Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Call of Duty Black Ops I, DS

Prijs
Specificaties Nintendo DS • Actie, Shooter • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Review - Call of Duty: Black Ops

Toeval of niet: in het jaar dat de Call of Duty-franchise een echte uitdager heeft in de vorm van Medal of Honor, bereikt de franchise in kwalitatief opzicht een piek. Modern Warfare 2 was goed, Black Ops is nog beter.

342 9 nov '10

Preview - Call of Duty: Black Ops - Multiplayer preview

Begin deze maand onthulde Treyarch de multiplayer-modus van Call of Duty: Black Ops in Los Angeles. Tweakers.net was er bij en stortte zich op de multiplayer-modus waar gamers massaal op wachten.

193 6 sep '10

Review - E3: Call of Duty - Black Ops

Na het succes van Modern Warfare 2 hoopt Activision op herhaling te gaan met Call of Duty: Black Ops. Aan de marketing zal het niet liggen, want de game was op en rond de E3 overal te zien. En terecht!

85 18 jun '10

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
34
Score: 4
54
Score: 3
37
Score: 2
13
Score: 1
4
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.

Call of Duty Black Ops I, Windows

Pluspunten

  • Het is weer CoD!
  • Game speelt weer heerlijk vertrouwd
  • Wapens en models zien er prima uit
  • Geluid is prima
  • Nieuwe spelopties
  • Theatre mode
  • Zombie mode!
  • Sfeer is goed qua omgeving (sp)

Minpunten

  • (Deels opgeloste) microstutter fixed (grafisch dan, geluid nog niet)
  • Random freezes/vastlopers
  • Cpu overload bug Fixed!
  • AI is ontiegelijk dom
  • Scripting loopt soms niet al te lekker
  • Maps vallen soms wat tegen
  • Snipers hebben een stuk minder mogelijkheden
  • Sommige wapens en killstreaks zijn te overpowered
  • random vastlopers, geluidstutter en texturefouten nog steeds niet verholpen

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 2
Prijs Score: 3

+1
CZero 15 november 2010

Call of Duty Black Ops I, Windows

Pluspunten

  • Een waardige opvolger van MW2. Voegt erg veel toe en je zit er weer heerlijk in. En extreem fijn dat de serverbrowser terug is!

Minpunten

  • Jammer dat hij nog wat getempert wordt door traagheid, lag en dat soort zaken. Over het algemeen wordt dit wel snel en goed opgelost overigens.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 3
Geluid Score: 3
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 3

+1
Michae 8 november 2010

Call of Duty Black Ops I, PS3

Pluspunten

  • Loopt soepel, vlot, zonder haperingen, fouten in het level.
  • AI is zeer goed, op elk nieveau.
  • grafisch uitmuntend
  • Geluiden bij goede audioset verbluffend realistisch
  • Veel harde actie, nooit saai, valt op geen enkel moment tegen.

Minpunten

  • Soms wat weinig basgeluiden (explosies wil je ook voelen)
  • veel filmmomenten waarbij je niks kan doen (is persoonlijk, pas namelijk wel in de sfeer en het verhaal)
  • soms iets te veel gore waardoor het spel niet geschikt is voor jongere mensen die het spel tóch spelen.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 4

0
Veening 19 januari 2011

Call of Duty Black Ops I, Windows

Pluspunten

  • Epische singleplayer
  • Create a Class 2.0 werkt echt heel goed

Minpunten

  • tegenvallende graphics
  • werkt slecht samen met steam
  • slechte verdeling CPU/GPU

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 3
Besturing Score: 4
Replaywaarde Score: 2
Stabiliteit Score: 2
Prijs Score: 3

Thms234 11 januari 2016

Call of Duty Black Ops I, PS3

Super leuke game om met vrienden te doen

Pluspunten

  • Leuk met vrienden
  • Old school wapens
  • Veel geluidjes

Minpunten

  • Graphics mwa
  • Vastlopers
  • Geluid blijft soms haperen

Eindoordeel

Score: 4
Hasharin 10 september 2015

Call of Duty Black Ops I, Windows

Ultieme zombie-mode daar staat de BO ( Black ops) Series bekend om. Unieke verhaal dat speelt met je gedachtes en keuzes. 2000 Spelers per dag online (Multiplayer) 250 speler Singleplayer (Zombie mode + Storyline)

Pluspunten

  • Ultieme Zombie mode
  • Unieke koude oorlog omgeving
  • Keuze uit verschillende facties
  • Weapon Customization
  • Oudere PC's runnen de game goed
  • Character Customization
  • Zeer Unieke verhaal

Minpunten

  • Weinig maps I.v.m DLC's

Eindoordeel

Score: 4
merphixia 25 maart 2014

Call of Duty Black Ops I, PS3

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 3
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Zipperman 18 maart 2014

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 3
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 2
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
chun1 13 december 2013

Call of Duty Black Ops I, Windows

Gameplay Score: 3
Beeld Score: 4
Geluid Score: 3
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
RGAT 30 oktober 2013

Call of Duty Black Ops I, Windows

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 3
Geluid Score: 3
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Retaliator 30 september 2013

Call of Duty Black Ops I, PS3

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Retaliator 30 september 2013

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
JasperDTC 9 augustus 2013

Call of Duty Black Ops I, Windows

Gameplay Score: 3
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 2
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
TheRecklezz 2 augustus 2013

Call of Duty Black Ops I, Windows

Gameplay Score: 3
Beeld Score: 3
Geluid Score: 3
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
ronniebastard 27 maart 2013

Call of Duty Black Ops I, Windows

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
D vd V 25 januari 2013

Call of Duty Black Ops I, PS3

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 3
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
me4sakura 12 december 2012

Call of Duty Black Ops I, Windows

Gameplay Score: 3
Beeld Score: 4
Geluid Score: 5
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Jojo19 7 december 2012

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
OneTimer 22 oktober 2012

Call of Duty Black Ops I, PS3

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
GxTi7 11 oktober 2012

Call of Duty Black Ops I, Windows

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
CapSparrow 2 oktober 2012

Call of Duty Black Ops I, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Zet790 24 september 2012

Call of Duty Black Ops I, Windows

Gameplay Score: 2
Beeld Score: 3
Geluid Score: 4
Besturing Score: 2
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 2

Eindoordeel

Score: 1
michaaeel 12 juli 2012

Call of Duty Black Ops I, Windows

Gameplay Score: 3
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
MiliaanR 14 juni 2012

Call of Duty Black Ops I, Windows

Gameplay Score: 3
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 1
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 1
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
bvettij 25 mei 2012

Call of Duty Black Ops I, Windows

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 3
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 2
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 6

Heb jij ook een Call of Duty Black Ops I, DS?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True