding zijn. Het heeft veel aansluitingen en een groot wattage, zelfs voor de gamers. Het heeft een hele stille voeding die je ook compleet uit kan zetten. Ik zou willen zeggen dat je dit moet kopen maar helaas is dat niet mogelijk meer.

Pluspunten

  • Hoog wattage
  • Niet luid
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Niet te koop

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Uncle Mel 17 juni 2015

Corsair AX760

Topvoeding voor een PC die 100% stabiel moet zijn

Pluspunten

  • Robuust, stevig.
  • Full modular met mooie kabels. komt niets te kort
  • Looks

Minpunten

  • Als ik iets zou moeten invullen, de prijs. maar ik denk dat hij het dubbel en dwars waard is.

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Excorio 23 maart 2015

Corsair AX760

Zeer degelijke en stille voeding.

Pluspunten

  • Efficient
  • Stil
  • Modulair
  • Twee fan standen

Minpunten

  • Meer sata power kabels bij gekunt en minder molex

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Ted.van.es 1 oktober 2014

Corsair AX760

Stabiel en een hele fijne voeding vooral bij licht gebruik.
ik heb er nu zelf een i7 4790k en een gtx 970 aan hangen en op full load blijft de fan zelfs nog stil staan

Pluspunten

  • Fan stopt met draaien bij +-50% gebruik
  • Veel kabels met hele nette sleef
  • 80+ platinum

Minpunten

  • Wel heel erg groot maar dat maakt niks uit bij een grote kast

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Aezel 11 juni 2014

Corsair AX760

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Nielskr 1 juni 2014

Corsair AX760

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
PieterA_ 29 april 2014

Corsair AX760

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Christarius83 23 april 2014

Corsair AX760

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
marcel-xl 29 december 2013

Corsair AX760

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)
constantin 10 oktober 2013

Corsair AX760

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Source90 13 september 2013

Corsair AX760

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
jorisderoo 30 juni 2013

Corsair AX760

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Corsair AX760?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee