Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Cooler Master NotePal U3 Zilver

Prijs
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
2
Score: 4
6
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
1
Toon reviews van:
+3
Techless 6 januari 2013

Cooler Master NotePal U3 Zilver

Pluspunten

  • Eenvoudig doeltreffend ontwerp
  • Zonder actieve fans al koelprestaties
  • Fans zijn praktisch geruisloos, ook in max (1800) rpm stand
  • Fans zijn verplaatsbaar
  • Geschikt tot laptops van 19"
  • Licht gewicht
  • Ergonomie verbetering door optillen scherm

Minpunten

  • Gebruik als "dienblad" (cq. laptopcarrier) voor je laptop arbitrair en niet praktisch, want waar blijf je dan met je fans?
  • Ergonomie verslechtering voor typen op het laptop toetsenbord.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

+2
Nasty__D 28 augustus 2013

Cooler Master NotePal U3 Zilver

Pluspunten

  • • Koelt zeer goed
  • • Plaats de fans waar er gekoeld moet worden
  • • Makkelijk meeneembaar
  • • Licht en stevig

Minpunten

  • • Geen uitschakelstand
  • • Fans hangen met 3 aan elkaar
  • • Pinnetjes van fans belemmeren grip van laptop die dicht bij een oppervlak liggen, geen verstelbare rubberen steunen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4

+2
Qon 11 februari 2013

Cooler Master NotePal U3 Zilver

Pluspunten

  • Goede kwaliteit materiaal
  • Laagste prijs voor een 17" laptop koeler
  • Handige extra functies zoals verplaatsbare fans en meer

Minpunten

  • Fabrikant geeft 6,5 graden koeling op, ik haal 4 graden.
  • Materiaal van fans komt minder kwalitatief over
  • Aluminium basisplaat buigt bij laptop van 3,7 kilo 3 mm door

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

+2
sh4rp88 7 januari 2013

Cooler Master NotePal U3 Zilver

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Multi-functioneel
  • Geschikt voor bijna alle formaten
  • Beschikbaar in zwart en grijs
  • Blijft goed liggen

Minpunten

  • Niet verstelbaar kijkhoek
  • Misschien meerdere kleuren mogelijkheden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

+1
SVDW91 6 januari 2013

Cooler Master NotePal U3 Zilver

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Positioneerbare ventilatoren
  • USB hub in USB-aansluiting
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Lichte doorbuiging bij zwaardere laptops

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3

+1
kingdomi 20 augustus 2011

Cooler Master NotePal U3 Zwart

Pluspunten

  • Ventilatoren zijn erg geluidsarm. Te vergelijken met heel zachtjes fluisteren.
  • Ventilatoren zijn verstelbaar in positie en snelheid. De snelheid pas je aan door middel van de draaiknop die aan de clip zit.
  • Je levert geen USB port in dankzij de extended USB connector. Je kunt dus een andere USB connector in de achterkant van de USB connector van de NotePal u3 stoppen.

Minpunten

  • Pijnlijke polsen na één uurtje computeren. Kan ook te maken hebben met het feit dat ik niet gewend ben om onder een hoek te typen. De hoek is volgens de verpakking 11,5 graad.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Kwaliteit Score: 4

0
RGAT 31 maart 2015

Cooler Master NotePal U3 Zwart

Zeer slappe koeler, zeker af te raden

Pluspunten

  • Prijs
  • Drie verstelbare fans
  • Geen verlies van USB poort

Minpunten

  • USB aansluiting voor voeding van de fans heeft een doorgeluste poort zodat je alsnog iets op die poort kan aansluiten, alleen is die poort extreem strak en krijg je zo'n Logitech muis/keyboard dongel alleen met een tangetje nog uit... Verder is dit de manier om je usb poort in je laptop te breken doordat het zo ver uit steekt en hangt...
  • Zeer, zeer slap materiaal, de rubber grip stukken vallen er na een tijdje af en na talloze keren terug zetten scheuren ze... De stand zelf buigt zelfs bij een 13" (licht) laptopje helemaal door

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 1

0
kevinbog 29 december 2012

Cooler Master NotePal U3 Zilver

Pluspunten

  • Verplaatsbare fans
  • Mooie vormgeving
  • Ergonomische verbetering
  • Je veriest geen USB-poort

Minpunten

  • Lawaaierige fans
  • Magere temperatuurswinst bij hoge belasting

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3

MNIN 27 april 2014

Cooler Master NotePal U3 Zwart

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Ultimo 4 december 2013

Cooler Master NotePal U3 Zilver

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Zhadox 6 november 2013

Cooler Master NotePal U3 Zwart

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
itheo.tech 28 oktober 2013

Cooler Master NotePal U3 Zilver

Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 2

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Cooler Master NotePal U3 Zilver?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True