Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
32 reviews

Philips SHP2000 (Zwart) - Reviews

Prijs
Specificaties Over-Ear zonder bediening - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
9
Score: 4
16
Score: 3
5
Score: 2
2
Score: 1
0
+2
RobinHood 28 december 2014

Philips SHP2000 (Zwart)

Spotgoedkoop is het eerste wat opkomt als je hem ziet, maar stiekem klinkt dit ding behoorlijk goed, en ondanks het goedkope, krakende, buigende plastic, is het een behoorlijk stevig ding. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Klinkt prima, en voor zijn prijs zeer goed
  • Degelijk.
  • Comfortabel.
  • Lange kabel

Minpunten

  • Oogt en voelt erg goedkoop.
  • Rammelende snoertjes
  • Schuifsysteem met een voorliefde voor haar.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
Flippylosaurus 5 april 2017

Philips SHP2000 (Zwart)

Prima koptelefoon voor een uitstekende prijs die toch wel wat plastic-y aanvoelt.

Pluspunten

  • Basreproductie
  • Prijs
  • 6,3mm jack converter

Minpunten

  • Voelt goedkoop aan
  • Verstelmechanisme eet haren

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
biteMark 21 mei 2015

Philips SHP2000 (Zwart)

Mijn favoriete hoofdtelefoon in deze prijsklasse!

Pluspunten

  • Groot bereik
  • Heldere weergave van zowel hoge als lage tonen
  • Draagcomfort
  • prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Vaste kabel
  • Geen noise cancelling
  • Behuizing kraakt en voelt goedkoop

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4

0
tweakradje 27 augustus 2016

Philips SHP2000 (Zwart)

Wat kan je verwachten voor zo'n prijs? Nou je krijgt meer dan je verwacht.

Pluspunten

  • Lage prijs
  • Vette bas
  • Sterk

Minpunten

  • Laag rendement (zacht geluid)
  • Draagcomfort

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3

0
treinentom 7 februari 2011

Philips SHP2000 (Zwart)

Pluspunten

  • Diepe bass
  • Goede hoge tonen
  • Grote oorkussens
  • Licht
  • Goedkoop

Minpunten

  • Alles plastic
  • Geen volume-controle

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5

0
Zebby 13 januari 2010

Philips SHP2000 (Zwart)

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Goede bas
  • Zit comfortabel om je oren heen
  • Lange kabel
  • Goedkoop

Minpunten

  • Slechte bouwkwaliteit, plastic
  • Lange kabel (beetje lastig bij gebruik met MP3-speler)
  • Warm

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4

mcouzijn 18 juli 2018 Product gekocht

Philips SHP2000 (Zwart)

Uitstekend geluid voor een hoofdtelefoon van deze prijs ( 11,95). En als je naar muziek luistert, staat de geluidskwaliteit natuurlijk voorop. Het draagcomfort is prima, dankzij de grote gepolsterde oorschelpen. Met de verstelbare hoofdband die prettig klemt blijft de hoofdtelefoon ook goed zitten. Lekker lang snoer, en een gratis jack-adapter.

Pluspunten

  • Hoge geluidskwaliteit
  • Prettig draagcomfort
  • Idioot lage prijs

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Luc2000 21 januari 2018 Product gekocht

Philips SHP2000 (Zwart)

Prima comfortabele hoofdtelefoon voor de prijs, met goed geluid. Kabels zitten niet goed vast, op een gegeven moment ontstaat er een los contact (duurde ongeveer 2 jaar) waardoor 1 kant niet meer werkt. Nieuwe gekocht en kabels direct vastgelijmd, heb deze ondertussen ook weer 2 jaar, en geen problemen mee.

Pluspunten

  • Goed geluid (zowel hoge als lage tonen)
  • Lage prijs
  • Grote, comfortabele oorschelpen (zit ook met bril erg goed)
  • Erg lange kabel
  • Bijgeleverde converter van 3.5 naar 6.3 mm

Minpunten

  • Voelt goedkoop aan
  • Kabels zitten niet goed vast

Eindoordeel

Score: 5
DoesDoodlesNewbie 29 november 2016

Philips SHP2000 (Zwart)

Oerdegelijke koptelefoon, met prima geluid voor zijn prijs. Wel volledig hard plastic, maar meer mag je ook niet verwachten. Kraakt tijdens het opzetten maar houd zich redelijk stil tijdens normaal gebruik. Heeft het voor mij 3 jaar volgehouden voordat de bedrading het begaf.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Goedkoop
  • vrij comfortabel

Minpunten

  • Volledig hard plastic
  • zwak ogende bedrading

Eindoordeel

Score: 4
planet8 23 november 2016

Philips SHP2000 (Zwart)

Koptelefoon kapot na half jaar gebruik, nooit maximum volume nooit laten valen. Plotseling stukgegaan tijdens het luisteren naar muziek, ik wist zelfs niet dat een koptelefoon stuk kan gaan. Maar voor een tientje kan je niet klagen, natuurlijk.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • Levensduur

Eindoordeel

Score: 2
sven monsterNewbie 6 september 2016

Philips SHP2000 (Zwart)

Het is een prima ding hoor! Maar volume is wel echt een heel groot dingetje, klinkt heel erg zacht! Dus ik geef dit 4 sterren! Geluid is voor de rest prima, bas is goed! Alleen dat volume is jammer. Maar hij kraakt totaal niet! Ik raad deze aan!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Goede Bass
  • Zit goed

