Gemiddelde gebruikersscore
Enorme upgrade vanaf m'n goeie oude 50" Panasonic plasma (die destijds meer dan het dubbele heeft gekost). Maakt niet uit wat je op zet, films, TV, games, voetbal, HDR, SDR, 4K, 1080P: alles spat van het scherm af!
Een super televisie in de line up van LG, die qua beeldkwaltiteit voor de gemiddelde gebruiker zeker niet onderdoet voor de veel duurdere 'flagship' modellen.
Voor deze prijs (gekocht voor 915 in een deal) een mega goede prijs voor deze LG OLED 55" TV. Met 120hz en uitgebreide features, nieuwe recente WebOS Versie (22).
Teleurgesteld in productkwaliteit en levensduur
Ik heb in februari 2023 een LG-tv aangeschaft via Correct. Helaas gaf het toestel al na iets meer dan 2 jaar een technisch defect. Van een merk als LG verwacht je toch een langere levensduur, zeker bij normaal gebruik.
De afhandeling via de winkel (Correct) is zeer teleurstellend verlopen, waarbij ik als consument werd geconfronteerd met hoge kosten voor reparatie, ondanks wettelijke garantie.
Voor mij helaas geen LG-tv meer in de toekomst.
In plaats van het defect kosteloos te herstellen door correct zoals wettelijk verplicht is onder het conformiteitsbeginsel (art. 7:17 BW) – werd mij slechts een “coulancevoorstel” gedaan waarbij ik een aanzienlijk deel van de reparatiekosten zelf moet betalen. Dat is in strijd met de wet.
Ik raad dit bedrijf ten zeerste af als je waarde hecht aan goede service en naleving van consumentenrechten.
ik moet zeggen dat ik een echte LG fanboy ben geworden. Prijs is echt niet te hoog voor dit model.
ik kan eigenlijk weinig negatieve dingen bedenken waarom je dit model niet zou aanschaffen? een duurder model heeft in mijn ogen weinig toegevoegde waarde.
Heerlijke TV,
Het scherm van de C1 met de rekenkracht can de C2 van LG. Ik ben met name te spreken over het geluid, klinkt erg fijn, en ook de lage tonen zijn goed vertegenwoordigd(naar mijn mening)
Dit is door een persoon vrijwel niet neer te zetten, niet door het gewicht maar door de kwetsbaarheid van het scherm, mij is het gelukt maar heb de TV niet aan de muur hangen.
De geheimtip in de LG Oled-line-up!
Praktisch gezien is voor de CS de techniek van C2 toegepast op een C1 scherm. Voor een strakke prijs. Veel aanbevelingswaardiger dan instapper A2 en zelfs B2 (A2-techniek op C2-scherm?).
Alleen besturingssysteem WebOS is echt n minpunt tov AndroidTV bij Philips 8 of 9-serie.
Allround top toestel!
C1 display/design met de processor/upgrades van de C2. Persoonlijk vind ik het bredere voet/design van de CS mooier dan bij de nieuwere modellen.
Ook verrast over het interne geluid van de tv. Deze is wat voller dan die van de evo versies (volgens sommigen op internet) misschien ivm minder gewicht -10kg van de evo en een ander soort voet.
De LG CS Oled is eigenlijk de C1 met de laatste nieuwe processor en software. Dus eigenlijk een C1 op steroïds😉
Specs:
UHD 4K
Dolby Vision en Dolby Atmos, HDR10 en HDR10 Pro
Freesync Premium en GSync, VRR, ALLM, Game Bar alles voor gaming met de nieuwe spelconsoles is aanwezig
Prachtige TV, hele upgrade van een 42" LCD van 8 jaar oud. Ik was initieel opzoek naar een LG C1 vanwege prijs kwaliteit, maar ik kon een black friday deal krijgen die beter was. Een aantal Duitse reviewers heeft de C1 met de CS vergeleken, zie daar voor verdere info.