Review door de redactie

Door Pieter Molenaar - 9 augustus 2011

Panasonic Viera VT30

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
8
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
330d 2 juni 2011

Panasonic Viera TX-P50VT30

Pluspunten

  • Verbluffende beeld kwaliteit
  • Strak design
  • Uitgebreide beeld instelmogelijkheden
  • Veel features

Minpunten

  • Menu/functies kunnen beter/logischer ingedeeld worden
  • Gezoem kan storend zijn
  • Waarom geen vga/dvi aansluiting?

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

+1
Hanzle66 3 mei 2020 Product gekocht

Panasonic Viera TX-P65VT30

Perfecte tv met fijne ab in een superstrak design Superbeeld dankzij neoplasma en thx Geluid meer dan voldoende voor tv/films kijken

Pluspunten

  • Beeld perfect
  • Design
  • Geluid tv kijken
  • Makkelijk menu
  • Fijne deels verlichte afstandbediening

Minpunten

  • Knopje voor toetsverlichting niet verlicht

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5

+1
xXBunnyShmexiXx 1 februari 2018 Product gekocht

Panasonic Viera TX-P50VT30

Een tv met zeer goede beeld en geluid en veel mogelijkheden voor de perfecte film avond.

Pluspunten

  • Beeld. Zwart = Zwart
  • Kleuren zijn erg natuurlijk, ook op dynamisch
  • Build Quality, zeer robuust
  • vloeiende beelden 1ms (goed voor gaming)
  • 3d zeer aangenaam (beter dan bios)
  • alle ingangen links aan de zijkant, zo kun je makkelijk iets aansluiten

Minpunten

  • Inbrandgevoelig (standaard bij plasma)
  • Door het statief staat die ver van de muur af

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 3

+1
san.okk 7 augustus 2012

Panasonic Viera TX-P50VT30

Pluspunten

  • design en afwerking (one-sheet-of-glass)
  • beeldkwaliteit overall (subliem)
  • responsetijd i.c.m. PS3
  • incl. 3D brillen + Wifi module
  • fijne afstandsbediening (en leuke iPhone/iPad app)
  • prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • VIERA-Connect (beperkt aanbod, trage ontwikkeling)
  • grote voet (i.v.m. gewicht, staat daardoor redelijk ver van de muur)
  • geen picture-in-picture tijdens guide-functie (detail)
  • menu-structuur i.c.m. DNLA. Het pauzeren van films gaat vaak mis waardoor film weer bij begin begint.
  • inbrandgevoelig. Vooral voor de kritische gebruiker.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 3

+1
mibl 10 september 2011

Panasonic Viera TX-P50VT30

Pluspunten

  • fenomenale beeldkwaliteit in HD bij zowel 2D als 3D
  • goed geluid voor een platte tv
  • degelijk gebouwd, strak design

Minpunten

  • posterization/banding (dirty screen) bij sommige SD (tuner) content
  • energieverbruik en warmte

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 4

kijk-maar 8 februari 2019 Product gekocht

Panasonic Viera TX-P50VT30

7 jaar in gebruik naar volle tevredenheid. Loodrecht op de muur is het geluid goed maar niet als je de tv draait. Er is nooit een update gekomen die Netflix ondersteunt. Beeld is super.

Pluspunten

  • Fantastisch beeld
  • Geen problemen mee gehad
  • Werkt met brakke kabelverbinding

Minpunten

  • Geluid afhankelijk van plaatsing
  • Geen Netflix app
  • Live pauze werkt niet

Eindoordeel

Score: 4
andre1983 5 december 2012

Panasonic Viera TX-P42VT30

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Rudios 28 januari 2012

Panasonic Viera TX-P50VT30

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Vuurmuis 29 augustus 2011

Panasonic Viera TX-P50VT30

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
DDarkForce 3 juni 2011

Panasonic Viera TX-P42VT30

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Panasonic Viera TX-P65VT30?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee