Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Prijs
Specificaties In-Ear zonder bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
28
Score: 4
13
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
Bretgrenz 7 april 2016

Shure SE215 (Transparant)

Oortjes met geluidsisolatie en een over-the-ear systeem, voor mij iets heel nieuws. Enkele dagen met mijn nieuwe vriendjes en ze bevallen uitstekend. Comfortabel, uitstekende geluidskwaliteit en de geluidsisolering werkt prima. Voor 99€ zijn ze voor de meeste mensen wat "steep", maar het is het zeker waard.

Pluspunten

  • Uitstekende geluidskwaliteit (neutraal)
  • Comfortabel
  • Geluidsisolatie filtert veel geluid weg
  • Verwisselbare kabel
  • Verschillende meegeleverde oordopjes
  • Uitstekende bouwkwaliteit
  • Over-the-ear systeem maakt fitness een genot
  • Meegeleverde case makkelijk voor extra oordopjes meenemen

Minpunten

  • Over-the-ear systeem moet eerst wennen
  • Stevig prijskaartje voor de "gemiddelde" consument
  • Oortjes zijn in het donker moeilijk te identificeren van zijde (links/rechts)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5

+2
shaggy8675 4 augustus 2015

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Zeer fijne, heldere in-ear monitoren. Als je wil genieten van muziek/geluid en iedere keer weer iets nieuws wil ontdekken is dit een prima stel. Zoek je bass heavy oompa-oompa oortjes, lekker verder zoeken.

Pluspunten

  • Pasvorm zeer fijn, even wennen qua indoen, daarna perfect.
  • Zeer degelijke kabel, en vervangbaar bij bijvoorbeeld kabelbreuk.
  • Voor de prijs uitmuntende audio. Audiofiel geluid voor een lage prijs.

Minpunten

  • Het punt van samenkomst van de l-r draad had iets langer gemogen soms

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5

+2
Blonde Tux 26 november 2012

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Prima doppen, sluiten goed af

Pluspunten

  • Geïsoleerde kabel
  • Verstevigd op de juiste plekken
  • Vervangbare kabel
  • Isolatie geluid buitenaf
  • Wasmachine proof!

Minpunten

  • Case is zacht
  • De geur van het wasmiddel blijf niet heel lang hangen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

+2
VroepVroep 19 oktober 2012

Shure SE215 (Transparant)

Ongeëvenaarde geluidskwaliteit in dit formaat. Het resultaat van Shure's poging de kwaliteit van de studiokoptelefoon in deze compacte in-ears te persen; en dat is ze goed gelukt.

Pluspunten

  • Ongekende geluidskwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Vervangbare onderdelen
  • Had ik geluidskwaliteit al genoemd?

Minpunten

  • Kan ietwat irriteren na lang gebruik

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
Luctia 23 maart 2016 Product gekocht

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Wat een geweldig product is dit zeg. Ik ben zelf geen audiophile, maar dit is toch echt wel een heerlijk setje doppies. Zit geweldig, geluid is geweldig, en je hoort helemaal niks meer van de geluiden om je heen.

Pluspunten

  • Geluidsisolatie
  • Geluid
  • Vervangbare onderdelen

Minpunten

  • Prijs(voor iemand die net de hogere audiowereld in stapt)
  • Geen in-line volumeregelaar
  • Kabelbreuk treedt snel op

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
mr.DJ95 30 oktober 2013

Shure SE215 (Transparant)

Pluspunten

  • Geluid, erg helder en strak
  • Bouwkwaliteit, mooie kabel en goede plug
  • Modulaire opbouw, mogelijkheid tot het verwisselen van de oortjes/speakers en het verwisselen van de kabel.
  • Accessoires, opberg tasje, schoonmaak dingetje en andere pasvormen

Minpunten

  • Prijs, het blijft toch 100euro wat je uitgeeft
  • Moeilijk snel in je gehoorgang te plaatsen
  • Kabel de eerste paar keer lastig om langs je oorschelp naar beneden te laten lopen.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
dreamless 26 juli 2013

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

+1
D_P 15 maart 2013

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Pluspunten

  • Kraakhelder geluid
  • Stevige bouwkwaliteit van alles

Minpunten

  • Te weinig bass (voor mij)
  • Indoen is lastig
  • Dikke 3.5mm plug, past niet in een telefoon met hoes

