Gebruikers

Score: 4
12 reviews

Rapoo Blade II E9070 (Wit)

Prijs
Specificaties Draadloos Qwerty - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
5
Score: 3
4
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
Wok 12 januari 2012

Rapoo Blade II E9070 (Zwart)

Pluspunten

  • Degelijk
  • Prettige toetsaanslag
  • Zeer geschikt voor mobiel gebruik

Minpunten

  • Precisie laat soms te wensen over
  • Plaatsing functietoetsen
  • Geen dedicated toetsen voor <Home>/<End> en <PageUp>/<PageDn>

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5

+1
Daddy7 17 september 2017 Product gekocht

Rapoo Blade II E9070 (Wit)

Heel handig toetsenbordje, maar de levensduur is maar 2,5 a 3 jaar.

Pluspunten

  • Batterijverbruik heel zuinig: >2,5 jaar
  • Handig klein; is makkelijk ergens bovenop neer te zetten als je bureau eens vol loopt.
  • Bij toepassing van een KVM-switch is de eigen 2,4 GHz dongel noodzakelijk. Via Bluetooth gaat dat niet.

Minpunten

  • Levensduur slechts 2,5 à 3 jaar
  • Altijd met schone handen werken, want vuil, haartjes, brood- en koekkruimels zijn niet makkelijk onder de toetsen uit te krijgen.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 3
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 2

+1
BlackMage 11 september 2013

Rapoo Blade II E9070 (Zwart)

Pluspunten

  • Mooi
  • Goedkoop
  • Typt lekker

Minpunten

  • Numpad niet geschikt voor intensief gebruik
  • Ontvangst van de receiver is erg slecht

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 2
Precisie Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
stonie76 1 oktober 2012

Rapoo Blade II E9070 (Zwart)

Pluspunten

  • Cool uiterlijk, uitstekende kwaliteit, zeer plat

Minpunten

  • Soms bij het typen raak je de FN toets waardoor je een functie selecteert. Is wel storend maar als je goed oplet met typen gebeurt het niet.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

NepGangster 15 december 2015

Rapoo Blade II E9070 (Wit)

Het is een klein en licht toetsenbord en (persoonlijk) een fijn toetsenbord. De batterijduur is perfect (Ongeveer 1 jaar gebruik 8 uur p dag 300 dagen per jaar) en installatie is plug and play. 1 Minpunt wat logisch nadenken had kunnen voorkomen dus niet meegenomen in rating.

Pluspunten

  • Plug and Play
  • Klein en licht
  • Strak design
  • Batterijduur
  • Laptop-like typing?

Minpunten

  • Wit wordt heel snel vies

Eindoordeel

Score: 5
rkeet 4 augustus 2014

Rapoo Blade II E9070 (Zwart)

Prima kwaliteit voor de prijs. Nu langer dan 6 maanden in gebruik. Begint hier en daar sporen van veel gebruik te vertonen maar verder uitstekend. Sommige toetsen moet je hard(er) indrukken, waarschijnlijk omdat de registratie van de aanslag net op een andere plek onder de toets zit (shift/spacebar/etc). Top ding!

Pluspunten

  • Stevig klein toetsenbordje. Ondanks full-size qwerty gedeelte plus numpad met normale grote toetsen is dit bordje heerlijk klein!
  • Ook is het gemaakt van degelijk materiaal, de toetsen voelen aan als wat oudere versie laptop toetsen.
  • Langs de rand en de onderkant zit een plaat/rand die aanvoelt als een dun roestvrij staal. De draadloze adapter en batterijen zitten in een plastic omhulzel daaraanvast, desalnietemin van degelijke kwaliteit.
  • De ontvanger is een mini-ontvanger, zoals we gewend zijn van de kleine Logitech muizen.

Minpunten

  • De kap om de batterijen in het toetsenbord te houden is een beetje wispelturig: wanneer je het keyboard even gebruikt op een zachte stroeve ondergrond (spijkbroek/dekbed/etc) kan het zijn dat het kapje per ongeluk te veel traktie krijgt en 'losklikt'.
  • Een tweede minpuntje is dat je de toetsen Echt moet indrukken. Af en toe willen sommige toetsen net niet aangeslagen worden namelijk. Dit kan heel erg frustrerend werken, maar je leert wel gaanderwijze welke toetsen dit zijn.

Eindoordeel

Score: 5
Die ene 16 mei 2014

Rapoo Blade II E9070 (Zwart)

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
DawnNoMoreRises 1 april 2014

Rapoo Blade II E9070 (Zwart)

Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 3
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 2
Functionaliteit Score: 3
Precisie Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
Borg05Newbie 7 september 2013

Rapoo Blade II E9070 (Wit)

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
PlaneTeeR 4 juli 2013

Rapoo Blade II E9070 (Zwart)

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Kyoshi 22 januari 2013

Rapoo Blade II E9070 (Zwart)

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 2
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
JW-toch 4 maart 2012

Rapoo Blade II E9070 (Zwart)

Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 2
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Rapoo Blade II E9070 (Wit)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee