Review door de redactie

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: juni 2013

In deze Laptop Best Buy Guide van juni geven we koopadviezen over budgetlaptops, multimediamodellen en businessnotebooks.

106 1 jun '13

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
Tbel 14 oktober 2013

Asus N76VZ-V2G-T1035V

Pluspunten

  • Strak design en mooi afgewerkt
  • Enorm uitgebreide featureset
  • Goed geluid
  • Mat scherm
  • Goede lucht/warmte afvoer

Minpunten

  • Wifi adapter functioneert slecht
  • Formaat van de laptop
  • Kijkhoeken
  • HDD schijf

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+1
Houston3 3 mei 2013

Asus N76VZ-V2G-T1241H

Pluspunten

  • Stevig uiterliijk;
  • Inclusief laptoptas, muis en externe subwoofer;
  • Koeling zit links;
  • Meegeleverde tas en muis;
  • Accuduur;
  • Mat scherm;
  • 2 Harddisk bays.

Minpunten

  • Wordt snel vies door vette vingers;
  • Aansluiting stroom is haaks, op lange termijn beschadigd dit misschien de stroomkabel.
  • Meegeleverde stroomkabel (stekkerblok naar adapter) is erg kort.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

0
Anoniem: 582178Newbie 27 februari 2014

Asus N76VZ-V2G-T1120V

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • HD beeld

Minpunten

  • Slechte WIFI
  • Niet geschikt voor 3D renderen
  • Niet geschikt voor medium - great gaming
  • Accu gaat snel op

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Prestaties Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 3

0
Nanne118 14 april 2013

Asus N76VZ-V2G-T1142H

Pluspunten

  • (zeer) Goede specificaties (voor een laptop)
  • Zeer goede speakers, al maken weinig mensen hier gebruik van. Wordt geleverd met een externe bass-speaker, maar deze is niet erg speciaal
  • Heeft geen enkel probleem met programma's
  • Bevat 2 HDD-bays; ik heb de primaire schijf vervangen door een SSD
  • Bijgeleverde laptoptas

Minpunten

  • Vrij veel ASUS bloatware
  • Relatief zwaar; niet geschikt om een hele dag mee op sjouw te zijn (+/- 3,5 kg!)
  • Toetsen liggen iets verder uit elkaar dan bij de meeste toetsenborden, maar je raakt er snel aan gewend
  • Wordt geleverd met Windows 8, maar dit heeft (naast het ontbreken van de startknop) voor mij nog geen nadelen gehad t.o.v. het werken met windows 7.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 3

0
Screwdriver_MM 23 oktober 2012

Asus N76VZ-V2G-T1120V

Pluspunten

  • i7 cpu
  • 650M is zeer vlot voor mobile gpu
  • Geluid erg goed (extra "bass booster" speaker los bijgeleverd)
  • Prettig en helder scherm met ruime inkijkhoek
  • Laptop-tas wordt meegeleverd.

Minpunten

  • Throttling tussen gpu's (intel graphics en 650M) hinderlijk bij games (fps drop) bij "Accu profiel" (unplugged gamen)
  • HDD 5200 rpm (wel 1 TB, maar niet heel vlot)
  • Toetsenbord voelt wat fragiel aan.
  • Veel "bloatware"

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 3
Warmte en geluid Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 3

0
Bpje 31 augustus 2012

Asus N76VZ-V2G-T1035V

[UPDATE]

Pluspunten

  • Mooi degelijk gebouwd
  • Snel genoeg
  • Lekker veel opslag normaal 2tb ik heb nu 1tb + 256 gb SSD
  • Alles goed bereikbaar en eenvoudig te vervangen

Minpunten

  • Geluid, de laptop is niet geruisloos, je hoort wel degelijk de iets draaien fan of harddisk
  • Volgens de spec op de asus website is het max geheugen 8GB dit is niet waar, ik heb hem geupgrade tot 16gb
  • Veel last van vette vingers

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 2
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 1

Joepla 26 april 2014

Asus N76VZ-V2G-T1241H

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Ergonomie Score: 3
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Raypie 29 juli 2013

Asus N76VZ-V2G-T1241H

Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Maikel92 13 juni 2013

Asus N76VZ-V2G-T1241H

Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 2
Warmte en geluid Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 343019Newbie 29 mei 2013

Asus N76VZ-V2G-T1241H

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Ergonomie Score: 3
Warmte en geluid Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 2

Eindoordeel

Score: 5
JKMH 7 mei 2013

Asus N76VZ-V2G-T1241H

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5

Eindoordeel

Score: 3
Wormzz 25 april 2013

Asus N76VZ-V2G-T1241H

Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 3
Warmte en geluid Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
bc7 24 juli 2012

Asus N76VZ-V2G-T1035V

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Strunkie 15 juli 2012

Asus N76VZ-V2G-T1035V

Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Asus N76VZ-V2G-T1120V?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee