Samsung LE32B550

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties 32" • Full HD • LCD • 1 tuner - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
3
Score: 4
7
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
5618 25 augustus 2009

Samsung LE32B550

Pluspunten

  • prijs
  • kijkhoek
  • aansluitmogelijkheden
  • CI+ slot

Minpunten

  • installatie van voet via schroeven
  • grootte afstandsbediening
  • beperkte herkenning bestandstypes Media Play
  • zeer beperkte handleiding

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

+1
dutch_warrior 26 oktober 2009

Samsung LE40B550

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit verhouding, helemaal na het aanpassen van de firmware zodat hd content kan worden gekeken vanaf een usb apparaat.
  • Goed kleurcontrast en erg helder beeld op korte afstand zelfs te helder voor mij.
  • Tv start redelijk snel en heeft een vlot en duidelijk menu.
  • 4x hdmi ook 1 poort aan de zijkant.
  • Erg scherp ook vanaf kleine afstand mijn gamecube emulator draait super smash melee natuurlijk op lage resolutie maar ook hier was het beeld op full-screen nog prima.

Minpunten

  • Grote afstandsbediening.
  • De buitenrand is glimmend, als de tv erg licht staat zie je soms een kleine reflectie in deze rand maar dit ervaar ik niet als storend. Je ziet het vooral als je dichtbij zit.
  • Jammer dat er geen DVI connector is maar voor deze prijs is dat ook niet gek.
  • Aanraak gevoelige knoppen, dit vind ik een zeer irritante feature helemaal op de glimmende buitenrand, je hebt meteen vlekken op de rand en zie in het donker maar eens het juiste knopje te vinden, gelukkig is de afstandsbediening ondanks zijn grote wel goed te bedienen en fijn ingedeeld zodat je ook op gevoel meestal wel het juiste knopje indrukt.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

0
MulhollandDrive 6 december 2020 Product gekocht

Samsung LE46B550

11 jaar in bezit prima kwaliteit dus. Goede beeldkwaliteit

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Levensduur
  • Geen smart tv dus ook geen last van hinderlijke apps

Minpunten

  • geluid is wat mager
  • geen Audio Return channel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 3

0
stellastarr 21 mei 2010

Samsung LE40B550

Pluspunten

  • erg scherp, en snel beeld

Minpunten

  • backlightbleeding, geluid ondermaats voor HD-filmbeleving

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5

Anoniem: 371759Newbie 22 augustus 2010

Samsung LE40B550

Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 320196Newbie 28 mei 2010

Samsung LE40B550

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Mivadebe 30 maart 2010

Samsung LE32B550

Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 3
Inbrandgevoeligheid Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
amst3l 19 december 2009

Samsung LE32B550

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
stonedgeek 2 december 2009

Samsung LE32B550

Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
TheArchitect 20 oktober 2009

Samsung LE32B550

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung LE32B550?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee