Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
14
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
Shadow88 17 september 2015 Product gekocht

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Wit

Degelijk product en geeft een mooi warm licht om de show mee te stelen. Niet te fel, niet te zwak.

Pluspunten

  • Aan/uit schakelaar
  • 3 dim-standen
  • De sleeve is soepel
  • Mooi warm licht
  • Kan mooi weggewerkt worden in de rand van je kast

Minpunten

  • Kabel voor de voeding aan de korte kant

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

0
Daan1201 9 december 2015

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Rood

simpel maar goed setje, zitten meer dan genoeg plakkertjes bij, 2 meter is genoeg om zelfs vrij grote kasten mee rond te gaan, in mijn geval de Corsair Graphite 760t en hij kan precies rond, molex kabel is een beetje kort en jammer dan het uberhaupt molex moet zijn

Pluspunten

  • gaat aan en uit met de computer
  • helder
  • flexibel
  • zitten plakkertjes bij

Minpunten

  • molex kabel vrij kort
  • voeding via molex

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

Alcatreezz 12 maart 2021 Product gekocht

NZXT Sleeved LED Kit, 1 Meter, Rood

Het product heeft voor mij nu jaren lang gedaan wat het moet doen. Ben dan ook zeer te vreden over de kwaliteit in het algemeen. Denk echter wel aan de twee minpunten of u deze kunt verwerken in uw eigen computer.

Pluspunten

  • Verlicht goed
  • Blijft goed plakken

Minpunten

  • Molex aansluiting
  • Korte kabel voor begin van de led's

Eindoordeel

Score: 4
Mazda Man 13 september 2018 Product gekocht

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Wit

Leuk item om je build net iets mooier te maken, voor de prijs is er weinig aan op te merken vind ik.

Pluspunten

  • Voelt stevig aan
  • Goed geprijsd

Minpunten

  • Korte voedingskabel

Eindoordeel

Score: 5
Retaliator 10 juni 2018 Product gekocht

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Blauw

Leuke LED-slang voor in de PC. Erg lang, maar daar heb ik voor gekozen (2 meter exemplaar). Nette bouwkwaliteit en prima LEDs. Extern te bedienen (achterzijde PC).

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Eenvoudig in te bouwen
  • Je krijgt er een beste lading clips bij (voorzien van dubbelzijdig tape)
  • De lichtsterkte is aan te passen en je hebt de mogelijkheid om de slang uit te schakelen
  • Om de 10CM is een LEDje geplaatst

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Wintervacht 8 december 2016

NZXT Sleeved LED Kit, 1 Meter, Rood

Makkelijke inbouw, al is het een beetje gerommel om de kabel goed gedraaid te krijgen, goed licht van traditionele ledjes, 3 helderheidsstanden en een aan/uitknop achterop je PC, wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Helder licht
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Starre kabel

Eindoordeel

Score: 4
Scrtz 5 november 2016

NZXT Sleeved LED Kit, 1 Meter, Wit

LED sleeve kit die gemakkelijk in te bouwen is en niet overvol veel licht geeft. Mooi helder wit licht en gelukkig met zwarte sleeving en zwarte PCB/PCI plaat.

Pluspunten

  • Genoeg licht
  • Helder wit
  • Niet te fel
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Molex stekker ietwat ouderwets

Eindoordeel

Score: 5
Mazda Man 23 september 2016

NZXT Sleeved LED Kit, 1 Meter, Wit

Erg gemakkelijk in gebruik, felle leds met 3 licht niveaus.

Pluspunten

  • Molex voeding
  • Simpel

Minpunten

  • Korte molex kabel

Eindoordeel

Score: 5
Juliuth 11 september 2016

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Rood

Goeie ledkit die zijn geld waard is. 2 meter is redelijk lang, en 1 meter is eigenlijk net te kort aangezien het licht niet ontzettend intens is. De clipjes die met dubbelzijdig tape meegeleverd worden blijven meer dan goed zitten, zo lang je maar niet vaak aan die kabel trekt.

Pluspunten

  • Stevige kabel voor een goeie prijs
  • Geeft direct extra shine aan je systeem
  • Niet bijster duur voor een ledstrip
  • Kan uit en aan gezet worden met knop achterop je PC

Minpunten

  • 2 meter vrij lang, 1 meter vrij kort
  • Niet magnetisch (ondanks dat de plakhaakjes goed blijven zitten, is dit voor het uitpassen/meten hoe en waar je hem wil wel een belemmering)
  • Licht intensiteit is niet mega (eventueel te wijten aan de kleur rood die uit zichzelf al vrij donker is, maar qua accent leggen in je kast uitermate geschikt)

Eindoordeel

Score: 4
Flipking94 20 december 2015

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Wit

Mooi modproduct dat net dat tikje meer geeft in je case. Overigens erg goedkoop in vergelijk met de concurrentie.

