OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties 2,5" • MLC • SATA-600 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Marc Rademaker - Redacteur 1 november 2011

Ssd-test: Plextor pakt de kroon

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
14
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
Frozen 14 augustus 2012 Product gekocht

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Deze SSD presteerde toendertijd als een van de beste SSDs op de markt en wist de slechte betrouwbaarheid van de Vertex 2 om te zetten in een hogere betrouwbaarheid.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Makkelijk te gebruiken
  • Hij kan nog sneller door gebruik te maken van: http://nl.hardware.info/reviews/1635/workshop-tune-je-ssd!

Minpunten

  • Je kan er eindeloze reviews over schrijven, ik ben met deze minstens 3 uur bezig geweest!
  • Je moet niet vergeten AHCI mode in je bios aan te zetten.
  • De degradatie is wat hoger dan normaal.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

+1
diemer 3 mei 2011

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Pluspunten

  • Stil
  • Erg snel (Windows 7 start in 30 seconden op)

Minpunten

  • Tegenvallende 4k read performance

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Compatibiliteit Score: 5

CMSTRR 13 maart 2016

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Voor een gedateerde SSD als de OCZ V3 MIO kan hij prima mee in deze tijd. De 850 EVO heeft bijna dezelfde specificaties namelijk. Waar OCZ vaak onder de loep genomen werd en niet altijd positief uit de bus kwam, is dit een goede SSD.

Pluspunten

  • Prima kwaliteit
  • Hoge snelheden
  • Stabiele performance

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Senui 20 mei 2014

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Ondersteuning Score: 3
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Simeon 5 december 2012

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 3
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Balkz 16 november 2012

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Compatibiliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
MrOizo2005 22 september 2012

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 3
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Compatibiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Omni 1 september 2012

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 2
Ondersteuning Score: 3
Compatibiliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 2
Randall 24 december 2011

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
PCJ 9 oktober 2011

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Playa del C. 15 augustus 2011

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Retaliator 2 augustus 2011

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Prophacy 24 mei 2011

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 393864 13 mei 2011

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
gizmointheair 11 mei 2011

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Avdo 7 mei 2011

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 3
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 378762 3 mei 2011

OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee