Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 3
8 reviews

Verbatim Store 'n' Go PinStripe 32GB Zwart

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
1
Score: 3
5
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
BlueLed 15 januari 2014

Verbatim Store 'n' Go PinStripe 64GB Zwart

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Prima behuizing
  • Tot nu toe betrouwbaar

Minpunten

  • Erg traag
  • Simpele, saaie behuizing

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 3

Dyneff 4 maart 2016

Verbatim Store 'n' Go PinStripe 32GB Zwart

Ik had deze USB toevallig nog ergens liggen. Zelf gebruik ik hem als een multiboot USB. Er zit 32GB storage in, dit is dus genoeg voor zo ongeveer 6 operation systems. Toch raad ik deze USB af als je hem gaat gebruiken voor andere zaken dan OS installaties.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Degelijke behuizing

Minpunten

  • Erg langzaam (4MB/s schrijf)

Eindoordeel

Score: 3
JPtech 8 december 2015

Verbatim Store 'n' Go PinStripe 64GB Zwart

Voor de opslagruimte die deze USB bied heb je echt meer snelheid nodig. Voor 20 GB schijven naar deze USB ben je meer dan 2 uur bezig bijvoorbeeld. Als je dat niet erg vind, dan is het een top aparaat.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Voelt degelijk aan
  • gaat al een tijdje probleemloos mee

Minpunten

  • USB 2,0
  • Erg traag

Eindoordeel

Score: 3
Christian97 5 juli 2015

Verbatim Store 'n' Go PinStripe 8GB Zwart

Voor de prijs een prima USB, daar is wel alles mee gezegd.

Pluspunten

  • Zeer goedkoop

Minpunten

  • Traag
  • USB 2.0

Eindoordeel

Score: 3
MicGlou 27 september 2014

Verbatim Store 'n' Go PinStripe 32GB Zwart

Prima stick ansich, voelt stevig aan etc, maar de schrijfsnelheid is echt om te huilen, komt amper en meestal niet eens boven de 2,5MB/s.

Pluspunten

  • Stevig
  • Voordelig per GB

Minpunten

  • Traag, heel erg traag

Eindoordeel

Score: 3
Termi 25 november 2012

Verbatim Store 'n' Go PinStripe 8GB Zwart

Prestaties Score: 1
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 2
uname -r 9 september 2012

Verbatim Store 'n' Go PinStripe 32GB Zwart

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
JPMTSLR 11 november 2011

Verbatim Store 'n' Go PinStripe 16GB Zwart

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Verbatim Store 'n' Go PinStripe 32GB Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True