Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Logitech Wireless Mouse M525 Zwart - Reviews

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
6
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
shotputty 13 oktober 2018 Product gekocht

Logitech Wireless Mouse M525 Zwart

Geweldige muis als vervanging van de M505 die niet meer leverbaar is.

Pluspunten

  • Prettig formaat
  • Mooi design
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Werkt niet op alle oppervlakken

Eindoordeel

Score: 5
KeesFluitman 14 maart 2018 Product gekocht

Logitech Wireless Mouse M525 Zwart

garantie is 3 jaar, maar hij werkt ook echt zo lang! Ligt lekker in de hand voor dagelijks gebruik, maar is iets te klein voor langdurig gebruik en gamen. bluetooth wordt echter dusdanig gestoord door mijn monitor, pc of router, dati k een verlengkabel nodig heb voor het draadlose "dongeltje".

Pluspunten

  • niet te groot niet te klein maar fijn
  • werkt uitstekend

Minpunten

  • bluetooth is a bitch.

Eindoordeel

Score: 4
jellejolink 15 november 2016

Logitech Wireless Mouse M525 Zwart

Altijd Logitech muizen gehad wegens de hoge bouwkwaliteit. Deze muis doet er zeker geen afbreuk aan. Ik heb de muis ongeveer 2 jaar in gebruik. De batterij is nog niet vervangen. Een behoorlijk nadeel aan deze muis vindt ik de kracht waarmee geklikt moet worden (misschien productiefout?).

Pluspunten

  • Hoge logitech kwaliteit
  • Lange batterijduur
  • Ergonomisch

Minpunten

  • Scrolwieltje geeft weinig weerstand
  • Klikt erg zwaar

Eindoordeel

Score: 4
Jellis1716 6 april 2016

Logitech Wireless Mouse M525 Blauw

De prijs was netjes toen ik het kocht en de muis ziet er ook mooi uit. De batterijen gaan lang mee (2x AA) en geeft de muis een fijn gewicht. Doordat het scrolwieltje ook links en rechts kan heb je twee extra knoppen.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Scrollwiel kan ook links en rechts
  • Lange batterijduur door 2X AA
  • Fijn gewicht
  • Mooi uiterlijk
  • Komt met Logitech Unifying receiver

Minpunten

  • Is wat klein voor grote handen
  • Weinig weerstand scrollwieltje
  • DPI van 1000

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
axensir 16 februari 2016

Logitech Wireless Mouse M525 Zwart

fijne kleine muis, makkelijk mee te nemen en is niet te duur, makkelijk op elk apparaat te installeren en heeft al heel wat doorstaan

Pluspunten

  • opbergvakje voor unifying reciaver
  • ligt fijn in hand
  • mooi design
  • niet te duur

Minpunten

  • scrolwiel rolt heeft geen weerstand

Eindoordeel

Score: 4
WAFOE 27 november 2014

Logitech Wireless Mouse M525 Zwart

Een zeer fijne muis voor bijvoorbeeld bij de laptop. Voldoet zijn taak prima voor een schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Compact
  • Unifying-receiver
  • Scrollt erg fijn en snel (zie de Logitech pagina voor meer informatie hierover)
  • Scrolwiel kan ook links en rechts
  • Fijn in gebruik mede mogelijk door de soft-touch aan de zijkanten en gewicht
  • Accuraat
  • Voor links- en rechtshandigen
  • Niet duur

Minpunten

  • Scrolwiel niet fijn voor gamen
  • Niet erg ergonomisch
  • Voor grote handen een beetje te klein
  • Scrolwiel fragiel, heb hem al een keer moeten laten vervangen door de garantie

Eindoordeel

Score: 4
Retaliator 14 juli 2014

Logitech Wireless Mouse M525 Blauw

Ik was even bang dat het een TE goedkope muis zou zijn (geen kwaliteit en slechte performance). Dit is NIET het geval, het is een goed product. De rubberen zijkanten zijn niet storend (geen vies gevoel).

Pluspunten

  • Zoals je van Logitech gewent bent heb je voor weinig geld, veel muis!
  • Ligt lekker in de hand (zowel voor mij als voor mijn vriendin)
  • De muis reageert lekker soepel op elke ondergrond
  • De prijs (zo laag dat ik het tweemaal als voordeel benoem)

Minpunten

  • Ik heb persoonlijk niks op deze muis aan te merken.

Eindoordeel

Score: 5
sjoukew587 27 mei 2014

Logitech Wireless Mouse M525 Zwart

Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Jelte41 8 november 2013

Logitech Wireless Mouse M525 Parelwit Rood

Prijs Score: 5
Drivers / support Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
otten93 16 januari 2013

Logitech Wireless Mouse M525 Zwart

Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Precisie Score: 3
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech Wireless Mouse M525 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True