Cooler Master Sniper AMD Black Edition

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties Tower • 2 interne + 1 externe bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Review - Cooler Master Sniper

De Sniper is een van de behuizingen uit Cooler Masters zogenaamde CM Storm-lijn. Deze opvallende behuizing doet denken aan de HAF-kasten maar gaat net een paar stapjes verder.

72 10 dec '09

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score 4.6470588235294 van 5 sterren
5 van 5 sterren
11
4 van 5 sterren
6
3 van 5 sterren
0
2 van 5 sterren
0
1 van 5 sterren
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
SimD 2 april 2011

Cooler Master Sniper Black Edition

Pluspunten

  • Zwaar;
  • Solide;
  • Goed afgewerkt;
  • Veel waar voor je geld;
  • Mooie design (persoonlijk I understand)

Minpunten

  • Vooral kleine details
  • Geen weerstand draaiknop;
  • Printplaatje niet beschermd;
  • Geen Stoffilters.
  • Geen USB3.0
  • Euhmmm..

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)

+1
MineTurtle 23 maart 2011

Cooler Master Sniper Black Edition

Pluspunten

  • Degelijke kast
  • veel inbouwmogelijkheden
  • redelijke prijs
  • Fan van voeding kan vanaf buiten de kast lucht aanzuigen

Minpunten

  • weinig aan te modden

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)

+1
Mday 3 januari 2010

Cooler Master Sniper Black Edition

Pluspunten

  • Stevig
  • Makkelijke installatie van HDD's en DVD drives
  • Bijgeleverde onderdelen
  • Airflow en stilte
  • Hilarische spelfout in handleiding: Insert hard dick drive

Minpunten

  • Kabels kunnen in de weg zitten
  • PCI kaarten zitten met tool-free montage niet vast
  • Verwarrende aansluiting van fancontroller

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)

+1
jan jaffa 20 december 2009

Cooler Master Sniper Black Edition

Pluspunten

  • airflow
  • Ruimte
  • poten aan de onderkant
  • handvat
  • cablemanagement

Minpunten

  • Probleem plaatsing moederbord
  • zijpanelen gaan stug dicht
  • zijpanelen krasgevoelig
  • stofilter voor voeding was handig geweest
  • tool free system voor uitbreiding kaarten

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)

skullrdw 8 oktober 2013

Cooler Master Sniper Black Edition

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • makelijk in gebruik
  • veel ruimte achter moederboord
  • genoeg ruimte voor hdd's
  • goede koeling out of the box met 3 200 mm fan's + fan controller
  • leuk verlicht

Minpunten

  • wat moeilijker om alles er strak uit te laten zien maar met wat moeiten over kom je dat ook
  • geen 4 way gpu set up mogelijker met dual slot kaarten

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Thrashie 10 maart 2013

Cooler Master Sniper Black Edition

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)
Anoniem: 368645 27 maart 2012

Cooler Master Sniper Black Edition

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)
Elwin 14 november 2011

Cooler Master Sniper Black Edition

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
daantjer94 16 mei 2011

Cooler Master Sniper Black Edition

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
millman 29 november 2010

Cooler Master Sniper Black Edition

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
rupdo Newbie 14 november 2010

Cooler Master Sniper Black Edition

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Anoniem: 238498 6 juni 2010

Cooler Master Sniper Black Edition

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
fangfang 5 juni 2010

Cooler Master Sniper Black Edition

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)
Gelunox 26 mei 2010

Cooler Master Sniper Black Edition

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
partyondude 24 mei 2010

Cooler Master Sniper Black Edition

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Brambo1 19 maart 2010

Cooler Master Sniper Black Edition

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
rows 11 maart 2010

Cooler Master Sniper Black Edition

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Cooler Master Sniper AMD Black Edition?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee