Wordt verwacht

Reviews door gebruikers

Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
0lle
6 maart 2025 Product gekocht

Thermalright Core Matrix 360 Zwart

Specifiek deze koeler gekocht, omdat ik de TL-K12 fans van Thermalright in mijn behuizing wilde gebruiken. Er waren niet heel veel reviews te vinden, en deze variant was niet beschikbaar in Europese winkels. Ik heb uiteindelijk in het VK een winkel gevonden die naar Nederland verzond (Computer Orbit). Totaalprijs was €138.

Aansluiten was makkelijker dan eerdere koelers dit ik gebruikte, namelijk de NZXT x42 en de stock cooler van AMD (Wraith Prism). Die gebruikten allebei een soort klem om de koeler op de processor te drukken. De Core Matrix doet het gewoon met schroeven, wat veel beter gaat. Fijn dat er koelpasta wordt meegeleverd, maar wellicht wordt dit ook bij andere koelers gedaan.

Het meeleveren van vier andere brackets had van mij niet gehoeven. De onderdelen zitten niet alleen per socket verpakt, maar alle schroeven en brackets hebben per socket een eigen plastic zakje. Beetje verspilling vind ik.

Pluspunten

• Fans vooraf geinstalleerd en gekoppeld
  • Waterblok heeft een uniek design met (relatief) bescheiden RGB, past naast RAM op ITX-moederbord
  • Houdt 5800x3d prima koel, in combinatie met 7900xt max. 70 graden (tot nu toe)
  • Installatie was makkelijk, enkel hoeven schroeven, geen vreemde brackets nodig voor AM4
  • TL-K12 fans zijn effectief en belichting niet over de top
  • Tube koelpasta wordt meegeleverd in de doos

Minpunten

• Ik vind het zonde dat je voor 4 andere sockets (AM5 en 3x Intel) allemaal zakjes met schroeven en brackets krijgt die ik zelf niet ga gebruiken. Ik snap dat het wordt gedaan, maar een beetje verspilling is het wel.

Heb jij ook een Thermalright Core Matrix 360 Wit?