Gebruikers

Score: 5
9 reviews

Powercolor Fighter RADEON RX 6700

Prijs
€ 555,21
Specificaties Max. 2,495GHz • GDDR6 • 3x DP, HDMI - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
9
Score: 4
0
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
noreaga 9 augustus 2022 Product gekocht

Powercolor Fighter RADEON RX 6700

Heb deze kaart aangeschaft voor een erg scherpe prijs bij Megekko en het is een fijne kaart.

Pluspunten

  • Prijs
  • Laag stroomverbruik na undervolt
  • Goede koeling
  • Meer dan voldoende stroomvoorziening, gelijk aan xt variant
  • Geen backplate

Minpunten

  • Verkrijgbaarheid
  • lage power limit en throtteled daarom op standaard instellingen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Drivers en compatibiliteit Score: 5
Warmte en geluid Score: 4
Overklokbaarheid Score: 3

+1
Cloudy 9 september 2022 Product gekocht

Powercolor Fighter RADEON RX 6700

Prima kaart met goede prijs/performance. Bij Megekko gekocht voor 380 euro. Vergeleken met een 3060 Ti is ie standaard +- 10% langzamer. Met undervolt en +15% power limit is het verschil tussen deze twee kaarten te verwaarlozen.

Pluspunten

  • Goede prijs / performance
  • Redelijk stil
  • FSR / RSR / SAM beschikbaar
  • HDMI 2.1 (VRR + ALLM)

Minpunten

  • Standaard throttle de kaart
  • Maar +15% power limit

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Drivers en compatibiliteit Score: 4
Warmte en geluid Score: 4
Overklokbaarheid Score: 3
Modbaarheid Score: 3

Dark Evil 23 november 2022 Product gekocht

Powercolor Fighter RADEON RX 6700

hele goede performance voor de prijs, heb hem ongeveer 3 maanden al in mijn pc en gaan problemen mee gehad. solide performance op 1440p.

Pluspunten

  • goede performance
  • goede prijs
  • goede koeling

Minpunten

  • amd drivers

Eindoordeel

Score: 5
Hastur 13 september 2022 Product gekocht

Powercolor Fighter RADEON RX 6700

Als ray tracing je niet interesseert en je kan deze bij een leuke aanbieding op de kop tikken. Dan is dit een ideale kaart voor de prijsbewuste gamer.

Pluspunten

  • Vrijwel alles op 1440p native 60+ fps
  • Prijs/Kwaliteit
  • 125 Watt met OC/Undervolt

Minpunten

  • Beschikbaarheid
  • Ray tracing ondermaats
  • Grilligheid AMD driver rivisies

Eindoordeel

Score: 5
ErA 9 september 2022 Product gekocht

Powercolor Fighter RADEON RX 6700

Gekocht, ook in de actie bij Megekko, als upgrade van mijn 1660Ti. Motivatie bij mij is immers zoveel mogelijk FPS per Euro. Daar blinkt deze kaart in uit. Vlekkeloze 1080P performance

Pluspunten

  • Stil
  • Compact
  • Koel

Minpunten

  • Juiste driver nodig (had microstuttering in het begin))

Eindoordeel

Score: 5
Misiozor 3 september 2022 Product gekocht

Powercolor Fighter RADEON RX 6700

Beter dan verwacht. Heb ik deze kaart net in mijn nieuwe gaming PC geïnstalleerd. 4K spelen op high details gaat prima. Op Fortnite krijg ik stabiel 40 a 50 fps of 4K.

Pluspunten

  • Prima playable of 4k
  • Stil
  • Makkelijke installatie

Minpunten

  • Geen minpunten voor mij

Eindoordeel

Score: 5
Pianist1985 3 september 2022 Product gekocht

Powercolor Fighter RADEON RX 6700

2700mhz minimum, 2800mz maximum, 1010mV core voltage, 2150mhz memory met de snelle timings, +15% power limit, fan curve met 80% fan speed boven de 67 graden. Zo stel ik deze kleine krachtpatser in. Fenomenale goedkope GPU die alles kan!

Pluspunten

  • Prijs/performance
  • Koeler
  • Bouwkwaliteit PCB
  • Overklokpotentieel

Minpunten

  • Niks, noppes, nada.

Eindoordeel

Score: 5
RobbiaanNewbie 1 september 2022 Product gekocht

Powercolor Fighter RADEON RX 6700

Goede prijs en is het zeker waard, de kaart blijft koel en draait goed.

Pluspunten

  • Prijs
  • Temperatuur
  • Efficiënt

Minpunten

  • Geen backplate
  • Geen rgb

Eindoordeel

Score: 5
Spacekonijn 1 september 2022 Product gekocht

Powercolor Fighter RADEON RX 6700

Deze kaart gekocht bij Megekko voor een scherpe prijs. Veel krachtiger dan mijn oude kaart de rx5700 non-xt. Op basis van de ervaringen van de andere tweaker en een youtuber de kaart geundervolt naar 1080mv en max 2,4 ghz kaart loopt op 125 watt in games.

Pluspunten

  • Prijs
  • prestaties
  • Laag stroomvebruik na volgen guide undervolt

Minpunten

  • verkrijgbaarheid

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Powercolor Fighter RADEON RX 6700?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee