Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
8
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
2
11 reviews - Pagina 1 van 1
db87 27 oktober 2011

Coollaboratory Liquid Ultra

Pluspunten

Minpunten

  • Liquid Ultra blijft niet vloeibaar. Na een jaar is het helemaal vastgekoekt en zeer gevaarlijk de koeler te verwijderen zonder schade aan de computeronderdelen.
  • Processor en heatsink moeten opnieuw geschuurd worden.

Eindoordeel

Score: 1
Prijs Score: 5
Warmtegeleiding Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Saiya_Jin_Vegeta 12 juni 2015

Coollaboratory Liquid Ultra

Koel werking niet getest. CPU sloot niet aan op de koeler. Derhalve was de overdracht van warmte slecht en heb ik het verwijderd. Hierdoor gevonden dat Liquid Ultra het aluminium van het koelblok wegvreet. De koellichamen moeten opnieuw gelapt worden! Let op: zeer agressief op aluminium!! (slecht!)

Pluspunten

  • Hype product

Minpunten

  • Vreet in alumnium

Eindoordeel

Score: 1
fragcompany 21 maart 2013

Coollaboratory Liquid Ultra

Prijs Score: 2
Koelvermogen Score: 5
Installatiegemak Score: 4
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
sir serial 25 juni 2011

Coollaboratory Liquid Ultra

Prijs Score: 4
Warmtegeleiding Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Stizzel 26 juni 2011

Coollaboratory Liquid Ultra

Prijs Score: 4
Warmtegeleiding Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Aardwolf 8 juli 2011

Coollaboratory Liquid Ultra

Prijs Score: 4
Warmtegeleiding Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Jonathan-458 19 november 2015

Coollaboratory Liquid Ultra

Heb mijn 3770K gedelid, CLU zit nu tussen de Die & IHS eerste bevindingen zijn zeer positief: CLU : 60c@4.5Ghz met 1.208V (Linpack) zonder : 78c@4.2Ghz (Linpack) Mocht hij verharden etc dan voeg ik dit later toe. (tussen de NH-U14S en 3770K zit NT-H1)

Pluspunten

  • High Performance
  • Perfect tussen Die-IHS

Minpunten

  • Niet voor de standaard user
  • Conductive
  • Volgens verschillende fora's hecht het aan koper
  • Niet gebruiken met Aluminium!!!!

Eindoordeel

Score: 5
+1
Kalix 1 april 2016

Coollaboratory Liquid Ultra

Gisteren mijn 4770K voorzien van Liquid Ultra als vervanging van de Noctua NT-H1 die er tot nog toe op zat. De koelprestaties i.c.m. mijn H60 vielen me nog al tegen met NT-H1. Lees de uitgebreide tekst voor het resultaat.

Pluspunten

  • Perfecte koelprestatie
  • Genoeg voor twee applicaties
  • Geleverd inclusief cleaningkit en kwastjes

Minpunten

  • Iets duurder per applicatie
  • Geleidende pasta
  • Niet toepassen op Alluminium!!!

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Koelvermogen Score: 5
Installatiegemak Score: 4
Compatibiliteit Score: 4

mrgnex 21 maart 2017

Coollaboratory Liquid Ultra

Verschillende positieve delid resultaten mee gehaald. Beetje stoeien met aanbrengen maar zeker goed spul!

Pluspunten

  • Koelprestaties
  • Blijft prima zelfs na jaren

Minpunten

  • Aanbrengen

Eindoordeel

Score: 5
jparez 4 februari 2019 Product gekocht

Coollaboratory Liquid Ultra

Ik heb dit toegepast op mijn videokaart msi R9 390x 8gb en hierdoor draait de kaart maar liefst 15 tot 25 graden koeler als met gewone koelpasta Pas op!!! Je mag absoluut niet op aluminium toepassen, teveel gebruiken of knoeien want dan heb je kans dat de kaart defect raakt

Pluspunten

  • Koelt exstreem goed
  • Je hebt heel weinig nodig
  • Blijft jaren goed

Minpunten

  • Gebruik het absoluut niet op aluminium
  • Knoei absoluut geen druppel op de printplaat
  • Er zijn geen minpunten zolang je het maar goed en zorgvuldig aanbrengt

Eindoordeel

Score: 5
MineTurtle 16 juli 2019 Product gekocht

Coollaboratory Liquid Ultra

Superieur spul, snoept zo 20 graden van de temperatuur af bij een delid. Let wel op dat dit goedje geleidend is, dus niet morsen!

Pluspunten

  • Superieure geleiding
  • Na lange tijd nogsteeds makkelijk te verwijderen

Minpunten

  • Anders aanbrengen dan met gewone koelpasta, let goed op!

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Coollaboratory Liquid Ultra?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True