Minpunten

  • Volume erg zacht

Eindoordeel

Score: 4
axensir 2 augustus 2016

Philips SHP2000 (Zwart)

Geluid is ok verder een goedkoop plastic ding dat rammelt en piept

Pluspunten

  • Geluid
  • Lange kabel

Minpunten

  • Bouwkwaliteit

Eindoordeel

Score: 3
John Stopman 26 mei 2016

Philips SHP2000 (Zwart)

Prima bouwkwaliteit en redelijk goede bas. Het maximum volume is een lachertje: ook in de hoogste stand klinkt het geluid nogal zacht via mijn Galaxy S2+ (wat niet het geval was met de Phillips die ik eerder had) :D

Pluspunten

  • Stevig
  • Goedkoop
  • Kabellengte is precies goed

Minpunten

  • Max. volume had hoger ingesteld mogen worden

Eindoordeel

Score: 3
Nozmordre 2 april 2016

Philips SHP2000 (Zwart)

Uitstekende geluidskwaliteit, zeker gezien de lage prijs. Ik zit op mijn 2e, de 1e heeft het 1 jaar en 8 maanden uitgehouden voor een van de oren geen geluid meer gaf. Het plastic kraakt wat als je beweegt maar het is niet afleidend. Comfort is prima.

Pluspunten

  • Heel hoge geluids kwaliteit voor de prijs
  • Comfortabel

Minpunten

  • Plastic kraakt wat

Eindoordeel

Score: 5
youriwannet 29 november 2015

Philips SHP2000 (Zwart)

Goed product. Goed koop en zeer goede geluidskwaliteit. Behuizing is wel een min puntje

Pluspunten

  • Goede bass
  • Helder geluid
  • Lange kabel
  • Zit zeer lekker
  • Voor de prijs zeker een aanrader !
  • Bij www.coolsound.nl besteld. Zeker een aanrader.

Minpunten

  • Behuizing is van plastic waardoor het niet stevig aan voelt
  • Kabels lijken heel lost te zitten in de oorkappen

Eindoordeel

Score: 4
gewoon_jasper 11 april 2015

Philips SHP2000 (Zwart)

prima ding voor de prijs er zijn ongetwijfeld beteren te koop, maar deze is gewoon goed voor een huistuin&kuiken gebruiker ik begon hiermee (als gamer) en ben uiteindelijk verder gegaan met een wat duurde koptelefoon

Pluspunten

  • prijs
  • prijs kwaliteit
  • goede bass
  • goed geluid

Minpunten

  • toch wat goedkoop maar daar is de prijs ook naar
  • de uitschuifbare delen breken makkelijken af
  • krakende kabels

Eindoordeel

Score: 5
Dark Phantom 4 april 2015

Philips SHP2000 (Zwart)

Een goedkope over-ear hoofdtelefoon met zeer uitstekende geluidskwaliteit. Ik heb deze koptelefoon nu al een maand, en ben er zeker tevreden mee. Het materiaal is wel van plastic, dus het voelt wel wat goedkoop aan. Maar als je een goedkope, kwalitatieve koptelefoon nodig hebt,is dit zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Zeer goede prijs
  • Oorkussens zitten lekker

Minpunten

  • Voelt cheap aan

Eindoordeel

Score: 5
MSI2 4 november 2014

Philips SHP2000 (Zwart)

7,99 bij Blokker. Prijs/Kwaliteit is onovertroffen. Gewoon een prima Koptelefoon.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Super Comfortabel

Minpunten

  • Plastic

Eindoordeel

Score: 5
Alex_dragon 8 september 2014

Philips SHP2000 (Zwart)

Prima koptelefoon met geweldig geluid (vooral hele heldere en diepe bas en middentonen) voor een heel zacht prijsje. Is wel oerlelijk en gemaakt van goedkoop plastic dat makkelijk stuk gaat.

Pluspunten

  • Diep geluid, bijzonder goed voor zijn prijsklasse en is makkelijk vergelijkbaar met veel duurdere sennheiser. Hele diepe bas, volle middentonen, en ook prima hoge tonen.
  • Goedkoop maar goed!

Minpunten

  • Oerlelijk, gigantisch ding. Plastic is bros en breekt erg makkelijk, als je te veel met je hoofd beweegt kan je het ook horen kraken en piepen. Degelijk zijn ze zeker niet.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
yvo97yvo 8 juli 2014

Philips SHP2000 (Zwart)

TOP TIP: lijm de aansluiting tussen de draden en de koptelefoon dicht zodat het draad niet in de koptelefoon kan bewegen (als je aan de draad wiebelt snap je wat ik bedoel) dit zorgt ervoor dat hij veel langer mee gaat!

Pluspunten

  • Geweldige bass
  • Ook goed met hogere tonen
  • Portable
  • Prijs
  • Comfortabel

Minpunten

  • vooral plastic

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Nebula M31 29 april 2014

Philips SHP2000 (Zwart)

Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Zipperman 12 april 2014

Philips SHP2000 (Zwart)

Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
MsG 10 januari 2014

Philips SHP2000 (Zwart)

Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
flaskk 2 november 2013

Philips SHP2000 (Zwart)

Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 2
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 2

Eindoordeel

Score: 4
KSchreuder23 31 juli 2013

Philips SHP2000 (Zwart)

Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Philips SHP2000 (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True