Gebruikers

Score: 4
8 reviews

LaCie Rikiki Go 500GB Rood

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties 500GB 2.5" HDD met USB 2.0 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
3
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+1
heilige geit 11 mei 2012

LaCie Rikiki Go 1TB Zilver

Pluspunten

  • stil
  • klein
  • geintegreerde kabel
  • ziet er niet verkeerd uit

Minpunten

  • kabeltje ging met een halfjaar kapot,na vervanging daarentegen geen problemen meer gehad

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Mobiliteit Score: 5

0
De Fluppe 26 januari 2012

LaCie Rikiki Go 500GB Zilver

Pluspunten

  • Mobiel
  • Voeding over USB
  • Prijs

Minpunten

  • USB Boost werkt niet op x64-besturingssystemen
  • Uitval bij slechte kabel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 3
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 5

0
bauke1994 11 juni 2011

LaCie Rikiki Go 500GB Zilver

Pluspunten

  • stil
  • snel
  • goedkoop
  • compact

Minpunten

  • wordt erg warm
  • onbetrouwbaar

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 2
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 2
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 5

0
dudok12 17 december 2010

LaCie Rikiki Go 1TB Zilver

Pluspunten

  • Vormgeving, stil, klein, blijft koel.

Minpunten

  • te kort USB snoertje.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 5

AMES 30 januari 2013

LaCie Rikiki Go 500GB Zilver

Prestaties Score: 3
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 2
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 3
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
Mobiliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
Anoniem: 403478Newbie 26 mei 2011

LaCie Rikiki Go 1TB Zilver

Prestaties Score: 3
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
filenox 15 april 2011

LaCie Rikiki Go 500GB Zilver

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 98248 5 januari 2011

LaCie Rikiki Go 1TB Zilver

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LaCie Rikiki Go 500GB Rood?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee