Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
David_TTT
29 december 2009

Belkin Draadloze N+ Router

Na het overlijden van mijn Sitecom WL-308 gaming router heb ik hiervoor in de plaats een Belkin N+ router gekregen. Deze voldeed aan mijn wensen van een N router icm gigabit LAN. Tevens zit er een USB aansluiting op voor externe opslagen media zoals een harde schijf of USB stick. Dit vond ik een positief pluspunt ten opzichte van mijn "oude" Sitecom router. Bij het openmaken van de doos merkte ik op dat het een vrij "basis" pakket is, zonder te veel extra rommel. Het bestaat uit de router, manual, kort cat5e kabeltje, cd-rom met meuk en de power adapter. Meer is naar mijn mening ook niet nodig. De router zelf heeft de standaard WAN aansluiting, 4 Gigabit LAN aansluitingen en een USB aansluitingen voor opslag media. Door middel van blauwe...

Pluspunten

• Goede, stabiele Gbit verbinding
  • Goed bereik en stabiele verbinding NA configureren Wlan
  • USB aansluiting voor opslag media (niet getest)

Minpunten

• Niet vervangbare Wlan antennes
  • Zeer slechte Wlan verbinding bij niet configureren
  • karig en rommelige lay-out van het menu

Giem
1 december 2009

Belkin Draadloze N+ Router

Aanschaf Omdat ik sinds kort overgestapt ben op Ziggo Alles in één en verwacht binnenkort over te gaan op 120Mbit was ik rustig rond aan het kijken gegaan naar een 1gigabit router. Niet met veel haast, want dat heeft ziggo ook niet dus ik wachte op een mooie aanbieding. Daarbij deed mijn 100mbit router het nog prima. Vorige week kwam door de iBood-hunt deze Belkin op mijn pad en op het eerste gezicht voldeed hij aan al mijn eisen: Gigbit lan, Wireless N en als extra een usb poort voor een externe HD. Dit laatste was een leuke extra, kon mijn laptop die nu als fileserver werkte de meterkast ook uit. Dit alles voor de prijs van 38.50, voor die prijs kon je hem nergens anders krijgen. In de doos Zoals op de foto te zien is zit er...

Pluspunten

• 4x Gigibit netwerk
  • USB2 poort voor externe HD

Minpunten

• Erg beperkte interface.
  • Beperkte Lan instellingen.
  • Geen QOS.
  • Herstarten na elke losse wijziging.

dadoupy
12 november 2009

Belkin Draadloze N+ Router

Ik heb de router nu enkele maanden en draaien doet ie prima, ik bedoel dan de stabiliteit.
Over de mogelijkheden vindt ik 'm tegenvallen.
Maar daar heb ik 'm niet voor gekocht. De router ondersteund Wlan-N op 2 frequenties, dus tot 300Mbit, heeft gigabit poorten én een USB2 poort. Klaar voor de toekomst.
Net zoals ik met mijn Asus wl500g heb gedaan, wacht ik op custom firmware en hoop ik hier een NAS van te kunnen maken. De Asus begint wat gedateerd te raken, vind ik.
De router heeft een goede prijs/kwaliteit verhouden, vooral omdat ie goedkoop is. De mogelijkheden en beheersbaarheid vindt ik wat aan de magere kant.
Over de ondersteuning kan ik een ding zeggen: Ik wacht nu 3 dagen op antwoord. De DDNS werkt niet en ik heb naar mijn...

Pluspunten

• Stabiliteit

Minpunten

• Mogelijkheden
  • Beheersbaarheid

3 van 5 sterren (Voldoende)
Anoniem: 313579
10 augustus 2009

Belkin Draadloze N+ Router

Uit de doos, direct gebruiksklaar, was beetje huiverig voor Belkin, aangezien in Linksys GUI gewend ben, maar installatie en instellen verliep als de brandweer. GUI is perfect, kind kan de was doen.

Pluspunten

• Geweldige snelheidswinst tov mijn oude Linksys bakje

Minpunten

• Een enkele keer moeten herstarten tijdens installatie, kon opeens de user interface via IP niet meer bereiken. Verder zeer tevreden, maar nog maar minder dan een week in gebruik.
  • We gezien dat er maar liefst 12V ingaat, moet nog eens zien wat het verbruik is over tijd, zit wel een funcite op om hem gedurende de nachturen uit te schakelen.

Cheetah
18 november 2011

ukoker
28 juli 2010

jeffer
15 juni 2010

Belkin Draadloze N+ Router

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Belkin Draadloze N+ Router?