Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
8
Score: 4
7
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
CrackSlet 6 januari 2012

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Pluspunten

  • Formaat
  • Oppervlak
  • Design
  • Prijs

Minpunten

  • "scherp" randje

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4

+1
michaelvink 13 juli 2013

Roccat Taito 5mm Mid-Size

Pluspunten

  • Neutraal ontwerp
  • Degelijk afgewerkt
  • Mooi glad oppervlak

Minpunten

  • Wellicht voor sommigen wat aan de dure kant

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5

TheGiant 6 januari 2018 Product gekocht

Roccat Taito 3mm King-Size

Erg grote mooie zachte muismat waarop muizen zeer goed voelen.

Pluspunten

  • SUPERGROOT
  • elke muis die ik heb getest glijd erg goed

Minpunten

  • rafelige randen

Eindoordeel

Score: 5
BoyTeul 5 augustus 2015

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Fijne muismat voor een prima prijs.

Pluspunten

  • Lage prijs
  • Erg Groot

Minpunten

  • Begint na een aantal maanden tekenen van slijtage te geven

Eindoordeel

Score: 4
Dondjee 27 mei 2015

Roccat Taito 5mm Mid-Size

Deze muismat heeft me nu al 3 jaar plezier opgeleverd en gaat waarschijnlijk nog wel even mee.

Pluspunten

  • sterk materiaal
  • gladde stof waar je heerlijk over heen glijd met je muis

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
Rambo007 17 december 2014

Roccat Taito 3mm King-Size

Een hele grote muismat. Superhandig tijdens gamen.

Pluspunten

  • Super groot
  • glijdt niet weg
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Randen komen langzamerhand eraf (na 1.5 jaar)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Gamehack 10 november 2014

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Deze mouse pad is gewoon perfect vor zowel gaming en ander programma's waarbij je grote beweginen maakt met je muis

Pluspunten

  • Design
  • Grootte
  • Oppervlak

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
S3nz 11 mei 2014

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Kithuriel 12 december 2013

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
EndlessWaltz 3 mei 2013

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Intruder 27 januari 2012

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
g1de0n 8 september 2011

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Theck88 14 juli 2011

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
drumstickNL 24 augustus 2010

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Wiethoofd 26 januari 2010

Roccat Taito 3mm Mid-Size

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Roccat Taito 3mm Mini-Size?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True