Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
0
Score: 4
3
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
2
+1
Diamundo 20 augustus 2014

Trust Starzz

Goedkoop microfoontje, maar niet schitterend. Degelijke prijs, en nog net degelijke kwaliteit

Pluspunten

  • Bijgeleverde Tripod, erg stevig, met verstelbare hoek voor microfoon

Minpunten

  • Slechte kwaliteit opnames / Zeer kleine microfoon (verkijk je niet!) / Poten v/d tri-pod zijn ingeklapt niet erg vast, en wiebelen enorm heen en weer

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2

+1
Undie 29 juni 2012 Product gekocht

Trust Starzz

Mwah heden ten dage kan je beter voor iets anders kijken en iets meer uitgeven.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Geen (live) noice-canceling

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4

0
JurianWB 1 juli 2013

Trust Starzz

Pluspunten

  • Voor de prijs is ie geweldig!
  • Skypen is van goede kwaliteit!
  • Windows 7 installeert de drivers meteen en Windows XP installeert deze ook snel genoeg.
  • Voor het inspreken/opnemen van video's is deze redelijk.

Minpunten

  • Op Windows 8 duurt het instaleren van de drivers best lang.
  • De kwaliteit is geweldig, maar aan de prijs te zien klopt dat wel.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

BeunPC 9 mei 2019 Product gekocht

Trust Starzz

Geluidskwaliteit is ver boven mijn verwachtingen. Bouwkwaliteit laat zoals wel te verwachten wat over aan te wensen. Ook pakt de microfoon veel achtergrondgeluid op, maar kan wel een stuk minder worden met wat setup. De stand blijft goed staan en ook prima bouwkwaliteit maar is makkelijk weg te duwen.

Pluspunten

  • geluidkwaliteit
  • prijs/kwaliteit++
  • prima stand

Minpunten

  • achtergrondgeluid
  • bouwkwaliteit is zeer meh

Eindoordeel

Score: 4
derekklouwer 28 juli 2016

Trust Starzz

Geinig microfoon voor laag budget. (EDIT : Hij is sinds een week of 2 kapot dus ongeveer 10-3-2017 overleden)

Pluspunten

  • Prijs
  • Compact
  • Met standaardje
  • Sterk tegen vallen

Minpunten

  • Valt snel van je bureau af
  • Niet de beste kwaliteit maar werkt gewoon

Eindoordeel

Score: 3
Lucasino 7 september 2015

Trust Starzz

Goedkoop, ziet er geinig uit, maar werkt totaal niet. Het volume ligt veels te laag. Ik moet hem boosten (+30) zodat mensen mij normaal kunnen horen. TOTAAL NIET AAN TE RADEN!

Pluspunten

  • bouwkwaliteit is prima

Minpunten

  • volume veels te zacht...

Eindoordeel

Score: 1
Thijsbeer 30 juni 2015

Trust Starzz

Fijne microfoon met een (voor deze prijs) goed geluid. Het aan en uit knopje werkt niet helemaal lekker soepel, maar deze gebruik ik eigenlijk nooit.

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Fijne tri-pod
  • Goede prijs

Minpunten

  • Het "On/Off" Knopje is niet heel degelijk
  • Geen noise-cancelling

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Jochemd13 20 mei 2013

Trust Starzz

Mooie microfoon voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Redelijk goed geluid

Minpunten

  • Achtergrondgeluid

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
otten93 16 januari 2013

Trust Starzz

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Trust Starzz?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True