Tweakers

Tweakers zegt: 8

Intel Core i5 2500K Boxed

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties 1155 socket • Quad core @ 3,3GHz-3,7GHz - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Willem de Moor - Redacteur 3 januari 2011

Intel Core i7 2600K en i5 2500K: benchmarks

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score 4.7176470588235 van 5 sterren
5 van 5 sterren
125
4 van 5 sterren
42
3 van 5 sterren
3
2 van 5 sterren
0
1 van 5 sterren
0
Toon reviews van:
+2
TERW_DAN 8 december 2012

Intel Core i5 2500K Boxed

Pluspunten

  • Prijs/prestatie
  • Energieverbruik
  • Warmteontwikkeling

Minpunten

  • Geen HT
  • De combinatie van OCing en IGP is niet heel zinnig, tenzij je een Z68 hebt.

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)

+1
Autovw 19 december 2018 Product gekocht

Intel Core i5 2500K Boxed

Mijn i5-2500K stamt nog uit het jaar 2013, voor toen der tijd een geweldige CPU! Anno 2018 valt ie best wel tegen! Maar dat is ook wel begrijpelijk...Dus eigenlijk mag ik er niets over zeggen...
EDIT: lees de uitgebreide review voor wat meer heldere info!

Pluspunten

  • Sterk genoeg voor spelen van lichte games!

Minpunten

  • Werkt alleen samen met DDR3 RAM

Eindoordeel

3 van 5 sterren (Voldoende)

+1
xCell 3 april 2011

Intel Core i5 2500K Boxed

Pluspunten

  • Overclockbaarheid
  • Warmteproductie
  • Vreselijk snel
  • Stabiliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)

0
wvdburgt 25 juli 2013

Intel Core i5 2500K Boxed

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • performance
  • installatie

Minpunten

  • Het enige wat ik mis zijn de extra extensies voor virtualisatie.

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)

0
Dkv132 3 augustus 2011

Intel Core i5 2500K Boxed

Pluspunten

  • Weinig warmteproductie
  • Ongelofelijk efficiënt met de kloksnelheid die hem gegeven wordt
  • Dé nummer 2 op de markt (ten tijde van het schrijven van deze review: 3-8-2011)
  • Dé echte 4-core van Intel op dit moment
  • Right-out-of-the-box overclockbaar naar 4.4 GHz

Minpunten

  • Prijs: kwaliteit betaal je

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)

lethalbas 1 augustus 2020 Product gekregen

Intel Core i5 2500K Boxed

Paar weken terug in game systeempje op Marktplaats weer verkocht maar zeker een goede CPU voor een licht gamesysteem en ook een hoop overclock potentieel. aanrader als je op een budget zit.

Pluspunten

  • Overclock potentieel
  • Quad core
  • Goedkoop

Minpunten

  • Lage baseclock

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)
RaydenPVT 5 juli 2019 Product gekocht

Intel Core i5 2500 Tray

Te vergelijken met een Ryzen 3 1200 of een i5 6400 dus all in all heel sterke cpu!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • goedkoop 2de hands
  • nog heel goed zelfs nu 7 jaar later!

Minpunten

  • wordt heet!

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
cesar.doelman 25 oktober 2018 Product gekocht

Intel Core i5 2500K Boxed

Heb de cpu gekocht om marktplaats voor 45 euro en is dat helemaal waard geweest heb hem overclocked 4,6ghz word niet snel blijft koel en is erg stabiel

Pluspunten

  • Stabiel
  • Makkelijk te overclocken
  • blijft koel
  • Snel

Minpunten

  • duur

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)
Casper0901 21 april 2018 Product gekocht

Intel Core i5 2500K Boxed

Na alle jaren is met deze cpu nog prima nieuwe games te spelen, zoals bijvoorbeeld far cry 5 op 1080p ultra graphics. De cpu is erg fijn over te clocken en behaalt makkelijk 4+ ghz. Aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk over te clocken
  • Kan 4.5 Ghz behalen
  • Na al die jaren nog steeds een erg fijne cpu

Minpunten

  • Niet te combineren met ddr4 geheugen

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
tdlpc 6 maart 2018 Product gekocht

Intel Core i5 2500 Boxed

2de hands gekocht. Gaan 2de hands voor rond de €40.
Nog een prima cpu. Speelt zelfs nog de laatste games. Moederborden zijn wel aan de prijzige kant voor het socket 1156. Maar als je er een kan vinden voor een aardige prijs zou ik hem zeker niet laten liggen.

Pluspunten

  • goede prestaties
  • wordt niet erg warm
  • Kan nog mee met de laatste games

Minpunten

  • standaard meegeleverde koeler is erg luiddruchtig

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Shodan 25 februari 2016

Intel Core i5 2500K Boxed

Bijzonder goede CPU. Loopt al 4 jaar lang op 4.5GHz met Zalman koeling.

Nog nooit problemen gehad. Zeer gemakkelijk overklokbaar.

Beste PC aankoop ooit gedaan.

Pluspunten

  • Enorm betrouwbaar (4+ jaar in gebruik)
  • Heel goed te overklokken.

Minpunten

  • Niet meer nieuw te koop...

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
SirDrinkaLot 26 december 2015

Intel Core i5 2500K Boxed

Kan na een paar jaartjes in gebruik te zijn nog steeds goed mee komen.

Pluspunten

  • Stabiel

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)
Reaver 16 november 2015

Intel Core i5 2500K Boxed

Deze processor is al bijna 5 jaar mijn held, overclockt prima en gaat nog goed mee met de concurrentie! Draait al een jaar of 2 op 4,5ghz!

Pluspunten

  • Overklokbaar
  • Snel

Minpunten

  • Stroomverbruik

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Jouster-Patrick 4 november 2014

Intel Core i5 2500K Boxed

Best product met veel mogelijkheden

Pluspunten

  • Stabiel
  • Snel

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Bobmeister 18 oktober 2014

Intel Core i5 2500K Boxed

Geweldige processor.

Pluspunten

  • snelheid

Minpunten

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
vynertje 14 mei 2014

Intel Core i5 2500K Boxed

VictordeHolland 7 april 2014

Intel Core i5 2500K Boxed

superrock 9 februari 2014

Intel Core i5 2500K Boxed

Dutch Stylez 8 februari 2014

Intel Core i5 2500K Boxed

Sentoxic 6 februari 2014

Intel Core i5 2500K Boxed

Oggy 4 februari 2014

Intel Core i5 2500K Boxed

X_pl0visi0n 15 januari 2014

Intel Core i5 2500K Boxed

Racer89 15 januari 2014

Intel Core i5 2500K Boxed

corewillem 3 januari 2014

Intel Core i5 2500K Boxed

Crimsoon 2 januari 2014

Intel Core i5 2500K Boxed

Bijna altijd standaard op 4GHz gedraait, maar met deze processor (en een goede koeler) kan je makkelijk de 5GHz behalen.

Pluspunten

  • Super goed overklokbaar

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 7

Heb jij ook een Intel Core i5 2500K Boxed?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee