Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
25 reviews

WD My Book Live 3TB - Reviews

Specificaties Netwerkschijf met 3TB opslag - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de WD My Book Live 3TB. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
13
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
1
Toon reviews van:
+1
Bz 2 september 2012

WD My Book Live 2TB

Pluspunten

  • Lekker eenvoudig
  • Scherp geprijsd
  • Eenvoudige interface
  • Makkelijk tweakbaar
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Single disk, dat is echt een no go als je deze wilt gebruiken voor backup van belangrijke data

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 3
Geluidsproductie Score: 5
Prijs Score: 4
Features Score: 3
Ondersteuning Score: 3
Prestaties Score: 4

+1
jaapio88 9 maart 2012

WD My Book Live 2TB

Pluspunten

  • geheel tweakbaar
  • eenvoudige installatie
  • software compleet

Minpunten

  • public map niet te beveiligen
  • connectie problemen?

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 3
Geluidsproductie Score: 4
Prijs Score: 3
Features Score: 3
Ondersteuning Score: 2
Prestaties Score: 3

+1
Vlakas 8 juni 2013

WD My Book Live 2TB

Pluspunten

  • 106,50 voor een 2 TB NAS was/is geen slechte prijs.
  • Hij is stil.
  • Strak design
  • Actief forum (ook al is dat hoofdzakelijk omdat men tegen problemen aan loopt)

Minpunten

  • Nukkige Firmware (Forum wijst uit dat ook de voorgaande FW releases problemen opleverden)

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 1
Geluidsproductie Score: 4
Prijs Score: 5
Features Score: 3
Ondersteuning Score: 3
Prestaties Score: 3

+1
clemensvanos 7 april 2012

WD My Book Live 2TB

Pluspunten

  • Geruisloos, vlot, eenvoud, Web acces via WD2GO en Android apps om ook op afstand de nas schijf te kunnen benaderen

Minpunten

  • Na de update kon ik en mijn vrienden de nas-schijf niet meer via de Windows Explorer benaderen. Google Chrome of Firefox gebruiken anders krijg je hem niet meer aan de praat. De acces via het web gaat toch wat minder vlot dan ik hoopte, maar de prijs maakt in dit geval wel wat goed.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 4
Geluidsproductie Score: 5
Prijs Score: 5
Features Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Prestaties Score: 4

+1
Rmg 16 maart 2011

WD My Book Live 2TB

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Nette interface, handleiding en ondersteunende programma's
  • Simpel en intuļtief.
  • SSH simpel aan te zetten, ook leuk voor de wat meer geavanceerde dingen.

Minpunten

  • Geen USB, jammer

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Features Score: 5
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 4

Neus 26 maart 2014

WD My Book Live 3TB

Eindoordeel

Score: 4
Bigm1990 12 januari 2014

WD My Book Live 3TB

Modbaarheid Score: 3
Installatiegemak Score: 3
Vormgeving Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Thoreck 4 oktober 2013

WD My Book Live 2TB

Kwaliteit voeding Score: 4
Modbaarheid Score: 2
Installatiegemak Score: 5
Vormgeving Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Herr 26 september 2013

WD My Book Live 3TB

Installatiegemak Score: 2
Vormgeving Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 1
Liveshort 9 juli 2013

WD My Book Live 2TB

Betrouwbaarheid Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Prijs Score: 3
Features Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Prestaties Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
8088 12 mei 2013

WD My Book Live 3TB

Modbaarheid Score: 3
Installatiegemak Score: 5
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 3
trommelaap 16 maart 2013

WD My Book Live 3TB

Betrouwbaarheid Score: 4
Geluidsproductie Score: 5
Prijs Score: 5
Features Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Prestaties Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
smarthass 13 februari 2013

WD My Book Live 3TB

Prestaties Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 5
Geluidsproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
bossbossie 11 januari 2013

WD My Book Live 2TB

Betrouwbaarheid Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
Prijs Score: 4
Features Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Prestaties Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
sapphire 4 december 2012

WD My Book Live 2TB

Prijs Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Features Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Prestaties Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Misha 29 oktober 2012

WD My Book Live 2TB

Betrouwbaarheid Score: 5
Geluidsproductie Score: 3
Prijs Score: 5
Features Score: 4
Ondersteuning Score: 3
Prestaties Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Stephanoff 25 september 2012

WD My Book Live 1TB

Betrouwbaarheid Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
Prijs Score: 4
Features Score: 3
Ondersteuning Score: 3
Prestaties Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Nuevocasa 26 juli 2012

WD My Book Live 2TB

Betrouwbaarheid Score: 4
Geluidsproductie Score: 5
Features Score: 4
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Royeboi 9 mei 2012

WD My Book Live 1TB

Betrouwbaarheid Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Prijs Score: 3
Features Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Prestaties Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
mraix 3 mei 2012

WD My Book Live 3TB

Pluspunten

  • prijs: 3 TB - 180 eur
  • meegeleverde streaming media server, compliant met DLNA / uPnP, windows / mac backup software ( niet geprobeerd, schijnt goed te werken)
  • werkt met sony PS3, archos 101 tablet, samsung nexus gsm, asus transformer prime ( UpnPlay client, MX video Pro player )
  • 30-40 Mbyte per seconde (Gigabit vereist...)
  • redelijk complete linux ingebouwd (debian op IBM powerpc )... er kan dus nog meer mee ;-)
  • laag stroomverbruik (voeding is max 18W, apparaat gaat automatisch op standby, instelbaar
  • makkelijk te configureren
  • makkelijk in gebruik, browser interface
  • windows/Mac backup (timemachine supported..., zeggen ze....)
  • mogelijkheid voor "private" shares per gebruiker / eigen password.
  • kan bijna alle video formaten (ook vob, transport streams, mkv )

Minpunten

  • twonky mediaserver:
  • versie 5, current is inmiddels 7.
  • je foto's worden niet automatisch "rechtop" gezet. belachelijk......
  • kan geen video/ audio ISO's streamen !!

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Prijs Score: 5
Features Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Prestaties Score: 5
Rudios 31 januari 2012

WD My Book Live 1TB

Betrouwbaarheid Score: 3
Geluidsproductie Score: 5
Prijs Score: 4
Features Score: 4
Ondersteuning Score: 3
Prestaties Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Khatarian 4 januari 2012

WD My Book Live 1TB

Betrouwbaarheid Score: 2
Geluidsproductie Score: 5
Prijs Score: 3
Features Score: 3
Ondersteuning Score: 3
Prestaties Score: 1

Eindoordeel

Score: 2
Exorcist 2 januari 2012

WD My Book Live 2TB

Betrouwbaarheid Score: 3
Geluidsproductie Score: 3
Prijs Score: 5
Features Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Prestaties Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Gobe007 12 juni 2011

WD My Book Live 2TB

Betrouwbaarheid Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Prijs Score: 3
Features Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Prestaties Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Garibaldi 22 december 2010

WD My Book Live 2TB

Betrouwbaarheid Score: 4
Geluidsproductie Score: 5
Prijs Score: 4
Features Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Prestaties Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een WD My Book Live 3TB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True