Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

- Reviews

Prijs
Specificaties Bluetooth muis - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
15
Score: 4
34
Score: 3
10
Score: 2
6
Score: 1
1
+2
Jungian 19 april 2011

Apple Magic Mouse

Pluspunten

  • Scrollt heerlijk
  • Gestures werken fijn
  • Plug-and-play
  • Stevig
  • Symmetrisch

Minpunten

  • Tracking speed is hardwareMATIG
  • Minder/niet geschikt voor mensen met een palm grip
  • Minder/niet geschikt voor gaming

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 3
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

+2
neero 15 juli 2010

Apple Magic Mouse

Pluspunten

  • Mooi design
  • Multi-touch en Scroll bewegingen werken zeer intuitief
  • iMac herkent de muis meteen wanneer deze aan staat

Minpunten

  • Geen ergonomisch design
  • Rechter- en Linkermuiknop niet tegelijk te gebruiken
  • Batterijleven valt tegen
  • Scrollfunctionaliteit heeft soms een eigen wil
  • Hoge prijs

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Ergonomie Score: 2
Functionaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 2

+2
WWAS 6 september 2012

Apple Magic Mouse

Pluspunten

  • design
  • multifunctionaliteit
  • gebruiksgemak swipen

Minpunten

  • aanschafprijs
  • beperkt batterijleven
  • formaat: te weinig volume

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Drivers / support Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Ergonomie Score: 2
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

+1
N1ckk 15 mei 2012

Apple Magic Mouse

Pluspunten

  • Revolutionair
  • Prachtig design
  • Bluetooth
  • Geweldige integratie binnen OS X

Minpunten

  • Prijs -> Meer dan waard!
  • Niet oplaadbaar (kan wel door accessoires van derden)
  • De minimale ondersteuning voor Windows

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

+1
icter-tje 9 januari 2015

Apple Magic Mouse

Het is een mooie muis, hij ligt fijn in de hand maar ik mis toch wat functionaliteit tegenover de Magic Trackpad

Pluspunten

  • 2 knoppen
  • Mooi design
  • Multitouch

Minpunten

  • Erg wennen
  • Schrollt soms wanneer het niet nodig is

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Drivers / support Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

+1
NetXtreme 14 november 2010

Apple Magic Mouse

Pluspunten

  • Degelijke muis
  • Draadloos (Gemak)
  • Swipe
  • Prijs

Minpunten

  • Rechts + Links tegelijk (alleen als je gamer bent)
  • Windows (7) support
  • Draadloos (Batterijen)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

+1
eerdepeer 31 maart 2010

Apple Magic Mouse

Pluspunten

  • prachtig design
  • slide functionaliteit met scrollen
  • soepel in gebruik
  • de hoogte (of eigenlijk laagte) van de muis zorgt ervoor dat je minder moeite hoeft te doen bij het schakelen tussen typen en het besturen van de muis.

Minpunten

  • scrollfunctionaliteit heeft soms een eigen wil
  • scrollfunctionaliteit niet per programma in te stellen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Drivers / support Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

+1
ikeizer 15 februari 2010

Apple Magic Mouse

Pluspunten

  • Laser werkt goed op diverse ondergronden (hout, zwart, wit getest)
  • Werking multitouch prima
  • Prima batterij levensduur

Minpunten

  • Rechtermuisknop functie "mist" regelmatig
  • "Swipe" functie vrijwel onbruikbaar
  • Krasgevoelig plastic

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

0
L.Neut 18 juni 2015

Apple Magic Mouse

Mooi design en makkelijk te verbinden. Apple blijft je met elk product toch maar weer verbazen.

Pluspunten

  • Design
  • Scrollt heerlijk
  • Gestures werken fijn
  • iMac herkent de muis meteen wanneer deze aan staat
  • Bluetooth
  • Multitouch
  • Laser werkt goed op diverse ondergronden

Minpunten

  • Erg Prijzig
  • Totaal ongeschikt voor gamen vanwege ontbreken scrollwiel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

0
kj.web 18 december 2009

Apple Magic Mouse

Pluspunten

  • Ligt mooi in de hand
  • voldoet erg goed qua multi Touch
  • ziet er mooi uit
  • En de functies zijn om van te dromen

Minpunten

  • Werkt slecht in Windows
  • Batterij status verspringt steeds

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Drivers / support Score: 3
Precisie Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

thijs.vdbNewbie 28 oktober 2015

Apple Magic Mouse

Mooi design, maar zeker niet het geld waard.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Prijs
  • Batterijduur
  • Ligt niet lekker in de hand

Eindoordeel

Score: 3
Rafe 25 oktober 2015

Apple Magic Mouse

Mooi om te zien ding en de gestures (vegen met twee of drie vingers om van window/desktop te wisselen) werken prima. Helaas gaat de vorm ten koste van het gebruikersgemak, binnen een uur krijg ik er kramp van in mijn hand. Verderheb ik geen RSI-achtige klachten.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • OS X gestures

Minpunten

  • Langer dan 10 minuten werken zorgt voor pijn

Eindoordeel

Score: 1
Bremg 29 september 2015

Apple Magic Mouse

Totaal niet ergonomisch. Binnen 2 weken RSI klachten. Niet nauwkeurig genoeg.

Pluspunten

  • sidescroll

Minpunten

  • dpi
  • ergonomie

Eindoordeel

Score: 2
senna007 21 juni 2015

Apple Magic Mouse

Ik vind hem heel erg tegenvallen reageert helemaal niet allert, heb weer snel mijn logitech Anywhare MX aangesloten werkt veel beter op mijn Macbook pro 2014

Pluspunten

  • design
  • bluetooth
  • draadloos

Minpunten

  • reageert slecht
  • veel te plat lijkt wel of je met je hand over de tafel vrijft
  • niet voor grote handen

Eindoordeel

Score: 2
ralpharma 4 april 2015

Apple Magic Mouse

De Magic Mouse onderscheidt zich vooral door wat je niet ziet. Dat scrollen is even wennen en heerlijk. Maar dat je net als bij de trackpad ook makkelijk kan inzoomen, swipen enz. is echt een mooi kunststukje. Wel toe aan een update na zoveel jaar...

Pluspunten

  • Design
  • Scrollen, swipen, uitvergroten
  • Licht
  • Degelijke bouwkwaliteit

Minpunten

  • Batterijduur (zelfs 2700 mAh vreet ie op)
  • Zeer snel smoezelig, vies
  • Ergonomie (en zeker niet geschikt voor gaming)
  • Prijs (zelfs na jaren zonder innovaties, nog érg prijzig)

Eindoordeel

Score: 4
[Yellow] 4 maart 2015

Apple Magic Mouse

Ik vond hem er erg mooi uitzien en ook dat je kon scrollen zonder wieltje leek me erg cool. Na 1 jaar echter RSI gekregen omdat je onbewust je middelvinger omhoog houdt. Heb nu weer mijn oude muis.

Pluspunten

  • Mooi

Minpunten

  • RSI veroorzaker!
  • Totaal ongeschikt voor gamen vanwege ontbreken scrollwiel
  • Te plat. Zou hoger mogen.

Eindoordeel

Score: 2
Agorias 7 januari 2015

Apple Magic Mouse

Ergonomisch zeer ondermaats, na een aantal minuten krijg je kramp in je hand. De muis heeft daarnaast twee lange sliders, waardoor hij stroef over het oppervlak schuift. De cursorsnelheid ligt daarnaast voor mij te laag. Knoppen zijn ook vrij stroef. Bij multi-touch gestures wil de muis ook wel eens verschuiven.

Pluspunten

  • Multi-touch
  • Mooi

Minpunten

  • Ergonomie
  • Stroef in knoppen en beweging
  • Batterijduur
  • Cursorsnelheid laag

Eindoordeel

Score: 2
arcane95Newbie 19 september 2014

Apple Magic Mouse

Deze muis is een must have als je een mac gebruiker bent. Vooral als je de multi-touch bent gewent van de mac books deze vind je namelijk terug op de muis.

Pluspunten

  • Design
  • Multi-touch functies
  • Connectiviteit
  • Eenvoudig

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
nanoChip 16 mei 2014

Apple Magic Mouse

Prijs Score: 3
Drivers / support Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Precisie Score: 2
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 2

Eindoordeel

Score: 3
M94D 25 april 2014

Apple Magic Mouse

Prijs Score: 2
Drivers / support Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
jeremyfra 12 april 2014

Apple Magic Mouse

Prijs Score: 2
Drivers / support Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Precisie Score: 3
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
marcel50506 2 april 2014

Apple Magic Mouse

Prijs Score: 3
Drivers / support Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Dhrzao 11 februari 2014

Apple Magic Mouse

Prijs Score: 3
Precisie Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
KoonE 30 december 2013

Apple Magic Mouse

Prijs Score: 2
Drivers / support Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
iFanboy 15 november 2013

Apple Magic Mouse

Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple Magic Mouse?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iOS 10 Microsoft Xbox One S FIFA 17 Sony PlayStation VR AMD Radeon RX 480 4GB Battlefield 1 Google Android Nougat Watch Dogs 2

© 1998 - 2016 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True