Prijs | |
Specificaties | Max. 2,495GHz • GDDR6 • 3x DP, HDMI - Bekijk alle specificaties |
Heb deze kaart aangeschaft voor een erg scherpe prijs bij Megekko en het is een fijne kaart.
Prijs | Score: 5 |
Featureset | Score: 4 |
Prestaties | Score: 5 |
Beeldkwaliteit | Score: 5 |
Drivers en compatibiliteit | Score: 5 |
Warmte en geluid | Score: 4 |
Overklokbaarheid | Score: 3 |
Prima kaart met goede prijs/performance. Bij Megekko gekocht voor 380 euro. Vergeleken met een 3060 Ti is ie standaard +- 10% langzamer. Met undervolt en +15% power limit is het verschil tussen deze twee kaarten te verwaarlozen.
Prijs | Score: 5 |
Featureset | Score: 4 |
Prestaties | Score: 4 |
Beeldkwaliteit | Score: 4 |
Drivers en compatibiliteit | Score: 4 |
Warmte en geluid | Score: 4 |
Overklokbaarheid | Score: 3 |
Modbaarheid | Score: 3 |
hele goede performance voor de prijs, heb hem ongeveer 3 maanden al in mijn pc en gaan problemen mee gehad. solide performance op 1440p.
Als ray tracing je niet interesseert en je kan deze bij een leuke aanbieding op de kop tikken. Dan is dit een ideale kaart voor de prijsbewuste gamer.
Gekocht, ook in de actie bij Megekko, als upgrade van mijn 1660Ti. Motivatie bij mij is immers zoveel mogelijk FPS per Euro. Daar blinkt deze kaart in uit. Vlekkeloze 1080P performance
Beter dan verwacht. Heb ik deze kaart net in mijn nieuwe gaming PC geïnstalleerd. 4K spelen op high details gaat prima. Op Fortnite krijg ik stabiel 40 a 50 fps of 4K.
2700mhz minimum, 2800mz maximum, 1010mV core voltage, 2150mhz memory met de snelle timings, +15% power limit, fan curve met 80% fan speed boven de 67 graden. Zo stel ik deze kleine krachtpatser in. Fenomenale goedkope GPU die alles kan!
Goede prijs en is het zeker waard, de kaart blijft koel en draait goed.
Deze kaart gekocht bij Megekko voor een scherpe prijs. Veel krachtiger dan mijn oude kaart de rx5700 non-xt. Op basis van de ervaringen van de andere tweaker en een youtuber de kaart geundervolt naar 1080mv en max 2,4 ghz kaart loopt op 125 watt in games.