×

Help Tweakers weer winnen!

Tweakers is dit jaar weer genomineerd voor beste nieuwssite, beste prijsvergelijker en beste community! Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland weet dat Tweakers de beste website is. Stem op Tweakers en maak kans op mooie prijzen!

Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 2.5
Score: 5
0
Score: 4
2
Score: 3
4
Score: 2
1
Score: 1
2
+1
underdog007007 29 juni 2012

Trust Starzz (Product gekocht)

Mwah heden ten dage kan je beter voor iets anders kijken en iets meer uitgeven.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Geen (live) noice-canceling

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4

+1
Diamundo 20 augustus 2014

Trust Starzz

Goedkoop microfoontje, maar niet schitterend. Degelijke prijs, en nog net degelijke kwaliteit

Pluspunten

  • Bijgeleverde Tripod, erg stevig, met verstelbare hoek voor microfoon

Minpunten

  • Slechte kwaliteit opnames / Zeer kleine microfoon (verkijk je niet!) / Poten v/d tri-pod zijn ingeklapt niet erg vast, en wiebelen enorm heen en weer

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2

0
JurianWB 1 juli 2013

Trust Starzz

Pluspunten

  • Voor de prijs is ie geweldig!
  • Skypen is van goede kwaliteit!
  • Windows 7 installeert de drivers meteen en Windows XP installeert deze ook snel genoeg.
  • Voor het inspreken/opnemen van video's is deze redelijk.

Minpunten

  • Op Windows 8 duurt het instaleren van de drivers best lang.
  • De kwaliteit is geweldig, maar aan de prijs te zien klopt dat wel.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

derekklouwer 28 juli 2016

Trust Starzz

Geinig microfoon voor laag budget. (EDIT : Hij is sinds een week of 2 kapot dus ongeveer 10-3-2017 overleden)

Pluspunten

  • Prijs
  • Compact
  • Met standaardje
  • Sterk tegen vallen

Minpunten

  • Valt snel van je bureau af
  • Niet de beste kwaliteit maar werkt gewoon

Eindoordeel

Score: 3
marrummer 9 mei 2016

Trust Starzz

Gekocht toen ik snel een microfoon nodig had, niet aangeraden, gezien de prijs ook wel logisch.

Pluspunten

  • 5 euro
  • Standaard inbegrepen
  • Microfoon kun je van standaard afhalen
  • ON/OFF knop op microfoon zelf

Minpunten

  • Stuk na 3 maanden
  • Als je erin knijpt zitten de deuken er in

Eindoordeel

Score: 3
Lucasino 7 september 2015

Trust Starzz

Goedkoop, ziet er geinig uit, maar werkt totaal niet. Het volume ligt veels te laag. Ik moet hem boosten (+30) zodat mensen mij normaal kunnen horen. TOTAAL NIET AAN TE RADEN!

Pluspunten

  • bouwkwaliteit is prima

Minpunten

  • volume veels te zacht...

Eindoordeel

Score: 1
Thijsbeer 30 juni 2015

Trust Starzz

Fijne microfoon met een (voor deze prijs) goed geluid. Het aan en uit knopje werkt niet helemaal lekker soepel, maar deze gebruik ik eigenlijk nooit.

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Fijne tri-pod
  • Goede prijs

Minpunten

  • Het "On/Off" Knopje is niet heel degelijk
  • Geen noise-cancelling

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Jochemd13 20 mei 2013

Trust Starzz

Mooie microfoon voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Redelijk goed geluid

Minpunten

  • Achtergrondgeluid

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
otten93 16 januari 2013

Trust Starzz

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Trust Starzz?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*