Gebruikers

Score: 4
16 reviews

Asus M5A78L-M/USB3

Prijs
Specificaties Socket AM3+ • Micro-ATX • AMD 760G chipset - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
9
Score: 3
5
Score: 2
0
Score: 1
0
0
NikayK 12 mei 2014

Asus M5A78L-M/USB3

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Goedkoop
  • Alle essentiele dingen zijn aanwezig
  • Usb 3.0 aan de achterkant van je computer

Minpunten

  • Maar 1 case fan header op moederbord
  • Geen usb 3.0 headers voor je case usb 3.0

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 3
Ondersteuning Score: 2
Layout Score: 5

Daan1201 9 december 2015

Asus M5A78L-M/USB3

Prima wanneer je niet teveel verwacht.

Pluspunten

  • usb 3.0 op I/O
  • betrouwbaar

Minpunten

  • geen internal usb 3.0
  • 1 case fan aansluiting
  • slecht met overclocken

Eindoordeel

Score: 4
NachoGaming 20 mei 2015

Asus M5A78L-M/USB3

Goed product voor een goede prijs zolang het goed gekoeld word (overclocken nog niet op de cpu geprobeerd). met een redelijk mooi kleuren schema.

Pluspunten

  • Leuke formfactor
  • Goede prijs.
  • Betrouwbaar MITS genoeg gekoeld.

Minpunten

  • geen usb 3.0 header voor de frontpanel
  • verouderde chip-set die (mijn ervaring) bij hoge temperaturen instabiel word en de pc kan dannog wel eens crashen (dit heb ik gefixed door een aio watercooling set te plaatsen op de cpu wat (gek genoeg) ook de temperatuur van de chipset erg liet dalen.
  • geen sata 3.0

Eindoordeel

Score: 3
icelord213Newbie 1 januari 2015

Asus M5A78L-M/USB3

Pc loopt goed met dit mobo. Mis alleen nog wat kleine dingen.

Pluspunten

  • Mooi
  • Klein
  • Goedkoop

Minpunten

  • Geen sata 3
  • win 8.1 ondersteuning is slecht (oude drivers)
  • te weinig fan connectors

Eindoordeel

Score: 3
olijf 16 september 2014

Asus M5A78L-M/USB3

Mooi moederbord, jammer van de oude chipset maar op dit formaat weinig aan te schaffen wat de nieuwere processors aan kan

Pluspunten

  • Kwalitatief goed moederbord
  • Weinig warmte productie
  • Overklok functies in bios

Minpunten

  • Zwaar verouderde chipset
  • Door oude chipset slecht prestaties met nieuwere CPU's

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 2
Compatibiliteit Score: 3
Overklokbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Layout Score: 4
Anoniem: 616449Newbie 23 augustus 2014

Asus M5A78L-M/USB3

een leuk moederbord voor een nog leukere prijs.

Pluspunten

  • ziet er leuk uit, lage prijs,veel aansluit mogelijkheden

Minpunten

  • wat mindere kwalitieit

Eindoordeel

Score: 4
jordib91 14 april 2014

Asus M5A78L-M/USB3

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Layout Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
larsvdvooren 30 juni 2013

Asus M5A78L-M/USB3

Prestaties Score: 3
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 3
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Layout Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 503884Newbie 13 maart 2013

Asus M5A78L-M/USB3

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Layout Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
kevin30kv 6 februari 2013

Asus M5A78L-M/USB3

Prestaties Score: 3
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 2
Ondersteuning Score: 4
Layout Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
Cerenas 6 november 2012

Asus M5A78L-M/USB3

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Overklokbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Layout Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Paul1994 5 juni 2012

Asus M5A78L-M/USB3

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Layout Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
sapphire 10 januari 2012

Asus M5A78L-M/USB3

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 3
Layout Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
LijkjeNL 29 september 2011

Asus M5A78L-M/USB3

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Layout Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 393864Newbie 20 september 2011

Asus M5A78L-M/USB3

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Layout Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Lambo LP670 SV 23 juli 2011

Asus M5A78L-M/USB3

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Overklokbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Layout Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Asus M5A78L-M/USB3?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee