Prijs |
Specificaties | 27" • 2560x1440 (Quad HD) • 60Hz • AH-IPS • 8ms - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
(excl. Displayport kabel) Zilver, Zwart
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Dell UltraSharp U2713HM (excl. Displayport kabel) Zilver, Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
Prachtig product met een prima prijs/kwaliteitverhouding en perfecte service van Dell!
Geweldig scherm wat al meerdere jaren perfect zijn kleurtjes behoudt en voornamelijk zijn pixels.
Heb deze monitor 5 jaar. Goed scherm! Ik heb nog steeds geen reden om een 4K scherm te kopen. Dit was een topscherm, 4K schermen bieden alleen een i hogere resolutie en nauwelijks beter beeld.
OLED is beter, maar niet te verkrijgen, ik wacht totdat ie stuk gaat of OLED.
Inmiddels al een tijd in mijn bezit. Gruwelijk, wat een heerlijk scherm. Ik ging van 2x 24" op fullHD naar 1x 27" op 2560x1440. Superscherp & Superstrak!
Ik zocht een monitor met een hogere resolutie.
Mijn eerste indruk is echt goed. Dit had ik eerder moeten doen.
Let wel op dat je een goed scherm krijgt. ik zit met 1 defecte pixel.
Scherm gaat binnenkort terug naar de winkel.
Een bijna perfecte monitor voor €450. Heb er 2 staan naast elkaar 1in portret en 1 in landschap (op mijn werkplek).
Weinig stroomverbruik met een goed beeld (IPS, 1440P).
Geen 16:10 maar 16:9. Wat naar mijn mening het grootste gemis van deze monitor is (mijn Game PC heeft 30inch 2560x1600).
Good value for money. Dell staat bekend om haar goede schermen, hier heeft zij opnieuw aan voldaan. Traploos in hoogte verstelbaar, praktisch menu/software op het fysieke scherm. Mooie kleuren en een goede zwart/wit verhouding.
Wanneer u geen hoge eisen stelt maar bent u klaar voor de toekomst.