Gemiddelde gebruikersscore
Ik heb deze koeler aangeschaft by Mycom, samen met een tube Zalman ZM-STG2, dit omdat dit goede koelpasta is en ik hier ook nog een review over ga schrijven.
Het uiterlijk.
De doos geeft het idee dat je met een serieuze koeler te maken hebt, het beschikt over vele keren 'ISGS-300' en een afbeelding van de koeler en van Zoe, een soort symbool van Thermaltake. De beschrijving is, in deze volgorde, in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Chinees (vereenvoudigd Han), Koreaans, Japans, Russisch en Turks. Op de achterkant staat een uitleg van het product.
Dit bakbeest heeft het uiterlijk van een groot Amerikaans schop-voor-je-donder-motorblok. De ventilator die erbij is geleverd is zeer mooi, doch functioneel, de afwerking is...
Bij deze een zeer korte review, om geinteresseerde te informeren over deze cooler.
Let op, ik heb geen metingen gedaan, dus of iets veel geluid maakt of niet, is mijn subjectieve mening.
Ik heb deze cpu cooler gekocht omdat mijn systeem:
Phenom II 955 @ 3.8ghz
Let op, mijn moederbord heeft de processor dwars erop zitten, waardoor ik de intake van de cooler niet naar mn front fans kon richten! Dit kan nadelige effecten op de koelprestaties hebben.
Tijdens de warmere dagen van juni, mij te warm werd, en tevens veels te luidruchtig was.
Temperatuur 100% Load:
@ stock cooler: 63-64 graden