Gebruikers

Score: 4
11 reviews

Toshiba STOR.E Basics 750GB Zwart

Prijs
Specificaties 750GB 2.5" HDD met USB 3.2(G1) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
7
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+1
xboxlivejunk 20 januari 2014

Toshiba STOR.E Basics 1TB Zwart

Pluspunten

  • €/GB
  • Bouwkwaliteit
  • Geluid (geen)
  • Warmteontwikkeling (bij benchmark nagenoeg geen)

Minpunten

  • Crapware (die door de autorun automatisch wordt geopend)
  • Vingerafdrukgevoelig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Featureset Score: 2
Compatibiliteit Score: 3
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 4

0
rleever 17 augustus 2013

Toshiba STOR.E Basics 2TB Zwart

Pluspunten

  • Mooi klein en stil apparaat.

Minpunten

  • USB kabel is erg kort en maakt niet op elke PC goed verbinding en valt daardoor soms uit.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 2
Compatibiliteit Score: 2
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 5

Nachoman 6 april 2015

Toshiba STOR.E Basics 1TB Zwart

Zeer fijn! lekker klein, licht en dun. doet precies wat ie moet doen en niet duur vind ik voor 1 TB.

Pluspunten

  • Dun. klein en licht
  • zeer makkelijk in gebruik
  • betrouwbaar (na 1jaar+ geen problemen)
  • degelijk gebouwd, voelt goedaan
  • zo goed als geen geluid

Minpunten

  • geen min punten naar mijn mening

Eindoordeel

Score: 5
Bad Company. 19 mei 2014

Toshiba STOR.E Basics 1TB Zwart

Nu een tijdje in gebruik als backup medium voor mijn laptop. Werkt snel al heeft mijn laptop maar usb 2.0, maakt weinig geluid (bijna onhoorbaar) en word bijna niet warm.

Pluspunten

  • Snel (voor zover merkbaar met usb 2.0)
  • Stil en koel
  • Compact

Minpunten

  • Kan er zo snel geen bedenken, ben dik tevreden.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 4
PierreO 3 april 2014

Toshiba STOR.E Basics 1,5TB Zwart

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Mobiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
albino71 7 februari 2014

Toshiba STOR.E Basics 1TB Zwart

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Mobiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Toshiba STOR.E Basics 1TB Zwart

Prima 2.5" HDD. Is met ongeveer 90-100MB/s (sequentieel) snel genoeg voor deze niet veeleisende jongen ^_^

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Stevige plastic behuizing
  • Snel

Minpunten

  • Welke?

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 5
Ags1 8 november 2013

Toshiba STOR.E Basics 500GB Zwart

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Webdog 11 augustus 2013

Toshiba STOR.E Basics 1TB Zwart

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 3
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
mrFREDZ 18 april 2013

Toshiba STOR.E Basics 1,5TB Zwart

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 3
Featureset Score: 2
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 3
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
runelaenen 3 maart 2013

Toshiba STOR.E Basics 500GB Zwart

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Toshiba STOR.E Basics 750GB Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee