Reviews door gebruikers

Kickerzz
26 december 2006

Microsoft Digital Media Pro Keyboard

Ben overgestapt van de Logitech EX100 draadloze tb + muis set. Omdat de muis kraakte en het toetsenbord niet altijd goed reageerde. Kwam door batterij en ontvangst. Snelle CTRL-X en CTRL-V acties waren er niet bij. Vandaar nu een nieuwe, een microsoft met draadje vanwege zijn robuustheid.

Meestal ben ik niet zo te spreken over microsoft producten, behalve over de toetsenborden die ze maken. In tegenstelling tot logitech leveren ze naar mijn idee altijd grotere robuustere toetsen.

Ergonomie & Functionaliteit
De toetsen bevinden zich wel aardig, linksboven de media, in het midden toetsen naar keuze, rechts de snelkoppelingen naar mappen (muziek, afb. enz.) en boven numlockveld nog de log of en sleep functie. Ook zit er een of andere zoom functie op, dat is nou wat je noemt overbodig, en het opblazen van je functionaliteit, want gebruiken zul je het nooit eigenlijk, als staat het wel leuk. Ook is goed af te lezen of je capslock aanstaat e.d.
Vreemd van dit toetsenbord zijn de andere koppelingen onder de F-toetsen, maar daar wen je wel aan.

Vormgeving
Niks overbodigs, rondingen, schuinomhooglopend aan de bovenkant. geleverd met handopzetje voor aan de voorkant dat ook goed aansluit! Niks byzonders...

Pluspunten

• Robuust
  • Basis toetsen aanwezig
  • Extra toetsen naar keuze

Minpunten

• Design niet helemaal naar mijn smaak
  • Geen gadgets

Heb jij ook een Microsoft Digital Media Pro Keyboard?