Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
25 reviews

WD My Book Essential 3.0 1,5TB Zwart

Specificaties 1,5TB 3.5" HDD met USB 3.2(G1) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
11
Score: 4
9
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
2
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.

WD My Book Essential 3.0 4TB Zwart

Pluspunten

  • Snel
  • Klein, niet veel groter dan een losse 3.5'' disk
  • Schakelt automatisch in/uit bij het starten/afsluiten van de pc
  • Nuttige extra software

Minpunten

  • Relatief duur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 5

+1
FoNnEke 12 februari 2014

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Stil
  • niet warm
  • Veel ruimte
  • mooi design

Minpunten

  • Soms wisseling in snelheid.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 2

+1
The_wave 8 januari 2013

WD My Book Essential 3.0 4TB Zwart

Pluspunten

  • Prestaties via usb 3.0

Minpunten

  • Schijf hoor je duidelijk spinnen (hitachi disken zijn luidruchtiger maar daarom niet slechter)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
Mobiliteit Score: 4

+1
mr.niceguy.89 5 januari 2013

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • Goedkoop
  • Design
  • Stabiliteit
  • Compatibiliteit

Minpunten

  • Tot nu toe geen.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Mobiliteit Score: 3

+1
Razorbane 4 januari 2012

WD My Book Essential 3.0 2TB Zwart

Pluspunten

  • Looks

Minpunten

  • Mini-USB connector is gemaakt om te falen.
  • Drive kan zichzelf zomaar locken en hier is geen fix voor.
  • Zeer onprofessionele houding WD support groep
  • Vervelende opdringerige software

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 1
Featureset Score: 2
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 3
Geluidsproductie Score: 3
Mobiliteit Score: 2

+1
majic 4 januari 2012

WD My Book Essential 3.0 2TB Zwart

Pluspunten

  • Zeer goede write performance
  • Goede read performance
  • Prettig en gedempt seek-geluid

Minpunten

  • net niet perfect stil wanneer op een tafel geplaatst (roteren van de schijf zachtjes hoorbaar).

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 4

0
Torgo 6 oktober 2013

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Pluspunten

  • Snelheid (+/- 140 MB/s read/write)
  • Prijs (109 euro bij mediamarkt website)
  • Capaciteit (3TB)
  • Looks
  • Geluid

Minpunten

  • Het is geen SSD dus snelheid blijft beperkt tot HDD snelheden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 4

0
psmitt 7 november 2012

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Compatibiliteit Score: 1
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

0
r_AllocStarByte 21 augustus 2012

WD My Book Essential 3.0 2TB Zwart

Deze externe harde schijf is snel en goedkoop maar de levensduur is minder.

Pluspunten

  • Hij was zeker niet langzaam, hij was zelfs vrij snel ~110mb/s read ~90mb/s write. Maar goed het is een Sata 3 schijf geloof ik en USB 3.0. Dus langzaam zou het ook niet mogen zijn toch?

Minpunten

  • Levensduur is kort. Bouwkwaliteit van de harddrive zelf is minder.

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 1
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 3
Warmteproductie Score: 2
Geluidsproductie Score: 3
Mobiliteit Score: 2

WD My Book Essential 3.0 4TB Zwart

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Krahk 5 april 2014

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 3
Mobiliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
iluvatar888 21 november 2013

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Mobiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
hinsbergen 18 oktober 2013

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 1

Eindoordeel

Score: 1
SlagerBlom 20 september 2013

WD My Book Essential 3.0 4TB Zwart

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
KnetterGek 5 juli 2013

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Prestaties Score: 3
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 2

Eindoordeel

Score: 4
Lepelaar 25 april 2013

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Prestaties Score: 3
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 3
Geluidsproductie Score: 3
Mobiliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Fixer 18 maart 2013

WD My Book Essential 3.0 4TB Zwart

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
debeer 14 maart 2013

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
rdeleeuw 4 februari 2013

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
Mobiliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
joskeelst 27 juni 2012

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 3
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 3
Warmteproductie Score: 3
Geluidsproductie Score: 2
Mobiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
rockhopper 7 juni 2012

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Mobiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
961 12 november 2011

WD My Book Essential 3.0 3TB Zwart

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 3
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
USB 8.0 29 september 2011

WD My Book Essential 3.0 2TB Zwart

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Komplett-NL 21 september 2011

WD My Book Essential 3.0 2TB Zwart

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Mobiliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
heloooooo 20 september 2011

WD My Book Essential 3.0 2TB Zwart

Prestaties Score: 3
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een WD My Book Essential 3.0 1,5TB Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True