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 2
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4

+1
Ikzegdoen 6 oktober 2012

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Stevige kabel

Minpunten

  • Foam kan irriteren
  • Lastig ze in te krijgen in het begin

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
a.boogerd 10 augustus 2012

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Draagconform

Minpunten

  • Bas misschien iets meer (zonder concessies)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4

+1
GrwN 5 april 2012

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Pluspunten

  • Kwaliteit (geluid en bouw)
  • Accessoires
  • Gebruik

Minpunten

  • Misschien de high die iets té aanwezig is.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

0
Liegebeest 5 november 2014

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

De Shure SE215 staan over het algemeen bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Na drie jaar dagelijks gebruik kan ik het alleen maar eens zijn met die mening!

Pluspunten

  • Vervangbaar snoer
  • Veel verschillende oorstukjes meegeleverd
  • Uitstekend geluid
  • Stevige constructie

Minpunten

  • Officiële snoer is duur om te vervangen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5

0
Liegebeest 5 november 2014

Shure SE215 (Transparant)

De Shure SE215 staan over het algemeen bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Na drie jaar dagelijks gebruik kan ik het alleen maar eens zijn met die mening!

Pluspunten

  • Vervangbaar snoer
  • Veel verschillende oorstukjes meegeleverd
  • Uitstekend geluid
  • Stevige constructie

Minpunten

  • Officiële snoer is duur om te vervangen
  • Meegeleverd snoer is dunner dan die van de zwarte SE215

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5

geppie1970 5 oktober 2017 Product gekocht

Shure SE215 (Transparant)

Zeer comfortabele in-ears met een brede soundstage. Nadruk ligt op midden en hoog. Er is veel detail en de isolatie is uitstekend. Kabel is te vervangen en de bouwkwaliteit is erg goed. Veel meegeleverde dopjes plus een hoesje. Schiet IMHO tekort in het laag, ook als je geen basshead bent.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Detail
  • Helderheid

Minpunten

  • weinig laag
  • snoertjes even wennen

Eindoordeel

Score: 4
Douwe de Vries 18 mei 2017

Shure SE215 (Transparant)

Hiervoor had ik altijd de oortjes die standaard bij m'n telefoon zaten, maar heb nou besloten om een keer voor een paar goede oortjes te gaan. Het geluid is super helder. Je hoort bijna niks van je omgeving en het is handig dat je de kabel kan vervangen.

Pluspunten

  • Vocals zijn super goed.
  • Sterk design. Kan wel een stootje hebben.
  • Jack is makkelijk te gebruiken met een mobiel hoesje.

Minpunten

  • Bass is een beetje zacht. Maar dit heeft ook zijn voor delen
  • Over-ear is niet helemaal zoals je op de fotos ziet. Het loopt iets meer naar achter.
  • Het is even wennen.

Eindoordeel

Score: 5
RubberKut 17 maart 2017

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Al een tijdje in bezit en moet zeggen... ja.. Goed dat ik het gekocht heb. In het begin moest ik erg aan wennen, vooral hoe je het in je oor krijgt. Maar na een kleine week is het net zo makkelijk als ieder ander oordopje.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Afsluiting
  • vervangbare kabels

Minpunten

  • In je oor plaatsen is meer werk

Eindoordeel

Score: 5
Kyokushin 28 september 2016

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Fijne oordoppen met degelijke geluids- en bouwkwaliteit. Let wel op, deze worden anders gedragen dan gebruikelijk. Je hebt een semi-flexibel ophangsysteem voor rond je oren, wat in het begin (als de draden nog wat stijf zijn) wat onhandig kan zitten. Voor mij is het perfect, maar vast niet voor iedereen.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit voor prijs
  • Degelijke bouw
  • Comfortabel

Minpunten

  • Eerste maand onhandig door stijve kabel

Eindoordeel

Score: 5
tsjeck 27 september 2016

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Uitstekende oordoppen

Pluspunten

  • Hoog en midden tonen uitstekend
  • Stevig
  • Past goed, blijft zitten

Minpunten

  • Bas kon iets warmer
  • Na een tijd niet gebruiken, moet het 'inspelen'

Eindoordeel

Score: 4
wjg 5 augustus 2016

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Prima koptelefoon, erg gedetailleerd maar een wat zwakkere laagweergave.( in vergelijking met Shure SRH840.) Na wat gewenning qua indoen is het draagcomfort uitstekend, bij fietsen wel last van windgeruis Update 27-8-16: Nu ik deze in ears een tijdje in gebruik heb moet ik zeggen dat de laagweergave beter is geworden.

Pluspunten

  • draagcomfort
  • hoog en middenweergave erg gedetailleerd
  • voelt erg degelijk aan

Minpunten

  • mist(in het begin) een beetje laag

Eindoordeel

Score: 5
george.www.bush 24 februari 2016

Shure SE215 (Transparant)

Zeer tevreden, relatie was naar de knoppen aan het gaan, maar met deze in hoorde ik haar al 90% minder. Dan was er nog alleen een keiharde sound nodig om de laatste 10% te overstemmen. Nee maar zonder dollen, comfort na langere tijd muziek maken is optimaal. Slapen kan (nacolpsie)

Pluspunten

  • comfort en gebruiksvriendelijk
  • surrounding noisereduction 90%
  • prijs/qualitieit
  • elk onderdeel is los na te bestellen

Minpunten

  • ik ben na anderhalf jaar een schuimpje kwijt
  • geen klachten
  • noisecancelation (not active)

Eindoordeel

Score: 5
Spychiater 25 juli 2015

Shure SE215 (Transparant)

Tot 100 euro de meest comfortabele oortjes die ik heb gehad (vergeleken met o.a. SennheiserMomentumInEar en KlipschR6i). Qua windgeluid op de fiets doet hij het voor mij zeer goed. Heb pas een ander oortje gehad die net zo goed scoorde. Geluid klinkt heerlijk, maar ik ben geen audiofiel. Top oortjes

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Isolatie
  • Weinig last van wind op de fiets
  • Geluid prima voor deze klasse
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Kabel is lang
  • Ontbreken van 3-button control

Eindoordeel

Score: 5
Eli3l 30 juni 2015

Shure SE215 (Transparant)

Ik gebruik deze in-ear monitors voor eigenlijk alles. De bouwkwaliteit is geweldig, zelfs een was hebben ze overleefd. Ik heb ze nu meer dan twee jaar en ze klinken nog steeds perfect. Ook erg fijn voor tijdens het draaien.

Pluspunten

  • bouw kwaliteit
  • geluids kwaliteit
  • pasvorm
  • prijs
  • vervangbare kabel
  • plat profiel
  • hoge omgevingsgeluid demping

Minpunten

  • voor sommigen misschien een iets te stroeve kabel

Eindoordeel

Score: 5
GTX660TIGamer 14 april 2015

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Deze in-ear monitors hebben een zeer goede geluidskwaliteit voor een redelijke prijs. De geluidsisolatie is geweldig en persoonlijk vind ik ze fijn zitten. Wel is het geluid zeer afhankelijk van hoe de in-ears in je oor zitten.

Pluspunten

  • Zeer goed geluid
  • Geweldige geluidsisolatie
  • comfortabel (verschilt per persoon)

Minpunten

  • Geluid hangt erg af van hoe de in-ears in je oor zitten

Eindoordeel

Score: 5
koolwitje 7 april 2015

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Heb ze nu een jaar. Zitten niet prettig en vind het geluid matig ivm mijn Sony en Bose inears.

Pluspunten

  • robuust
  • design

Minpunten

  • lage kwaliteit
  • niet prettig zittend
  • kabel krult snel

Eindoordeel

Score: 3
Cerenas 22 maart 2015

Shure SE215 (Transparant, Zwart)

Wilde een flinke upgrade doen qua oordopjes, maar alsnog niet teveel uitgeven. Ik kwam dus al snel bij de Shure SE215's uit en dit bleek een erg goede koop te zijn!

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Zit fijn in de oren (ook voor langere tijd)
  • Stevigheid
  • Heldere hoge tonen

Minpunten

  • Bass had wat meer aanwezig mogen zijn
  • Wat tricky om in de oren te krijgen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Shure SE215 (Transparant, Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True