Prijs | |
Specificaties | In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Linkbuds S (Blauw)
Handige kleine ANC oordoppen met goed geluid, ANC werkt goed
Het oplaaddoosje is klein compact, dus handig om mee te nemen.
De oordoppen zitten erg prettig en voel je niet zitten.
Minder tevreden over de accuduur, deze is middelmatig.
Bluetooth stoortzeer regelmatig wat resulteert in happerend en robotic geluid.
Prima oordopjes qua geluidskwaliteit. Helaas passen deze slecht in mijn oren waardoor het dragen pijnlijk is en zeer waarschijnlijk zowel passieve als actieve noise canceling ook slecht werkten.
Ik ben erg verrast door de kwaliteit en features die in deze kleine dopjes zitten gebouwd. Helaas komt er wind tussen oorschelp en Linkbuds met alsnog ruis tot gevolg. Ook de verbinding is niet optimaal.
De Sony LinkBuds S hebben een mooi design en goed geluid voor de prijs. Noice cancelling werkt alleen als ze precies goed zitten, maar helaas blijven ze dat niet. Vaak na een uur gaan ze zeer doen en de touch moet je heel precies raken om ze te kunnen gebruiken. De Sony app die voor de buds moet gebruiken is vreselijk en de multipoint pairing werkt niet goed.
Heb ze net 1 dag,maar zit nu al met grote glimlach. Case is echt klein, dopjes zijn klein en licht, met prima geluid. Pairing met telefoon snel en goed, en dopjes zitten goed in oor.
Aanrader!
Nog ff kijken hoe de settings bevallen, valt genoeg te tweaken.
Top oordopjes voor een eerlijke prijs. Qua geluidkwaliteit en noice cancelling echt topklasse wat mij betreft. Het draagcomfort is goed en ik was echt verbaast hoe licht de case en oortjes zijn. Meezingen of neuriën is geen optie als je Talk to speak aan zet. Batterijduur kan beter.
Wat een ondergewaardeerde dopjes. Je voelt ze nauwelijks zitten en het geluid is voor die kleine dopjes echt fenomenaal.
Top dopjes voor een leuke prijs! (€ 119,-)
Sinds de laatste update kunnen deze dopjes ook multipoint bluetooth met 2 apparaten.
Prima earbuds. Geluidskwaliteit meer dan prima. Gebruiksvriendelijk en zeer compact. De noice cancellation werkt goed. Ook de activiteitsdetectie werkt erg goed. Eerste indruk is dan ook heel positief.