Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Prijs
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit). Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
12
Score: 4
14
Score: 3
5
Score: 2
6
Score: 1
4
Toon reviews van:
+1
Dr_Luigi0 26 oktober 2013

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Bass is erg goed
  • Comfortabel
  • Vallen minder snel uit je oor
  • Heeft bediening op het snoer

Minpunten

  • Slechte geluidisolatie
  • Je omgeving hoort je muziek ook gewoon
  • Bediening werkt niet volledig met android/windows phone

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Femme 19 september 2012

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Pluspunten

  • Prima geluidskwaliteit

Minpunten

  • Slechte geluidsisolatie

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
phubert 3 maart 2016

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

EarPods geleverd bij nieuwe iPhone wegens defecte huidige oordopjes die van Apple in gebruik genomen; wat een tegenvaller qua geluid en draag-comfort.

Pluspunten

  • Design
  • Volumebediening/microfoon in kabel
  • Muziek luisteren / overschakelen naar bellen

Minpunten

  • Vallen uit je oor
  • Ondanks inspelen belabberde bass-weergave
  • Schelle hoge tonen

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 1

+1
joostroskam 20 maart 2013

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Blijft goed zitten
  • Microfoon / volume knoppen
  • Bas
  • Verbetering van voorganger

Minpunten

  • Niet volledig werkend met android
  • Prijs had iets lager gemogen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Misha 30 januari 2013

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Een goede set oordoppen voor erg weinig geld. De afstandsbediening is erg fijn om te gebruiken, ondanks dat deze bij een eerdere defect was. De geluidskwaliteit is voor deze prijs heel erg goed

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Prijs
  • Remote blijft goede methode om iPhone te bedienen

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Tim_ofzo 22 september 2012

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Pluspunten

  • Frequentie bereik
  • Travel case

Minpunten

  • Kabel is wit en wordt snel vies
  • De knoppen werken niet allemaal met Android

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

0
HabSun 5 december 2014

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Deze koptelefoon kun je maar met een woord beschrijven: goed. De oortjes zijn mooi, het heeft stevige kabeltjes en ze passen perfect. (bij mij).

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Goede bass

Minpunten

  • Ze worden snel vies.
  • Omgevingsgeluid.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

0
Yosecret 14 maart 2014

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Pluspunten

  • Diepe bass
  • Prima geluidskwaliteit
  • Stevig
  • Apple doet niet moeilijk over garantie

Minpunten

  • Brakke bouwkwaliteit
  • Na aantal maanden begeeft de linker earpod het altijd

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

0
Richard! 22 september 2012

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Pluspunten

  • De geluidskwaliteit is er met grote stappen op vooruit gegaan.
  • Mooi vol geluid met goede basweergave en prima mid en hoog
  • Betere pasvorm en comfort
  • Dezelfde prijs.

Minpunten

  • Die heb ik tot nu toe nog niet ondervonden.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Minestarnl 19 november 2018 Product gekocht

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

goede oortjes zeker handig met iphone

Pluspunten

  • kwaliteit
  • geluid
  • goed in je oor

Minpunten

  • je moet ze schoonhouden

Eindoordeel

Score: 4
UncleSam 6 juni 2018 Product gekocht

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Kwaliteit zoals je dat van Apple mag verwachten. Werkt perfect in sync met mijn IPhone 10.

Pluspunten

  • Eenvoudige Sync
  • Geluid
  • Comfort

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
Vennefly 16 maart 2018 Product gekocht

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Wat mij betreft de enige betaalbare oortjes die prettig zitten. Prima geluid in vergelijking met andere goedkope oortjes en de bediening werkt prima met mijn apparaten. Na ongeveer 10 maanden gaan ze wel vaak kapot (één kant, meestal links, geeft dan geen geluid meer) maar daar kan ik mee leven.

Pluspunten

  • Zitten prettig
  • Prima geluid voor de prijs
  • Goede bediening

Minpunten

  • Omgeving hoort het geluid ook
  • Gaan stuk na een maand of 10

Eindoordeel

Score: 4
SirJesse93 15 maart 2018 Product gekregen

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Prima oortjes. Maar goed, Apple, dus ze zijn niet maar €5,-

Pluspunten

  • Geluid (niet super maar gewoon goed)
  • Comfortabel
  • Geluidknop(pen)

Minpunten

  • Prijzig (+- 20 euro)

Eindoordeel

Score: 4
MaramilanaNewbie 5 maart 2018 Product gekocht

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Gekocht via Groupon. Normaal gesproken 35,-, met korting 13,-. Geluid niet erg goed. Dit was niet het probleem. Probleem was dat een van de oortjes na enkele dagen geen geluid meer produceerde. Zonder aanleiding. Met Groupon besproken, retourneren was alleen mogelijk. Verpakking + bon had ik na openen nietsvermoedend weggegooid.

Pluspunten

  • Snelle levering

Minpunten

  • Niet robuust (snel kapot)
  • Niet echt goede geluidskwaliteit

Eindoordeel

Score: 2
jurrejonker 11 januari 2018 Product gekocht

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

In de afgelopen 8 maanden 4 paar gehad, waarvan 3 het niet (of 1 kant) meer deden na 1-7 dagen, waardeloze kwaliteit. Het geluid daar in tegen is prima.

Pluspunten

  • geluid
  • uiterlijk

Minpunten

  • kabelbreuk

Eindoordeel

Score: 2
wout1001 8 december 2017 Product gekocht

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Uitstekend klinkende koptelefoon. Let wel op voor neppers. Ik heb later een vervanger besteld, de EarPods bij midimedia.nl voor €17 zijn nep. Ze zien er exact hetzelfde uit, maar er zit totaal geen bas in het geluid.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit, helder, voldoende bas.
  • Zien er netjes uit
  • Zitten lekker

Minpunten

  • Veel neppers op de markt, oppassen bij bestellen van vervanger wanneer kwijt

Eindoordeel

Score: 5
siljanNewbie 27 juli 2017 Product gekocht

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

ik vind ze wel lekker voor eventjes maar na een lang tijd gaan ze pijn doen in je oor

Pluspunten

  • goed geluid
  • niet te kort
  • stevige design

Minpunten

  • na lange tijd pijnlijk

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Toby Dash 25 juli 2017 Product gekocht

Apple EarPods (met Lightning connector) (Wit)

Goede oortjes. Kan ze wel alleen op mijn iPhone gebruiken omdat apple weer is meer geld wil.

Pluspunten

  • Goede bass
  • Microfoon

Minpunten

  • Alleen lightning
  • Kan niet opladen en gebruiken tegelijk

Eindoordeel

Score: 2
NielsG 12 februari 2017 Product gekocht

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Fijne oortjes. Ze zitten perfect, schieten niet snel los en zijn ook nog goed na 3 jaar gebruik. Wel is het vervelend dat de geluidskwaliteit matig is. Je merkt geen bass, dus daar moet je een equalizer voor downloaden. Ook kunnen mensen je muziek horen, al staat het heel zacht...

Pluspunten

  • Schieten niet snel los
  • Werken nog na 3 jaar
  • Veel speakers
  • Fijn design

Minpunten

  • Geluidskwaliteit matig
  • Geen bass
  • Equalizer nodig..
  • Mensen kunnen je muziek horen, ongeacht het volumeniveau

Eindoordeel

Score: 3
RubenvvNewbie 4 december 2016

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Leuk dat je ze bij je iPhone mee krijgt hoor, maar ze kunnen natuurlijk niet worden vergeleken met in-ears van 80 euro (of 40 euro), ze zijn de 30euro niet waard, en ze gaan heel snel kapot. Maar voor de casual luisteraar zal ik ze niet afraden.

Pluspunten

  • Te duur

Minpunten

  • Je kan beter voor die prijs krijgen
  • Ze zitten niet goed
  • Ze gaan heel snel kapot
  • Geluid van een conserveblikje

Eindoordeel

Score: 1
Boost9898 20 november 2016

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Het is dat ze er 'gratis' bij zaten, anders zou ik ze nooit kopen. Het geluid heel flets en dof. Ik mis de heldere klanken die kleur aan het geluid geven. Het draagcomfort is op zich prima zolang ze in je horen blijven zitten

Pluspunten

  • ''gratis''

Minpunten

  • Dof en flets geluid
  • Blijven niet altijd goed zitten

Eindoordeel

Score: 3
Th0m14 29 september 2016

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Ik gebruik al enkele jaren Apple oortjes en deze zijn een stuk beter dan de vorige. Mijne zijn al enkele keren in de was geweest, maar hebben dit overleefd. 2 paar zijn gejat (want iedereen wilt zulke geweldige oortjes) en 1 paar is kapot gegaan na 2 jaar intensief gebruik.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Bass is te doen
  • Microfoon is van goede kwaliteit
  • Bij gebruik samen met Ios veel functies

Minpunten

  • Prijs bij Apple. Online bestellen is stukken goedkoper!

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Littlebigsultan 27 september 2016

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

3 dagen gebruikt. daarna is de aux male afgebroken (het stuk dat je in je aux port stopt). Waarschijnlijk was de mijne nou toevallig van slechte kwaliteit maar ja ik heb al heel veel action oortjes gehad en die gaan zelfs langer mee dan 3 dagen...

Pluspunten

  • Geluid
  • Prijs

Minpunten

  • Kwaliteit

Eindoordeel

Score: 1
LucbeuckensNewbie 18 april 2016

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

In 1,5 jaar tijd heb ik 5 apple oortjes gehad. De eerste twee waren gewoon versleten, maar bij de laatste drie merkte ik op dat het linker oortje na een aantal WEKEN of maanden zachter werd. Gelukkig doet Apple niet moeilijk over het vernieuwen van oortjes.

Pluspunten

  • Hoge geluidskwaliteit
  • Apple doet niet moeilijk over vernieuwen
  • Luxe uitstraling

Minpunten

  • Noise-cancelling te slecht
  • Stevigheid
  • Bouw, oortjes worden zachter

Eindoordeel

Score: 2
developcolors 1 april 2016

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Dit zijn prima oordopjes voor de niet veel eisende gebruiker! Alleen als je voor de beste muziek gaat zijn deze zeker niet geschikt. Voor de rest zijn het prima oordopjes!

Pluspunten

  • goede bas
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Slechte hoge tonen

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Games

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True