Pluspunten

  • Lange, gesleevde kabel zodat alles belicht kan worden
  • Voldoende meegeleverde adhesive mounting clips + vrij sterk, na een jaar komen deze nog niet los. Nadeel is wel dat je ze niet kan hergebruiken, of nieuwe adhesive over de bestaande moet plakken indien je wenst te gebruiken in een andere case/herpositionering...
  • 3 helderheidsniveau's, hoogste helderheid is zeer helder, op klaarlichte dag mogelijk storend
  • Neemt vrijwel geen plaats in
  • Vrij goedkoop
  • Zeer helder en natuurlijk licht, mooi om te zien, kwalitatieve leds die na een jaar geen gebruikerssporen bevatten

Minpunten

  • Kabel bestaat uit 1 deel, voor sommigen te lang
  • Aanpassen helderheidsniveau's aan de achterkant niet zo comfortabel. Tegenwoordig digitaal of via bluetooth regelen zou een plus geweest zijn.
  • Molexkabel wel erg kort (20cm)
  • 'Slechts' 1 mogelijke kleur, geen effecten mogelijk. RGB ledverlichting is echter een andere prijsrange
  • Installatie (bevestiging zijpaneel) is erg moeilijk, ook bij degelijke behuizingen. Inbouwgemak zou veel beter moeten

Eindoordeel

Score: 3
therazo 13 december 2015

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Wit

Dit product zit in mijn nzxt s340 wit nu, installatie was lastig en om de zijpanelen dicht te krijgen was ook niet makkelijk maar het is gelukt.

Pluspunten

  • Lang
  • Niet erg veel duurder dan 1m
  • Dimbaar en je kan m uitzetten

Minpunten

  • Installatie is een hel
  • In de verpakking is hij zodanig opgerold dat hij alleen maar aan het krullen was
  • 1m is een beetje te kort, 2m is net iets te lang.

Eindoordeel

Score: 4
netje13 24 november 2015

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Rood

mooie warm licht met een flexibele kabel 3 standen wel jamer dat deze met een korte molex kabel aangesloten moet worden met 2 meter kun je precies de gemiddelde kast rond

Pluspunten

  • flexible
  • mooi warm licht
  • 2 meter in precies genoeg voor de gemiddelde kast
  • klemmetjes inbegrepen

Minpunten

  • korte molex kabel
  • molex power

Eindoordeel

Score: 5
Hebski 20 oktober 2015

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Blauw

Mooi, praktisch setje voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Goede hoeveelheid licht
  • Dimbaar licht
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Plakkertjes plakken voor geen meter
  • Zeer korte molex kabel

Eindoordeel

Score: 4
RienkK 5 oktober 2015 Product gekocht

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Wit

Voegt een erg tof effect toe aan je build, zeker een aanrader voor 'slechts' 20 euro. Bij een atx case zou ik zeker voor 2 meter gaan, anders heb je van sommige kanten geen licht wat er erg lelijk uit ziet.

Pluspunten

  • Gesleevde kabel
  • Heldere led's
  • Echt puur wit
  • 3 Helderheid Standen

Minpunten

  • Maar drie helderheid standen

Eindoordeel

Score: 5
Dark Phantom 28 augustus 2015

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Blauw

Een leuke aanvulling aan je case en makkelijk in te bouwen.

Pluspunten

  • Kan het aan de achterkant van je case aan- en uitzetten
  • Goed fel licht

Minpunten

  • Wel uitkijken dat het geen fans raakt

Eindoordeel

Score: 4
Tunestwo 8 augustus 2015

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Rood

Leuke toegevoegde waarde als je een beetje kleur in je case wilt. Makkelijk te installeren en heeft een handige aan/uit knop en 3 opties voor de helderheid van de LED's in te stellen.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te installeren
  • On/Off knop
  • 3 helderheid opties

Minpunten

  • Leuk dat er 3 opties zijn voor de helderheid, maar ze verschillen niet veel van elkaar.
  • Als je een case hebt met de voeding aan de bovenkant kan je in de problemen komen met de molex kabel lengte

Eindoordeel

Score: 4
Konha 4 mei 2015

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Groen

Prima product, met voldoende meegeleverde montage beugels. En voor me mid-tower kast had ik nog 20cm te veel lengte.

Pluspunten

  • Handige montage beugels
  • Voldoende lengte voor een mid-tower case
  • Dimbaar met aan/uit schakelaar

Minpunten

  • Molex stroomaansluiting had best 10cm langer gemogen
  • De printplaat van de uitbreidingsslot zit erg krap op moederbord (Ik had 5mm over)
  • Na max. 6 maanden begint al 1 LED te flikkeren

Eindoordeel

Score: 4
Crimsoon 13 maart 2015

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Rood

Mooi om je pc te showen. Ik heb de ledlichten van mijn fans en de hdd/power led ook erop aangesloten, zodat ik simpel 's avonds de pc aan kan laten staan zonder dat mijn kamer verlicht wordt.

Pluspunten

  • Makkelijke aan/uit knop (ook om andere leds op aan te sluiten)
  • Precies lang genoeg

Minpunten

  • de dimschakelaar maakte niet genoeg contact, waardoor de ledjes weleens niet aangingen.

Eindoordeel

Score: 4
danaraya 26 juni 2013

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Rood

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
SRT988 3 juni 2013

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Rood

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
jasiccama 11 januari 2013

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Wit

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
ari-equal95 14 december 2012

NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Blauw

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een NZXT Sleeved LED Kit, 2 Meter, Wit?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True