Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
1
Score: 4
3
Score: 3
2
Score: 2
2
Score: 1
1
Toon reviews van:
+1
Maarten Fortuin 9 juni 2010

Microsoft Wireless Desktop 2000 (Qwerty US)

Pluspunten

  • Strakke, eenvoudige vormgeving; geen overbodige frutsels
  • Goed gebouwd
  • Typt zeer prettig, goede ergonomie
  • Muis goed vormgegeven en zeer precies

Minpunten

  • Overdracht van toetsenbord naar ontvanger lijkt onbetrouwbaar:
  • gelijktijdig gebruik van toetsenbord en muis problematisch

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3

+1
KimG 24 september 2008

Microsoft Wireless Desktop 2000 (Qwerty US)

Pluspunten

  • energieverbruik

Minpunten

  • geen tot nu toe ...

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5

0
Krahk 5 april 2014

Microsoft Wireless Desktop 2000 (Qwerty US)

Voor iedereen die niet veel eist van zijn muis/toetsenbord is dit een OK set. De kwaliteit laat echter te wensen over. Zie review. Update apr 2017: muis en tobo vervangen voor CM Pro L / S modellen.

Pluspunten

  • Media keys
  • Muis is lekker zwaar
  • Mooi zwart en simpel uiterlijk
  • Genoeg extra toetsen voor basaal gebruik

Minpunten

  • scrollwiel muis is bagger
  • pootjes toetsenbord breken snel af
  • toetsen te dicht op elkaar of niet duidelijk gescheiden
  • Muis gaat snel door zijn batterijen heen
  • USB connector kan niet te ver onder bureau vanwege connectie issues
  • Toetsenaanslag niet fijn als je veel typt

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 1
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 1

TinusH777 24 oktober 2018 Product gekocht

Microsoft Wireless Desktop 2000 (Qwerty US)

Toetsenbord met 2 kleine AAA batterijen Muis met 2 grote zware AA batterijen!? De scrollwiel is hypergevoelig update: na 3 maanden licht gebruik rammelt het toetsenbord. De muis is vervangen door een 2 euro exemplaar van aliexpress.

Pluspunten

  • prijs
  • looks

Minpunten

  • gevoeligheid scrollwheel muis
  • zware muis (2 AA batterijen)
  • toetsenbord rammelt na 3 maanden

Eindoordeel

Score: 1
Max2000 21 april 2017

Microsoft Wireless Desktop 2000 (Azerty FR)

Mooie en handige desktopset voor een leuke prijs. Je kunt zelf functietoetsen instellen met de bijbehorende software. De muis is wat aan de zware kant wat ik zelf fijn vind werken.

Pluspunten

  • Stevig
  • Functietoetsen

Minpunten

  • Niet heel goed bereik

Eindoordeel

Score: 4
Jellewie 11 januari 2016

Microsoft Wireless Desktop 2000 (Qwerty US)

Toetsenbord voor een jaar goed gebruikt. muis scroll wiel kun je absoluut niet mee overweg, leuk voor wat browsen en niks meer. Lijkt alsof hij een hogere DPI nadoet waardoor de pagina's voorbij vliegen. en kan je niet aan passen

Pluspunten

  • Draadloos
  • Functie knoppen

Minpunten

  • Geen precieze scroll wiel

Eindoordeel

Score: 3
MauriceZw 9 februari 2015

Microsoft Wireless Desktop 2000 (Qwerty US)

Prima product! Ergonomisch, goed gebouwd, stevig, mooi design. Heeft alleen geen lichtjes voor capslock e.d. maar dat verschijnt wel op het beeld, bij mijn laptop tenminste. Enige minpuntjes voor mij zijn dat er geen knoppen op de muis zitten om terug te gaan en dat het muiswiel geen 'klik'-systeem heeft.

Pluspunten

  • Stevig
  • Mooi design
  • Typt erg prettig
  • Sneltoetsen voor programma's en Word

Minpunten

  • Geen indicaties voor capslock e.d. Vervelend als je laptop dat niet compenseert
  • Muis heeft geen knoppen voor pagina terug/vooruit
  • Muis heeft geen klik-systeem. Kan vervelend zijn als je nauwkeurig wil scrollen

Eindoordeel

Score: 4
David-BtjeNewbie 11 augustus 2014

Microsoft Wireless Desktop 2000 (Qwerty US)

Mijn oude toetsenbord ging na 4 jaar kapot, daarom moest ik een nieuwe. Vanwege gebrek aan budget, tijd en een grote elektronica winkel in de buurt kwam ik hier op uit.

Pluspunten

  • Het simpele maar toch mooie uiterlijk
  • De multimedia knoppen niet als functie toetsen
  • Prijs
  • Draadloos

Minpunten

  • Ik haat de muis, de vorm ligt bij mij niet lekker in de hand en het scrollwieltje geeft geen 'tikjes'
  • Geen Caps lock of Numlock markering op toetsenbord
  • Onduidelijke batterij indicatoren
  • Het 'ghosten' waar het toetsenbord snel last van krijgt (toetsenbord registreert een toets niet goed)

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 3
Practics 1 juli 2013

Microsoft Wireless Desktop 2000 (Qwerty US)

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Microsoft Wireless Desktop 2000 (Azerty FR)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True