Reviews door gebruikers

Toon reviews van:
HenkyNL
31 mei 2015

Bowers & Wilkins P3 (Wit, Zilver)

De B&W P3 is een hoofdtelefoon met prima bouwkwaliteit en een luxe uitstraling. De geluidskwaliteit is goed te noemen en de hoofdtelefoon is tevens makkelijk mee te nemen. Het feit dat de kabel is te vervangen zie ook ik als een groot pluspunt.

Pluspunten

• Goede bouwkwaliteit
  • Vervangbare kabel
  • Goede lage en midden tonen
  • Makkelijk mee te nemen

Minpunten

• Opbergdoosje oogt goedkoop
  • Hoge tonen minder aanwezig

boomr
2 mei 2013

Bowers & Wilkins P3 (Zwart)

Sinds half 2012 in bezit van deze koptelefoon. Destijds gezocht naar laternatieven in de vorm van de P5, Senheisers, en zelfs beats by dr dre. Die laatste viel al heel snel af gezien het geluid me te vol was. Qua geluid was ik al snel verkocht op de B&W koptelefoons en qua design vond ik deze ook wat mooier maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Ik heb lange tijd zitten twijfelen tussen de P3 en de P5. De P5 zit veel lekkerder. Het comfort is veel beter! De hoofdband zit veel fijner, de oorschelpen zitten veel fijner en het geluid is vergelijkbaar. Het grote nadeel is dat het 100 euro scheelt met de P3 die op zichzelf al vrij prijzig te noemen is.
Toen ik via via een nieuw exemplaar op de kop kon tikken voor 100 euro was ik al snel...

Pluspunten

• Geluid! Het geluid van de P3 is naar mijn mening heerlijk!
  • Uiterlijk (kwestie van smaak natuurlijk)
  • Service (zie review)

Minpunten

• Prijs
  • draagcomfort (ik weet niet of ik dit bij een negatief punt moet plaatsen gezien het niet heel slecht is, maar wel het vermelden waard dat het na een uurtjes of 2 wel een beetje in de weg zit)

RRE RoadRunner
16 januari 2013

Bowers & Wilkins P3 (Wit, Zilver)

Dit is mijn eerste review dus ik hoop dat jullie er wat aan hebben De B&W P3(zwart) is een headphone die mij door het design enorm aansprak, en waarvan ik verwachtte dat het geluid ook van subliem niveau zou zijn. Aangezien ik een enorm breed assortiment aan muziek heb waar ik naar luister wou ik een headphone die zo neutraal mogelijk klinkt zodat zowel klassiek, jazz, rock, metal, trance, etc. er allemaal goed op klinken. De Beats by Dr. Dre vielen daarbij af na een korte luistertest. Armin van Buuren klonk er fantastisch door maar toen ik de meer subtiele tonen van Samuel Barber en Frank Sinatra opzette was dat onmiddelijk over en klonk de muziek met veel te veel bass en te weinig diepte in de instrumenten. Het werd dus de B&W en die...

Pluspunten

• Bouwkwaliteit en materialisering
  • Geluid over verschillende genres zeer goed
  • Geluid voor symfonie nog beter
  • Veilig te transporteren door stevige kunststof case
  • Design
  • Zowel Apple als standaard kabel

Minpunten

• Fragiele kabels ten opzichte rest headphone
  • Kabel vervangen lastig en niet zonder risico (in mijn geval)
  • Prijs toch best stevig

mravensbergen
17 februari 2016

Bowers & Wilkins P3 (Wit, Zilver)

Lichtgewicht draagcomfort, maar High-End geluid. Zoals je dat verwacht van B&W. Deze on-ear koptelefoon is prima voor onderweg in niet al te rumoerige ruimtes. Hij draagt licht en er zit een mooi geluid in. Fijne bas, maar wel neutraler dan b.v. Beats of JBL.

Pluspunten

• Lichtgewicht
  • Mooie afwerking
  • High-end geluid
  • Nette opberg case voor onderweg

Minpunten

• mogelijk wat kwetsbaar vanwege licht gewicht
  • prijsverschil witte en zwarte versie

kremliner Newbie
5 juni 2015

Bowers & Wilkins P3 (Blauw)

Bij een actie heb hem gekocht voor een leuke prijs. Echt top kwaliteit! En de blauwe vind ik persoonlijk mooier dan de andere kleuren.

Pluspunten

• helder geluid
  • lichtgewicht
  • mooi en stijlvol

Minpunten

• weinig isolatie

Monkyspree
19 maart 2015

Bowers & Wilkins P3 (Zwart)

De Bowers & Wilkins is naar mijn ervaring een hele goed koptelefoon.
Het geluid van deze koptelefoon is uitstekend.De bass is ook goed gebalanceerd. De koptelefoon is eigenlijk wel geschikt voor elke muziek genre. Het is een geweldige allround koptelefoon.

Pluspunten

• Gemaakt van goed en sterk materiaal
  • mooi design
  • Bass goed gebalanceerd met hoge geluids kwaliteit.

Minpunten

• draad van de koptelefoon is erg dun

nanoChip
14 mei 2014

dvdheiden
1 mei 2014

Dhrzao
7 februari 2014

Bowers & Wilkins P3 (Zwart)

Heb jij ook een Bowers & Wilkins P3 (Wit, Zilver)?